Jump to content

monoyiosc

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About monoyiosc

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

monoyiosc's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδες Χαιρετώ, πρόσφατα είχα πάρει ελλατήρια (Springs) για το golfaki μου οι οποίες ήταν και σε καλή ευκαιρία: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120450624503 Τελικά τα πήρα και όταν προσπάθησα να τα εφαρμόσω ήταν πολύ μεγάλα για να εφαρμοστούν..Εστειλα τo σασι number toy golf kai ton springs στον τύπο για να δεί πιο ήταν το πρόβλημα αλλά τελικά δεν βρήκαμε άκρη...Long story short τα έστιλα πίσωω και περιμένω αποζημίωση, ευτυχώς που είναι και η paypal για τα claim... Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι για ελλατήρια για χαμήλωμα 3μμ max. έχω 17αρεσ ζάντες 225 ελαστικά pirelli. Σας ευχαριστώ μάγκες, Χρίστος.
  2. monoyiosc

    My car

  3. Παιδες το δικό μου όχημα...ΤSi με ρεβο προγραμμα 200bhp Καινούριες ζάντες 17αρες με Pirelli Ελαστικά My link
  4. Παιδιά Καλησπέρα , ενδιαφέρομαι και εγώ για το Jetta Look mask, Πληροφορίες οσο αφορά το θέμα...Το οχημά μου είναι: Golf 5 2008 Tsi Revo Tunned Ταιριάζει στο όχημα μου??Από που μπορώ να προμηθευτώ το υλικό, πόσο μπορεί να κοστίσει... Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.