Jump to content

panagiotisfot

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About panagiotisfot

  • Birthday 01/12/1989

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

panagiotisfot's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. 5 μηνες 8200ΚΜ...κ συνεχιζω... Το 85% Θεσσαλονικη-Λαμια!Τα ποιο πολλα με εκτη στο κιβωτιο τα εχω κανει κ συμφωνω με τον ΣΠΥΡΟ..!Golf 6 122
  2. Λοιπόν παιδια...εγω ξεκιναω απο λαμια χθες...βαζω βενζινη κα το range μεσα στην πολη μου δειχνει 300 χιλ. καθως βγαινω εθνικη βαζω την εκτη και πηγαινω σταθερα με 7 λιτρα μεσο ορο περιπου το range φτανει μεχρι τα 450...και απο κει και επειτα κατεβαινει κανονικα μεχρι θεσ/νικη που πηγαινα...το range στο ξεκινημα εδειχνε 300 και μολισ εφτασα στο σπιτι μου εδειχνε 200..!!!!αυτο που ειπαν και τα παιδια συμβαινει..!!!
  3. panagiotisfot

    tsiou

    golf 6
  4. Οσο για την μειωση τιμων δεν τον κοβω...!!!Τι να σου πω!ρωτα και στην αντιπροσωπια που θα πας να δουμε τι θα σου πουν....!
  5. Και εγω αυτο ηθελα αλλα τελικα το μικροτερο..!!δεν πειραζει!Η ΕΤΕΑ ειναι στην Θεσσαλλονικη αντιπροσωπος audi και vw..!!!!Εφυγες για την παραγγελια!!!!!γυρω στα 23200 θα σου βγει με τελη ταξινομησης και λοιπα εξοδα!!!!
  6. Το 122 highline σε απρο με rcd510...Απο ΕΤΕΑ!Βασικα ηθελα να παρω το 160ρι αλλα οι γονεις δεν..Ηθελα να βαλω και το πακετο vancouver αλλα τελικα αποφασισα οταν αλλαξω ζαντες να βαλω aftermarket.Αυτα!!!Εσυ τελικα τι εκανες?Πως θες να το παρεις?
  7. Γεια σου φιλε..Ακομα πουλας τα ζαντολαστιχα?bbs ch??

  8. Καλησπερα....Εγω φιλε το παρηγγειλα...δεν αντεξα.!αν πεσουν οι τιμες και το αυτοκινητο περασει ποιο μετα το τελωνειο θα το πληρωσουμε ποιο φθηνο...Αν ανεβουν οι τιμες που δεν πιστευω την κατσαμε...!Για εκπτωσεις δεν το κοβω!Οποτε σκεψου και πραξε.!!Ιουλιο το περιμενω..!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.