Jump to content

Sakisr

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Sakisr

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Sakisr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Με πήρανε τηλ απο την αντιπροσωπεία για ενα πρόβλημα σχετικά με μία καλωδίωση όπως μου είπε η κοπέλα απο το τηλ και έκλεισα ραντεβού για την παρασκευή. Είναι 20 λεπτά υπόθεση μου ανάφερε στο τηλ χωρίς παραπάνω πληροφορίες και ότι δεν θα έχω το οποιοδήποτε πρόβλημα. Τπτ παραπάνω τπτ λιγότερο όσα ξέρω τόσα σας λέω..
  2. Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Εμένα δεν μου έχει σβήσει το Polo αν και το πήρα σχετικά νωρίς Μεγάλη τρίτη του πάσχα ,ρώτησα στο αγρίνιο στον Καψιόχα αν έχει βγεί update σχετικά με το σβήσιμο ρελαντί και να τα συναφή και μου είπανε όχι. Ας μην μου έχει σβήσει το αμάξι πρεπει να κάνω ενέργειες και εγώ για το update ή είναι αποκλειστικά μόνο για το ρελαντί η αναβάθμιση.
  3. Ακουμπάει ένας σωλήνας κλιματισμού πάνω στο ΡΑΜΦΟΣ πες στον μαστορα για να καταλάβει. Όπως θα ανοίξει το καπό ειναι μπροστά αριστερά απλά θα το λυγήσει λίγο γιατί εχει μεγαλύτερη κούρμπα. P.Y Σε άλλο section υπάρχει η λύση γιαυτό το πρόβλημα
  4. Ακουμπάει ένας σωλήνας απο το κλιματηστικό στο <Ραμφος>. Δεν ειναι τπτ το έκανε και σε εμένα το σιγγεκριμένο τρίξημο ,απλα ένας σωλήνας εχει μεγαλύτερη κούρμπα. Και μόνος σου μπορείς να το φτιάκσεις βασικά αν σηκώσεις το καπό θα δεις αριστερά μπροστά ένα σωλήνα να ακουμπάει ή να είναι πάρα πολύ κοντά στο σασί και το ράμφος απλά λύγησε το λίγο και αυτο ειναι όλο.
  5. Εχθές πήρα τηλ την MTM για να ρωτήσω info για udate εγγεφάλου. Μου είπανε ότι το όλο θέμα φτάνει στα 1120 ευρώ με φπα με 140 άλογα υποδύναμη. Έχω να κάνω 2 ερωτησούλες. 1. Έχω 4 χρόννια εγγύηση ,αν βάλω το πρόγραμμα χάνω τπτ απο εγγύηση? 2. Έχω περίπου 5 χιλ στο polo να βάλω το πρόγραμμα απο τώρα η να περιμένω να ανοίξει το μοτέρ αλλα 10-15 χιλ χιλ. Ευχαρηστώ προκαταβολικά...
  6. Λίγα τα κυβικά μικρές οι πιέσεισ να ακουγότανε και λίγο θόρυβος απο την σκάστρα καλά θα ήτανε Μου είπανε για σκάστρα διπλού εμβόλου <3 Ξέρει κανένας τπτ απο αυτά ?
  7. Εγώ πάντος εχθές που πήγαινα αθήνα και το πάτησα εχει κοφτι στα 198 χιλιομετρα. Τωρα τι 210 αναφέρει ο φίλος σε προηγουμενο post ,δεν ξέρω τι να πω...
  8. Είχες δίκιο τελικά sopon πήγα σήμερα στην αντιπροσοπεία να το κοιτάξουνε και τελικα ακούμπαγε ενας απο τους σωλήνες κλιματισμού στο σασίστο χώρο του μοτέρ αριστερά. Απλά τον τράβηξε λίγο δεξιά και αυτό ηταν. Όσοι ακούνε τριξήματα όπως εχει αναφερθεί και σε άλλο post απο οτι είδα πιστευω αυτο είναι. Όσο αναφορά το θέμα του ριλαντι που σβίνει σε μερικούς θα βγει update στον εγέφαλο ,εγω ευτυχώς δεν έχς κατι τέτοιο απλά το ρώτησα ενημερωτικά για το αν θα βγεί και αν θας μας ανακαλέσουν όλους. Λίγο υπομονη...
  9. Ναι σωστά απλά επέλεξα αυτά απο 3-4 που μου πρότεινε ,και το αλλο που ξέχασα καλώδια δεν είχε περασμένα για πίσω μου περάσανε γραμμές τα πεδια εκεί απο το μαγαζί. Όσο για αυτο που λες σχετικά με τον κωδικό οτι εσένα σου τον έγραψε στο βιβλίο εμένα δεν τον έκανε και μου είπε οτι δεν τους δινουνε πλέον η μάλλον καλύτερα δεν αναγράφονται για λόγους ασφαλείας. ???
  10. Αδερφε εχθές έβαλα Kenwood 200 watt 2 δρομων 65 ευρώ. Να ξέρεις ότι θα κλειδώσει το cd player κια θα ζηταει κωδικο όπως την πάτησα εγώ εχθές και πρέπει να πάς σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα της vw να σου δώσουνε online τον τετραψήφιο κωδικο γιατι το βιβλίο δεν τον αναγράφει.
  11. Καλησπερα. Ειμαι και εγω κατοχος ενός Polo TSI 1.2 το εχω απο την μεγαλη τριτη και εχω 1600 χιλ. Δεν εχω κανενα προβλημα με ρελαντι η γενικα δεν μ εχει σβησει ποτε το αμαξι αλλα ,οταν φτανω 2.5-3 rpm ακουγεται ενας θορυβος σαν να προερχεται απο το ντουλαπακι,ενα τριξημο. Στιν αρχη νομιζα οτι ειναι η θηκη των γυαλιων που ειχα βαλει αλλα τπτ εβγαλα μεχρι και το βιβλιο που ειχε μεσα. Πηρα τηλ την αντιπρωσοπεια μ ειπε θα ειναι η ιδεα μου. ???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.