Jump to content

stelakos

Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

About stelakos

  • Birthday 02/05/1991

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stelakos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. δεν έχω τέτοιο κλειδί φιλαράκι μου!θα τσεκάρω μπαταρία αύριο για αρχή!
  2. Ναι αλλά χτες όλα καλά μπαταρία είναι 3 χρόνια δεν φαίνεται να μην δίνει ρεύμα.σε ευχαριστώ φίλε!
  3. Καλησπέρα έχω ένα golf 4 ενώ χτες πήγα και γύρισα μια χαρά στον προορισμό μου σήμερα πήγα να το βάλω μπροστά και δεν παίρνει μιζάρι κανονικά αλλά τίποτα.. ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα έχω ένα golf iv το πρόβλημα που μου παρουσίασε είναι ότι εκεί που το αμάξι δουλεύει κανονικά ξαφνικά κάνει σαν τρακτέρ δεν ρίχνει στροφές αλλά δεν τραβάει καθόλου και μετά απο κάποια χλμ επανέρχεται..ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  5. καλήμερα χρονιά πολλά...έχω ένα golf iv 1400cc και πριν 3 μέρες μου έβγαλε ένδειξη μπαταρίας,όπως συνέχισα να πάω σπίτι μου αν άναψε λαμπάκι abs μετά ένα θαυμαστικό κόκκινο δεν ξερό τι είναι ...όταν έφτασα σπίτι και το έσβησα και το ξανά έβαλα μπροστά έσβησαν..και δεν ξανά άναψαν..όλα καλά για δυο μέρες...την 3 μέρα βράδυ το βάζω μπροστά ανάβω φώτα ''ξενον'' και τρεμοπάιζαν ξανά ένδειξη abs πολύ χαμηλό ρεύμα το σβήνω και μετά δεν ξανά πήρε ..ήρθε οδική το βάλαμε μπροστά πήγα σπίτι με τα μεσαία φώτα πάλι πολύ χαμηλός φωτισμός και τώρα δεν παίρνει πάλι..μου είπε ο τύπος της οδικής ότι είναι δυναμό..εσείς τι λέτε? ευχαριστώ...
  6. Καλησπερα μου αναψε το κοκκινο λαμπακι του λαδιου και εσβησε το αμαξι και δεν ξανα πειρε μιζαρι κανονικα!λαδι εχει και ο μηχανικος μου ειπε για ενα εσθιτιρα λαδιου!καμια ιδεα?ευχαριστω!
  7. Καλησπερα μου αναψε το κοκκινο λαμπακι του λαδιου και εσβησε το αμαξι και δεν ξανα πειρε μιζαρι κανονικα!λαδι εχει και ο μηχανικος μου ειπε για ενα εσθιτιρα λαδιου!καμια ιδεα?ευχαριστω!
  8. οταν δινω γκαζι μυριζει κ κατι περιεργα!freddo espresso στο στρατο μονο φραπε εχουμε καταλαβαίνεις!
  9. μπουζοκαλοδια?
  10. καλησπερα ερχομουνα απο νικαια και επεσα σε μια λακουβα φτανω πειραια σταματαω να παρω καφε κ οπως πειγαινα το αμαξι ρεταριζε μετα της 2000 στροφες τι ειναι?φοραω και bmc!golf 4!
  11. επίσης άκουσα κ κάτι απο το κοντερ κ έπεζε το στροφόμετρο λίγο!
  12. Καλησπέρα είχα το αμάξι μου 2μιση εβδομάδες ακινητοποιημένο το έβαλα μπροστά πριν 3 μέρες πειρε με δυσκολία!σμρ που πείγα να το βάλω πάλι δν έπερνε!ανάβουν τα λαμπάκια κανονικά!μίζα η μπαταρία?golf 4!
  13. τι ακριβος ειναιι αυτο?
  14. Τηχ παιδια θα το κοιταξω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.