Jump to content

odytsak

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About odytsak

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

odytsak's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. H ερώτηση βασικά είναι γενική, για όλα τα wv, για την ακρίβεια η ερώτηση ήταν υπάρχει λίστα με την κατανάλωση καυσίμου του κάθε μοντέλου? Οχι μόνο δεν πήρα ποτέ απάντηση, (έστω ένα ΟΧΙ δεν υπάρχει κάτι επίσημο ούτε στο φόρουμ ούτε σε επίσημα sites αντιπροσώπων) αντ'αυτού βλέπω το θέμα να μετακομίζει στην ενότητα polo, αν ήταν μόνο για polo ήξερα ν'ανοίξω το θέμα στην σωστή ενότητα, μη σας κουράζω με μετακινήσεις και συγχωνεύσεις.
  2. Περίπου κι εγώ εκεί έχω καταλήξει σύμφωνα με μετρήσεις που έχω κάνει, χρησιμοποιώντας τον περιφερειακό (Θεσσαλονίκη) δεν είδα κατανάλωση πάνω από 6.5 ενώ μέσα από την πόλη ξεπερνάει τα 10 και ίσως φτάνει και τα 11. Απλά δεν μπόρεσα να βρω κάπου τις εργοστασιακές τιμές...
  3. Eκανα μια αναζήτηση στο φόρουμ αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό, μήπως υπάρχει λίστα με την κατανάλωση καυσίμου του κάθε μοντέλου? Βασικά ενδιαφέρομαι για Polo 9N 1.4 Ευχαριστώ.
  4. Σου απάντησα κι εγώ με pm, οπότε πιστεύω να είναι όλα καλά και να λύθηκε η παρεξήγηση. Να'σαι καλά φίλε Βασίλη και καλά να περνάς.
  5. Δεν εκθέτω κανέναν και ούτε φυσικά είμαι ντέντεκτιβ, μόνος του έχει βάλει για υπογραφή του το facebook. Στο θέμα μας... για όποιον ενδιαφέρεται για tmc στο αυτοκίνητο, μιλώντας με αρκετούς κατασκευαστές (Κινέζους) μέσω email κανένας δεν μου εγγυήθηκε ότι θα δουλέψει το TMC (ο δέκτης) 100% και επειδή είναι προσθετο κανείς δεν μου εγγυήθηκε επιστροφή χρηματων. Τελικά κατέληξα σ'αυτό λόγω της σούπερ τιμής του. http://www.autodvdgps.com/vw-polo-dvd-gps-player-with-digital-hd-touchscreenpip-rds-bluetoothvcdc-p-746.html Ούτως ή άλλως έχω TMC στο PNA μου για όποτε το χρειαστώ. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές.
  6. To να μην γνωρίζει κανείς, πραγματικά δεν με πειράζει. Και φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος, είτε γνωρίζει είτε όχι, να απαντήσει στα ερωτήματά μου. Οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί δεν μ'αρέσουν (είσαι ασόβαρος, κακώς ασχολούμαι μαζί σου, είσαι κάτω των 18, τι το θέλεις δεν έχεις δίπλωμα κλπ) και ειδικά από παιδιά της τρυφερής ηλικίας των 25 χρόνων όπως είναι ο κύριος Β. Ζ. (zafevolution) από την Τρίπολη.
  7. Να λυπάσαι για τον ευατό σου που δεν γνωρίζεις βασικά πράγματα. Σου χαρίζανε γάιδαρο (ΤΜC) και το κοιτούσες στα δόντια. Φυσικά και κακώς ασχολείσαι αφού είσαι εκτός θέματος. Το μόνο που έκανες είναι να απαξιώσεις το TMC λες και είσαι υπάλληλος αντίπαλης εταιρίας του χώρου. Η ερώτηση ήταν σαφέστατη Μήπως έχει βάλει κανείς 2din GPS σε Polo 9N που να υποστηρίζει και ΤΜC?
  8. To ΤΜC έχει μια ιδιαιτερότητα την οποία όπως φαίνεται δεν γνωρίζεις...
  9. Mάλλον, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, δεν είσαι και πολύ σχετικός περί GPS. TMC στην Ελλάδα έχουμε από τον Μάρτιο http://www.dis.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=31&p=69
  10. Καλώς σας βρήκα! Μήπως έχει βάλει κανείς 2din GPS σε Polo 9N που να υποστηρίζει και ΤΜC? Ακούω και προτάσεις για 2din που έχετε στα υπόψιν σας, πάντα με TMC βεβαίως.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.