Jump to content

thodorix

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thodorix

  1. Τα είπες όπως πρέπει.. Και επέλεξα VW για να μην τρέχω για τέτοια θέματα σκέψου. Τι να κάνουμε, οτι πληρώνεις παίρνεις. Στις άλλες εταιρίες Θα το σκεφτώ να τα φτιάξω αλλά φοβάμαι να μου ξεκολλήσουν τα χερούλια και να τα κολλήσουν μετά πάλι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, δυστυχώς δεν χάρηκα που το έχετε πάθει και εσείς εκτός απο εμένα... Αλλά δεν πειράζει, να είμαστε καλά εμείς να τα φτιάχνουμε παιδιά! καλές γιορτές!
  2. Καλημέρα! Πέρυσι έφτιαξα τον ουρανό του Polo 1.2 TSI 2010 που ξαφνικά...κρέμασε σε σημείο που δεν έβλεπα πίσω απο τον καθρέπτη. ¨εβαλα πινέζες αρχικά,φυσικά το έφτιαξα σε ταπετσέρη άμεσα. Έπαθα αυτά που κορόιδευα σε γιαπωνέζικα κλπ, τα λούστηκα. Μου ήρθε ο ουρανός στο κεφάλι που λένε. Η ιστορία συνεχίζεται, καθώς οι ταπετσαρίες ΚΑΙ απο τις πόρτες αρχίζουν και ξεκολλάνε απο το τοίχωμα, με αποτέλεσμα να φαίνεται μια αηδία. Συμβαίνει γενικά αυτό παιδιά? Το πόσο πέφτει η ποιότητα κατασκευής φαίνεται και απο το γεγονός πως το σύστημα χειρολαβή-τεμπέλης της πόρτας δεν είναι βιδωτό, ούτε καν κουμπωτό, αλλά απλά κολλημένο, με αποτέλεσμα να με απωθεί να πάω να μου το ξεκολλήσουν και να το κολλήσουν εξ αρχής και να τρίζει σαν παλιοκάροτσο στις λακούβες. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο θέμα?
  3. Εγινε καθαρισμός πεταλούδας καθώς το ερρορ ήταν στο σύστημα εισαγωγής, ολα οκ
  4. Καλησπέρα! 123.000 km με polo tsi 2010. Πριν απο 2 μέρες παρουσιάστηκε βλάβη με ταυτόχρονη ένδειξη esp και πίεση ελαστικών πριν σβήσω το αμάξι μετά απο 30λεπτη διαδρομή. Πήγα στον μηχανικό, παρατήρησε σπασμενο σωληνάκι αναθυμιασεων το οποίο αλλαχθηκε. Το διαγνωστικό δεν έδειξε κάτι συγκεκριμένο. Σήμερα, η ένδειξη παρουσιάστηκε με το ξεκίνημα του κινητήρα και παρατήρησα πτώση απόδοσης, καθως δεν λειτουργεί το turbo. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο?
  5. Τσεκαρε βαλβιδα αναθυμιασρεων.
  6. 1) Προσωπικα, κανε την αλλαγη να ησυχασεις. Κριμα να βαζεις μπρος και να εισαι με την ψυχη στο στομα. Προσοχη να ειναι η τελευταια εκδοση του σετ καδενας απο την vw. Και σε καλο μηχανικο για σωστο χρονισμο μετα απο την αλλαγη. 2) Κ εγω στα 100.000 τοσο καιω, ειδικα καλοκαιρινους μηνες πολλη προσοχη στην σταθμη! Ο μηχανικος μου λεει πως ειναι λογικο λογω της δομης του κινητηρα, το αναφερει και το manual για καποια δεκατα του λιτρου ανα 1000 km.
  7. Εχετε κανει αναβαθμιση? Εχω το RCD 210 μαμα και σκεφτομαι για συστημα με bluetooth mp3 κ τετοια κολπα. Ακουω προτασεις κ φωτος! Απο Κινα εχει κανεις εμπειρια? Βλεπω πολλα με android κτλ που παιρνουν χαρτες εφαρμογες κ τετοια ωραια!
  8. Το κολπο αυτο προτεινεται στο βιβλιο του polo ο κατασκευαστης προτεινει την αλλαγη ελαστικων μπρος-πισω ανα τακτα διαστηματα..!!
  9. Εχει αλλαξει κανεις προσφατα λαμπες στα φωτα ημερας? θα ηθελα να μαθω τι τυπο φοραμε, γιατι εβγαλα και τις 2 και τις εχασα
  10. Και εγω αναμεσα στα 2 ειμαι. Ειναι πολυ κοντα το ενα με το αλλο, αλλα για καποιο λογο ολοι προτεινουν Dunlop
  11. Σε νιωθω, Πριν 3 χρονια ΟΛΗ η δεξια μερια απο φαναρι μεχρι πισω φαναρι μεχρι ΚΑΙ ντεποζιτο, ελεος. Προχτες, ολη η αριστερη πλευρα........
  12. Κανε και ενα καλο "ξεμπουκωμα", στο ευχομαι να μην ειναι τιποτα. Αμα εχεις συνεργειο εμπιστοσυνης, πηγαινε να κανεις ενα τσεκ να μην σε αφησει οπως εμενα και τρεχεις με οδικη βοηθεια!
  13. Οταν μου το εκανε εμενα, μια μερα πηγα να βαλω μπρος και ηταν εντελως ξερυθμισμενο. Μια 500 μια 1500 στροφες, πεφταν τα φωτα κτλ. μπουζοκαλωδια
  14. http://www.parts.gr/Part/ΜΑΣΚΑ-ΓΙΑ-VW-POLO-09-14-AFTER-MARKET-I10011623358/eI10011623358 ΜΑΣΚΑ
  15. μετωπη http://www.parts.gr/Body/m867_a0387_c010401_rΜετώπη_pGG
  16. 1. http://www.parts.gr/Part/ΔΙΧΤΥ-ΠΡΟΦΥΛ.-ΕΜΠ.-ΜΕΣΑΙΟ-ΓΙΑ-VW-POLO-0-AFTER-MARKET-I10011624138/eI10011624138
  17. Σιγουρα υπάρχει μια αποκλιση, και εγω το παρατηρω αλλα πιστευω πως ειναι περισοτερο σε παραγοντες Χ, οπως ειπαμε διαφορες θερμοκρασιας. Επισης, οταν έχεις στιγμιαια καταναλωση, η μέγιστη που αναγραφεται κατα την εκκινηση σου, ειναι 49.9 αν δεν κανω λαθος. Πολυ πιθανον το 49.9 να ειναι το μεγιστο που μπορει να καταγραψει ο εγκεφαλος, ενω πρακτικα πχ να ειναι γυρω στο 70, οπως αναγραφεται σε Golf GT που καταγραφει μεχρι τα 75. Δηλαδη, να εχουμε κενα καταγραφης και απο εκει να προκυπτουν οι διαφορες, γιατι βαλε σε καθε εκκινηση απο φαναρι, ξεπαρκαρισμα κτλ να εχεις μια τετοια αποκλιση, εστω και για λιγα μετρα!! Γιαυτο και οταν οδηγεις εκτος πολεως, μπορεις να υπολογισεις ανετα τα χιλιομετρα σου, ενω μεσα στην πολη, αλλα υπολογιζεις και αλλα σου βγαινουν!
  18. Εχε στο νου σου πως στην ενδειξη για υπολοιπομενα χλμ, συμπεριλαμβανεται στον υπολογισμο και η προσφατη καταναλωση, καθως και το τωρινο σου οδηγικο στυλ(στιγμιαια καταναλωση). Εχει τυχει μετα απο 1 μερα συνεχομενης κινησης-μποτιλιαρισματος(9L/100km), να φυγω εκτος και απο πχ "100km" εναπομειναντα, όσο προχωράω με στιγμιαια καταναλωση γυρω στο 5, να ανεβαινουν σε 120-150!!
  19. Οχι, το πηγα σε ηλεκτρολογο εμπιστοσυνης φοβουμενος το γδαρσιμο της αντιπροσωπειας. Συνηθως το παω σε μηχανικο με διαγνωστικο αλλα δεν προλαβα σημερα.
  20. Συμπτωμα 1: Ενδειξη καμμενης λαμπας πριν απο 3-4 μηνες πρωτη φορα, και απο τοτε μια φορα τον μηνα. Ολες οι λαμπες λειτουργουσαν κανονικα με επιτοπιο ελεγχο, το βαλαμε και στο διαγνωστικο μια μερα που αλλαξα λαδια και δεν ειχε αναψει η ενδειξη αλλα δεν εμφανισε καμια βλαβη. Δεν εδωσα σημασια. Συμπτωμα 2: Προχτες, βαζω κλειδι στα ηλεκτρικα για να ξεκινησω, δεν αναβει τιποτα. μετα απο λιγο αφου αναβοσβηναν καντραν και οθονη, ακουγοταν το cd αλλα το ραδιοφωνο δεν αναβε, πηγα να βαλω μπρος αλλα δεν πηρε. δεν κινηθηκε καν η μιζα. Το βαλαμε μπροστα με καλωδια, δεν λειτουργουσαν τα φωτα απο τα φρενα και τα φλας. Οταν πηγαινα να αναψω φλας, στο καντραν αναβοσβηναν γρηγορα οι ενδειξεις αλλα εξωτερικα δεν λειτουργουσε τιποτα. Μετα απο λιγο, εχασα την υποβοηθηση απο το τιμονι. Το πηγα στον ηλεκτρολογο, βραχυκυκλωνε η μπαταρια και την αλλαξα. Το προβλημα παραμενει ομως. Δεν εχω φωτα φρενων και φλας, με ολες τις ασφαλειες να ειναι οκ.
  21. UPDATE: μπουζοκαλωδια οπως ειπε ο gego. Και εμενα το 1.2tsi '10 με χειροκινητο ομως.
  22. Βαζοντας μπρος απο την δουλεια σημερα, παρατηρησα εντονο τρεμουλιασμα και ανεβοκατεβασμα των στροφων. Στην κινηση για γκαζι να ξεκινησω, αναβουν σταθερα ενδειξεις EPC - ESP - και η ενδειξη της πιεσης ελαστικων. Εχουμε ιδεα τι μπορει να ειναι? Αναβω το A/C μηπως κρατησει σταθερες στροφες αλλα γινεται χειροτερο, με τον κινητηρα να πλησιαζει να σβησει απο την αρρυθμια. Αυριο θα επικοινωνησω με τον μαστορα που παω. Λογικα δεν θα ειναι ασφαλες να το παω οδικως... Αποσταση 10 λεπτων Ν.Σμυρνη - Μπραχαμι αλλα το βλεπω δυσκολο και δεν θελω να χειροτερεψω την ζημια. Υποψιαζομαι (και ελπιζω) ρευμα/μπουζι ή αντλια βενζινης
  23. Την 1η εβδομαδα το ειχα γυρισει αντιπροσωπεια για τριξιμο στην πορτα συνοδηγου. Εργοστασιακο λαθος, μια βιδα δεν ειχε βιδωθει σωστα.
  24. Αλλαξα πριν απο 1 μηνα καδενα. Ολα τα πολο απο 2010-2013 θελουν αλλαγη, οποτε δεν ακουγεται κατι απιθανο. Καδενα 180 ευρω αυθεντικη απο VW (ανανεωμενο σετ που θεωρητικα δεν ξαναβγαζει προβλημα). Να τονισεις να ειναι απο την αντιπροσωπεια, οχι ιμιτασιον. Εργασια 150 λαδια - φιλτρο λαδιου 60 ενα σωληνακι κτλ γυρω στα 500. Λαδια θα χρειαστουν οπως ειπε ο man,
  25. Δεν ξερω κωδικο, πηρα τηλ στην Καρεντα στο Π Φαληρο πληροφοριακα για να ρωτησω τιμη και αν ειναι νεος κωδικος και μου απαντησαν θετικα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.