Jump to content

vwpolo2002

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About vwpolo2002

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

vwpolo2002's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΣΚΕΥΗΣ ΗΤΑΝ 1. ΑΛΛΑΓΗ 3 ΜΠΕΚ 600 ΕΥΡΩ(200 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΝΑ) 2.ΣΕΡΒΙΣΕ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΛΛΑ 600 ΕΥΡΩ 3.ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ 100 ΕΥΡΩ 4.ΑΛΛΑΓΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ 240 ΕΥΡΩ 5.ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΥΣΙΜΟΥ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!
  2. θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στην εταιρια vw και στα συνεργεια της που μου αφησαν το δικο μου το πολακι χαλασμενο χωρις να βρουν τη προβλημα εχει! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ? ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ VW ΚΑΙ ΣΕ 2 ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ! Ε ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ VW ΔΕ ΒΡΗΣΚΕΙ ΤΗ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ......ΔΛΔ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΟΦΕς ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΚ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣ ΓΤ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ,ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ vW ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙΑ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΤΟ ΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΑΡΕΓΚ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΟ ΜΠΑΖΟΥΝ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΣΚΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΖΟΥΝ ,ΤΟ ΤΣΙ ΤΟ ΠΟΛΟ ΣΒΗΝΕΙ ΟΠΩς ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!
  3. μηπως φταει η βενζινη? μηπως τελικα βαζω νοθευμενη βενζινη? αν ηταν προβλημα ηλεκτρονικο η προβλημα μηχανικο τοτε γτ δεν το βρησκουν? ολα αυτα τα περιεργα συμβαινουν μονο οταν αφηνεις το γκαζι! δλδ παρε πχ το αμαξι και πανε αθηνα με σταθερο γκαζι χωρις φαναρια και τετοια ,ε ναι θα σε παει αλλα αν αφησεις λιγο το γκαζι μπαπ πεφτουν οι στροφες και σβηνει! ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝ ΠΑΣΕ ΘΥΣΙΑ ,ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! ΠΧ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΩ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ! ΥΓ. ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 5.000 ΕΥΡΩ ΠΧ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΧ 15.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΩ!!!!!!
  4. xaxaxaxaxax ωραιο νικο γελασα εστω και λιγο! παντως φιλε νικο δεν ξερω πια τι να κανω! και στη χειροτερη περιπτωση λεμε τωρα που δοξαζω το θεο να μη συμβει.................δλδ αν δε γινει ποιους θα αγορασει χαλασμενο αμαξι? αχ χερια ψηλα και ολα τα φτανω ελα να παμε το αμαξι πιο πανω χερια ψηλα και δεν θα γινει γτ ο μαστορας δεν ξερει γιατι το αμαξι σβηνει! ας το παρουμε λιγο στη πλακα γτ..............!!!!
  5. σηκωνουν τα χερια ψηλα και μου λενε συνεχεια πρεπει να το ξαναδουμε πρεπει να το ξαναδουμε! παιδια για να καταλαβεται χοντρικα τι προβλημα εχει με απλα λογια ακουστε...........πεφτουν οι στροφες και το αυτοκινητο σβηνει δλδ ειμαι στις 800 στροφες πχ και μολις επιβραδυνω πεφτουν οι στροφες και σβηνει επισης το αμαξι δεν περνει μπρος με τι μια πολλες φορες και τρεμει οταν εισαι σταματημενος!! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ
  6. μολις μιλησα με τον τεχνικο και μου ειπε οτι ειναι αδυνατον τελικα να φταιν τα μπεκ γτ τα αλλαξαμε οποτε λεει φιλε μου εμεις σηκωνουμε τα χερια ψηλα! αρα τι δεν φτιαχνεται? αντε μη πω καμια βαρια κουβεντα ειμαι εκτος εαυτου! το προβλημα δεν το βρισκει ουτε η αντιπροσωπεια ,το πηγα!
  7. σημερα αλλαξαν και την αντλια βενζινης και πολλαπλασιαστη καθαρισαν πεταλουσα ρυθμισαν την πεταλουδα αλλαξαν τα μπεκ εκτος απο 1 οπως ειπα πριν και λεν οτι λογικα αυτο ειναι το προβλημα του οτι δεν αλλαξαμε το ενα μπεκ γτ δεν ειχε ερθει απο το εργοστασιο! δευτερα αλλαζω και το τριτο μπεκ! αλλα οταν και τα τρια μπεκ ηταν χαλασμενα και βουλωμενα απο πριν το αμαξι δεν εσβηνε και ηταν οκ και τωρα που αλλαξαν εστω και τα 2 μπεκ σβηνει συνεχεια? πολυ περιεργο! Υ.Γ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΕΞΗΣ, ΝΑ ΥΠΕΝΘΗΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΔΛΔ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΛΕΞΑΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΜΑΞΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ!
  8. οχι εγγυηση τελος για το αμαξι οποτε πληρωσα σε εξωτερικο συνεργειο της vw! το χω αφησει εκει για να το δουμε μαζι με τα μαστορια να ειμαι δλδ παρων οταν γινεται ελεγχος! αν μου πουν κατι νεοτερο θα σας ενημερωσω! παντως παιδευομαι εδω και 5 μερες!
  9. φιλαρακι ακου λιγο μηπως βγει και καμια ακρη! λοιπον! οταν το πηρα απο το συνεργειο και μου ξαναεσβηνε πηγα πισω και μου λενε ολοι φταει η πεταλουδα ,την καθαρισαν την ρυθμισαν και παλι τα ιδια! μπεκ αλλαξαν, ρουλεμαν τροχο που βουηζε το εκαναν! τωρα τι αλλο καναν δεν ειμαι μηχανικος για να ξερω! βασικα και τα τρια μπεκ του αμαξιου ειχαν πιασει μπουρι αλλαξαμε τα δυο και εμεινε το ενα! το πρωι το αμαξι πετουσε που το κανα βολτα και το απογεμα οπ λεω παλι απο την αρχη! τωρα για να φταιει το ενα μπεκ που δεν μ αλλαξαν δεν νομιζω γτ τοσους μηνες ηταν βουλωμενα τα πεκ και δεν εσβηνε και και τωρα που αλλαξαμ εστω και τα δυο σβηνει? ελεος
  10. νικο ευχαριστω για την βοηθεια! αλλα εγω σκεφτομαι το εξης αφου ουτε στον εγκεφαλο δεν δειχνει τι ειναι και αφου αλλαξα τα παντα ψαχνω να βρω μεσα απο δω τι συμβαινει με το αμαξι για να τους πω δειτε και αυτο μηπως γινει κατι! αλλα υποψιαζεστε τι μπορει να ειναι? ΒΑΣΙΚΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΩ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΨΙΛΑ!
  11. δες λιγο το θεμα που εχω ανοιξει και εγω με το ονομα provlima pou den fenete! εκτος απο ολα τα αλλα που χω ναι το χω και αυτο το αμαξι μου οχι παντα βεβαια καποιες φορες περνεις μπροσ με τη δευτερη φορα καικαποιες για να παρει με τη πρωτη παιρνει μονο με γκαζι!
  12. αγαπητε φιλε φυσικα και σευομαι και σε ευχαριστω για το συνεργειο που μου προτινεις! αλλα να σου πω κατι τελειως μα τελειως φιλικα δεν γινεται ολη η ελλαδα να παει σε ενα συγκεκριμενο συνεργειο! το συνεργειο που μ λες ειναι στην αθηνα σωστα? εγω ειμαι απο σαλονικα
  13. ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΜΠΕΚ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ !
  14. αλλαγη μπεκ υστερα απο διεξωδικη ερευνα και δοκιμες! 200 ευρω το ενα μπεκ παρακαλω!
  15. ευχαριστω για τη παραθεση απο πανω αλλα παιδια δεν εχω λεφτα ηδη εσκασα 600 ευρω τα αλαξανε ολα μα ολα οπως ειπα και εχει γινει χειροτερο απο πριν! σορρυ που ειμαι αποτομος αλλα ρε παιδια να κατσουν και να μου το φτιαξουν γτ ταλαιπορουμε αδικα! ευτυχως τωρα ειπαν θα κανουν κατι δοκιμες! ευχομαι παντως να το βρουν γτ αμα δε βρουν τι ειναι...........καηκαμε κυριολεκτικα! ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ? ΕΔΩ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕει ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΙ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.