Jump to content

giorgos3155

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giorgos3155

  1. Γεια σε ολους. Καινουργιο μελος εδω πηρα προσφατα ενα 4αρι gti . Το μοτερ του ειναι αλλαγμενο και ειναι απο tt με τα 225.. θελω να ρωτησω για εισαγωγη γτ ομολογω εχω μπερδευτει με ολα αυτα που διαβαζω. Θελω να βαλω την αγελαδα που λενε ολοι και μετα φιτροχοανη η μανιταρι. Εχω δει διαφορες σε διαφορα site. Αλλη αγελαδα ειναι μεταλικη αλλη απο σιλικονη και η καθεμια νλεπω και δν εχει τα ιδια σωληνακια πανω αλλαη εχει πιο λιγα αλλη πιο πολλα. Κανουν ολες; Εκτος απο την αγελαδα για να βαλω φιλτροχοανη μετα θελει προεκταση; Θελει καποια αλλα κολαρα; Αν μπορει να βοηθησει καποιος γτ δν εχω βγαλει ακρη. Ευχαριστω!!!!
  2. Γεια σε ολους.εχω ενα μοτερ g60 8v απο corrado. Ξερει κανεις αν εβγαινε πουε το μοντελο αυτο με κλιματιστικο και υδραυλικο τιμονι;; Και αν ναι που μπορω να βρω αντλια και κομπρεσερ για το μοτερ αυτο; Κωδικος κινητηρα PG
  3. γεια σασ.εχω ενα κινητηρα g60 pg 1.8 και εχει γινει μετατροπη απο κομπρεσορα σε τουρμπο...τον πηρα ετσι και το μονο που ξερω επειδη τον ανοιξαμε και καναμε ρεκτιφιε βαλβιδες και τα σχετικα,,ειναι οτι εχει μεγαλυτερα πιστονια απο το κανονικο.θελω να του ανεβασω λιγο αλογα.ξερει κανεισ να μου πει ποσο μπορω χωρισ να χρειαστω παραλληλο εγκεφαλο?δλδ αν βαλω μια μεγαλυτερη τουρμπινα (τωρα εχει garrett a/r 42) καποιο μπεκ ισωσ και ιντερκοολερτην παλευει? να ανεβασω γυρω στα 350 αλογα θελω..θα χρειαστω οπωσδηποτε μπιελεσ και μπουζονια η οχι?κατι αλλο που θα χρειαστω? οπως επισης ξερει κανεισ το συγκεκριμενο μοτερ μεχρι ποσα αλογα μπορει να σηκωσει χωρισ να εχδι θεμα να ραγισει κορμοσ κτλ?
  4. γεια σας.εχω ενα golf 2 g60 το οποιο το πηρα μεταχειρισμενο και ητανε μετατροπη σε turbo.εχουν βγαλει τον κομπρεσορα και εχουν βαλει τουρμπινα.ηθελα να ρωτησω οποιος γνωριζει,,, χωρις να αλλαξω πιστονια μπιελς κτλ. γιατι αποσο ξερω στο g60 ειναι ενισχυμενα.. μεχρι ποσο μπορω να ανεβασω την ιποδυναμη?? με τι αλλαγες μπορω να την ανεβασω? δλδ και τουρμοπινα προγραμμα μπεκ κτλ...μεχρι που μπορω να φτασω ωστε να αντεχει το μοτερ?? ευχαριστω..επισησς αν αλλαχτουν τα πιστονια μπιελες κτλ..ξερει καποιος ποιο ειναι το οριο ιποδυναμης που αντεχει το μπλοκ χωρις να εχω προβληματα??
  5. filarakia gia sas..poli kali i anafora sto sport quattro....exo k ego ena audi 80 me ta moutra tou cope pou einai sti foto...etoimazomai na to kjano project. car...idi tou exo kanei polles anavathmiseis.....
  6. γεια σας παιδιά...έχω ένα κινητήρα από golf g60 8v turbo...έχω βγάλει τον κομπρέσορα και φοράει μια τουρμπινα t3 garrett.είναι γύρω στα 200 ps.. σκέφτομαι να του αλλάξω εκκεντροφόρο...τι θα προτείνατε? κάποιος σχετικόςμε αυτά?? δεδομένου ότι ίσως να θέλω αργότερα να του ανεβάσω ιπποδύναμη υπάρχει κάποιος εκκεντροφόρος που να τον βάλω μια και καλή..?? δηλαδή να τον βάλω τώρα k όταν αργότερα ανεβάσω ιπποδύναμη βάζοντας πρόγραμμα η αλλάζοντας τουρμπίνα να μην χρειαστεί να τον ξαναλλαξω....pls help/// Το θεμα μετακινηθηκε εδω. Θα σε παρακαλουσα να χρησιμοποιεις μικρους ελληνικους χαρακτηρες συμφωνα με τους ορους χρησης του φορουμ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.