Jump to content

mamito

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About mamito

  • Birthday 02/07/1985

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    Golfina!

mamito's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά μια βοήθεια θα ήθελα μέσα από το κρυφό menu δεν μπορούμε να δούμε την θερμοκρασία του λαδιού? η ακόμη ποσο έχουμε ακόμη μέσα? η ζητάω πολλά?
  2. ένα περιστατικό που μου συνέβη και μου συμβενη ξανά στο Γκολφ μου... πρώτα από όλα το αυτοκίνητο μου είναι Golf Μκ5 το RLine (limit edition) παραγωγή Νοέμβριος 2008 ... λιπών πριν καμία βδομάδα ενώ έκανα τον περίπατο μου και κατευθυνόμενος προς το σπίτι άκουσα ένα βουητό να ακούγετε από το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου , φτάνοντας στο σπίτι ανακάλυψα ότι δεν είταν βουητό αλλά ήταν τα fans του ραδιατερ μου και δούλευαν στο φουλ και τα δύο... το δικιολογισα ότι ίσος να είναι επιδη ζεστάθηκε η μηχανή και να χρειάζετε να δουλέψουν και τα δύο στο φουλ για να κατέβη η θερμοκρασία της μηχανής... αφού φτάνοντας στο σπίτι και αφήνοντας το λίγο να δούλεψη ... κλινο το αυτοκίνητο και πάω για ύπνο ... το προη αφού ξιπνησα για την δουλειά ξεκίνησα το αυτοκίνητο και έδωσα περισοτερη σημασία αυτή την φορά να ακούσω αν συνεχιζι το πρόβλημα τώρα που το αυτοκίνητο είναι κρύο και όντος τα φανς ξεκίνησαν πάλι να δουλευουν ξανά στο φουλ! αφού επικίνονησα με το γραφιο φτάνοντας στην δουλειά για να το πάρω να το κιταξουν μιας και είναι στην εγγύση μου λένε να το πάρω για να βάλουν το διαγνωστικό πάνω και κλίνουμε ραντεβού για την επόμενη μέρα, αφού αποφασίσαμε ότι θα τους άφηνα το αυτοκίνητο από την νύχτα εκεί... ξεκίνησα και εγώ το βραδάκι σιγά σιγά να το πάρω στην ετερια Unicars ( αντιπροσωπί της Volkswagen στην Κύπρο ) και ενοχλώντας λίγο το " κρυφό μενου" ψάχνοντας βεβεα να βρω που ακριβώς την θερμοκρασία του αυτοκινήτου ... μετά από ένα 20 λεπτό φτάνω στην ετερια και εκεί που πάω να το παραδώσω βλέπω ότι τα φανς σταμάτησαν!!!!!! Το αφήνω εκεί και την επόμενη πάω στην ετερια όπου μου λένε ότι δεν διαγνονη κάτι το διαγνωστικό και δυστιχος δεν το έκανε στο μηχανικό για να βρει που είναι το πρόβλημα... μου είπαν να δώσω περισότερο σημασία και αν το ξανά κάνη να τους το πάρω... σήμερα άρχισε ξανά το φαν μεν τον ίδιο ακριβώς τρόπο! και μιας και η μηχανική μας είναι λίγο άλλου για άλλου ...λέω να ρωτήσω εδώ εάν συμβενη και σε κανέναν άλλο αυτό το πρόβλημα, αν είναι πρόβλημα δηλαδή! η αν έχει τύχη κάτι παρομιο σε κανένα ξανά! επίσης ήθελα να σας ρωτήσω πια επιλογή πάνω στο κρυφό μενου είναι για να βλέπουμε την θερμοκρασία της μηχανής και πόσους βαθμούς κελσίου πρέπη να είναι η η θερμοκρασία της μηχανής..? ευχαριστώ για την κατανόηση πεδία και συγνώμη που σας κούρασα με τοσο μεγάλο κείμενο ... είμαι πόλη περιγραφικός τύπος γιαυτό και επίσης συγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη!
  3. συγγνώμη που επεμβαίνω αν και καινούργιος εδώ μέσα! Η Bugatti πιάνεις εταιρίας είναι? απλά διερωτόμουν με αυτό που είπες κάποιος πιο πάνω... τι τεχνολογίες ανακάλυψαν η Γερμανοί για αυτό το ρωτάω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.