Jump to content

toudorov78

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About toudorov78

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Χανίων

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

toudorov78's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία
  2. Καλησπέρα. Όταν λετε, για την λάμπα στους καθρέφτες οτι αλλάζει όλο το led fix, εννοείτε όλο το τζαμάκι του φλας ή μέσα του τον μηχανισμό (λάμπα και βάση της λάμπας). Εντωμεταξύ βρήκα αυτό για οδηγίες: https://www.youtube.com/watch?v=_e1pYbhRLp0 εαν έχετε κάποια πιο εύκολη θα την προτιμούσα. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  3. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω golf 5 fsi με 180.000 χλμ περίπου. Εδώ και καιρό στο ρελαντί, είτε με κρύο κινητήρα είτε όχι, νιώθω ένα τρέμουλο σε όλο το αμάξι σαν να έρχεται απο τον κινητήρα. Το μοντέλο αυτό έχει καδένα, να θέλει έλεγχο και τυχόν σφίξιμο ή να ναι κάτι άλλο?
  4. Καλησπέρα στην παρέα. Σε golf 5 fsi με 177000 χλμ έχει ανάψει ένδειξη κινητήρα και μετα από ψάξιμο σε 2 συνεργεία είναι πρόβλημα αισθητήρα λ και knox( δεν είμαι σίγουρος αν αυτά τα δύο είναι διαφορετικά ή το ίδιο πράγμα) Έχω λοιπόν 3 ερωτήσεις: 1. Πιστεύετε ότι σε αυτά τα χλμ είναι φυσιολογική φθορα? 2. Η τιμή που μου παν και στα δύο συνεργεία ( σύνολο περίπου στα 500€) ,είναι όντως μεγάλη , είναι και η πραγματική? 3. Στο ένα συνεργείο , το... μαστόρι μου πε πως δεν επείγει να το αλλάξω, το πολύ πολύ λέει να χεις ισως λίγο παραπάνω κατανάλωση( πράγμα που δεν έχω διακρίνει ιδιαίτερα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων παιδιά!
  5. Κι εμένα έχει τα χρονάκια του ,14 χρονών, 12ος του 2003 από τα πρώτα που είχαν έρθει . Θα το σκαλίσω όσο μπορώ πριν επισκεφθώ συνεργείο. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!
  6. Να φανταστώ, panos29, η τιμή σε αντιπροσωπεία με εργατικά? Δεν παίζει δηλαδή να ναι καμιά ασφάλεια καμένη ή κάτι άλλο να την βγάλουμε πιο φθηνά??
  7. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα Golf 5 1.6 fsi με 174.000χλμ. Χθές εντελώς ξαφνικά ενώ τραβούσα τον δεξί διακόπτη του τιμονιού για να μου βγάλει νερό ή πιτσιλιέρα (το δοχείο είχε νερό) νερό δεν έβγαινε, ούτε άκουγα το μοτεράκι όταν το πετάει, απλά ενεργοποιήθηκαν οι εμπρός υαλοκαθαριστήρες (λογικό) αλλά και ο πίσω (μη λογικό). Τι πιστεύετε? Ευχαριστώ
  8. απο 12ο του 2003(απο τα πρωτα) με 103.000 χλμ.χωρις το παραμικρο προβλημα
  9. που και που μου το κανει και μενα(golf 1.6 fsi) ,πολυ σπανια παντως και απο vw μου χαν πει οτι οφειλεται λεει στην αναστροφη των καυσαεριων στον καταλυτη...ή κατι τετοιο.αν ξερει κανεις κατι επι τουτου?
  10. ευχαριστω panoss για το ενδιαφερον.τελικα βρηκα , απο συστασεις, συνεργειο και εβαλα τα CASTROL Magnatec 5w40(τα αγορασα σε καλη τιμη,πιστευω, 43euro).εκανα καλη επιλογη?το εχω υποψιν αυτο για τον αισθητηρα.με βαρια καρδια την βαζω την 95αρα και συντομα θα το σταματησω.ισως βαζω v-power thw shell που ναι ενδιαμεσα σε ποιοτητα και τιμη.2 ερωτηματα:α)το φιλτρο αερα να το αλλαζουμε κανονικα καθε 30.000χλμ ή νωριτερα? και β)που ακριβως ειναι το topic FSakides?
  11. καλησπερα.ειμαι καινουργιος στο κλαμπ και χαιρομαι που εχουμε μια τοσο μεγαλη κοινοτητα.Εχω ενα golfv 1.6fsi απο τα πρωτα που ηρθαν στην ελλαδα(12ος του '03) με 103.000 χλμ και απολυτα ικανοποιημένος χωρίς το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημα.Ηρθα προσφατα για μονιμη εγκατασταση στα Χανια και εχω 2 απορίες: α)θελω να κανω σερβις λαδιων και αν υπαρχει καποιος φιλος του κλαμπ απο Χανια να μου προτεινει αξιοπιστο συνεργειο (σκεφτομαι για τα Aral longlife 5-30w ειναι αυτα που προτεινει ακομα η vw?) και β)εδω και καιρο λογο ακριβειας σταματησα την σουπερ αμολυβδη που τοσο καιρο εβαζα και βλεπω μεγαλη διαφορα (προς τα κατω) στην αποδοση.Υπαρχει κινδυνος για μοτερ μιας και συνιστουν πανω απο 98αρες για το μοντέλο αυτο? θα χρειαζομουν τις απαντησεις σας.ευχαριστω προκαταβολικα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.