Jump to content

STERG

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About STERG

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

STERG's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου,σημερα πηγα σε εναν της abt που ασχολειται με αυτα και τελικα μου το εφτιαξε,χρειζοταν ενωση και ενα καλωδιο απο τον εγκεφαλο μεχρι τον controler του τιμονιου και φυσικα τον προγραμματισμο.Ομως στην καρεντα γιατι ελεγαν αρλουμπες οτι δεν δινουν οι γερμανοι κωδικους και γιατι δεν ειδαν οτι χρειαζοταν και αυτο το επιπλεον καλωδιο?μηπως γενικως υπαρχει ασχετοσυνη στα εξουσιοδοτημενα?
  2. Παιδια τελικα ολα οκ το προγραμματισε ενας γατος της ABT αφου περασε και ενωσε ενα καλωδιο απο τον εγκεφαλο μεχρι τον controler του τιμονιου.Χρειαζοταν και αυτο το οποιο δεν ειχε κανει ο προηγουμενος αλλα φυσικα εκτος τοπου και χρονου και πληρης ασχετοσυνη των υποτιθεμενων εξουσιοδοτημενων καταστηματων της cosmocar που ελεγαν αρλουμπες περι μη κωδικοποιησης απο γερμανια.Αυτα για μοντελα 2009 και πισω γιατι για 2010 ειναι πλεον κλειδωμενος ο εγκεφαλος αλλα και με λιγο δυσκολια αποτι μου ειπαν ξεκλειδωνει.
  3. Παιδια για σας το ιδιο ισχυει και για το δικο μου αυτοκινητο.Εχω ενα passat cc 1.8 tsi 2009 αρχες το πηρα,κατασκευαστηκε τελος 2008 πηγα σε ενα μαγαζι εβαλα cruise control και οταν πηγαμε καρεντα για κωδικοποιοηση μηναμε αφωνη οταν μας ειπαν οτι πλεον δεν δινουν οι γερμανοι κωδικους για ενεργοποιοηση του cruise control εκ των υστερων.Νας σας πω οτι πριν ενα μηνα πηγε φιλος με ιδιο αμαξι ιδιας περιπου χρονολογιας και περασε κανονικα.Τωρα μερικες μερες ειναι που σταματησαν να δινουν κωδικους.Αφησα πανω τον διακοπτη μηπως καταφερω τιποτα με το vag-com.O controller τιμονιου ειναι ο 3c0953549aj και αποτι ειπαν απο τον αριθμο πλαισιου δεχεται πανω το cruise control χωρις αλλαγη του εγκεφαλου.Μπορει κανενας να βοηθησει οσο αναφορα την κωδικοποιοηση η το ξεχναω το cruise control?βεβαια δεν ξερω τι περασαν στην καρεντα και στην mfi εμφανιζεται το σημα του cruise control οταν ξεκινας το αυτοκινητο αλλα μονο αυτο δεν μπορεις να ρυθμισεις τιποτα απο τον διακοπτη.Εχει κανεις καμια ιδεα?
  4. Παιδια για σας ειμαι νεο μελος και μπραβο σας για την βοηθεια που προσφερεται. Εχω ενα passat cc 1.8 tsi 2009 περασα ενα cruise control σε ενα μαγαζι και πηγα αντιπροσωπεια για κωδικοποιοηση απο γερμανια.Μου ειπαν οτι πλεον δεν γινεται τιποτα δηλαδη οι γερμανοι δεν στελνουν πλεον κωδικοποιοση για cruise control παρολο που πριν ενα μηνα αν το εβαζα ολα οκ.Αυτο εγινε τις τελευταιες μερες.Ο εγκεφαλος τιμονιου δεν ηθελε αλλαγη το ειδαν με βαση τον κωδικο αυτοκινητου.Ο αριθμος του ειναι¨3c0953549AJ.Εχω multi function steering wheel.Στο engine εχω το νουμερο 0404000318070160.Στο steering wheel στο soft coding εχω 0200711.Εχω vag-com ross tech γνησιο,μπορει καποιος να με βοηθησει να το ενεργοποιησω?οταν ξεκιναω στην mfi εμφανιζεται κατω χαμηλα το σημα του cruise control αλλα μονο αυτο δεν κανει τιποτα απο τον διακοπτη.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.