Jump to content

nikolaosbouk

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikolaosbouk

  1. Παιδια ειχα αγορασεια απο την jlstuning daylight με φλας μαζι. Το προβλημα ειναι οτι καηκε η ledοταινια των φλας στο ενα απο τα δυο και δεν εχω φλας τωρα.... τους εστειλα email αλλα δεν απαντανε. Μπορω να τα κανω μονος μου ή να μου τα κανει καποιος ηλεκρονικος? Aπο θεσσαλονικη γρωριζεται κανεναν? και το βιντεακι με αυτα που φοραω. https://www.youtube.com/watch?v=suYVkqbJjgo
  2. παιδια παιζει ρολο το αν δουλευεις τον πιλοτο η οχι. Εγω Θεσσ/νικη - Βολο με 140 7.8 με πιλοτο και 8.6 χωρις.
  3. Στην γερμανια οι μισθοι ειναι οι 3πλασιοι και φυσικο ειναι να αγοραζουν ποιο ευκολα ενα Audi απο οτι εδω. Γιαμενα προσωπικα τα Audi ειναι μακραν τα κορυφαια ευρωπαικα αυτοκινητα. Οσο για το αν επαιρνα ποτε merzendes το θεωρω λιγο δυσκολο γιατι η μοναδικη που θελω και πιστευω οτι εχει κορυφαια ποιοτητα κατασκευης ειναι η CLS (4θεσεια) και εχει 80,000 περιπου.
  4. Εγω πιστευω (δυστυχως) οτι καποια στιγμη η VW θα κανει αυτα που κανει εδω και μερικα χρονια η Mersendes που επειδη εχει το καλυτερο ονομα στην αγορα εχει "χαλασει" πολυ τα μικρα της μοντελα C118 και C120 σε συγκριση με τα παλαιοτερα μοντελα της , αλλα συνεχιζει να πουλαει "ονομα".
  5. Πολυ δουλεια χρειαζεται!! Δυσκολα να το κανω μονος μου...
  6. Κατι αλλο. Εισαστε υπερ τον αλλαγων καλυτερα στις 10.000(ειναι υπερβολη?) ή 15.000 που λεει ο κατασκευαστης για τα τακτικα διαστηματα σερβις (OG0/2 νομιζω)? Υποψην οτι τα συγκερκιμενα λαδια ειναι longlife και υποτιθεται οτι τα αλλαζουμε στα 30000 χιλ με OG1 μεταβλητα διαστηματα.
  7. Παιδες ενα πραγμα εχω να πω. Παρα πολυ απο εμας εχουμε κανει το σκ..ο μας παξιμαδι για να αποκτησουμε ενα αυτοκινητο αξιοπιστο, κοινωνικα αναγνωρισιμο και φυσικα με την υψηλοτερη μεταπωλητικη αξια(γιαυτο και ειναι πανακριβο). Το να βλεπουμε να αρχιζει να κατρακυλαει η τιμη του ως καινουριο δεν ειναι οτι και το καλυτερο...(και χωρις να εχει βγει το νεο μοντελο ωστε να χασουμε φυσιολογικα μεταπολιτικα). Για να μην ειμαι ομως και γκρινιαρης, το συγκεκριμενο αμαξι δεν παιζεται(προηγουμενως ειχα μια οκταβια5 1.8τσι αλλα ειχε γινει σουπα με τα χιλιαδες ταξι που κυκλοφορησαν και ξενερωσα και το εδωσα)βασει ομορφιας και διαφορετικοτητας γιαυτο ας τα χαρουμε μεχρι εκει που δεν παει!!
  8. Παιδιά για μην ξεφευγουμε απο το θεμα μας, τα λαδια που μας πλασαρουν ειναι οντος καλα ή οχι? Εχω ενα φιλαρακι που ψωνιζει απο ιντερνετ τα valvoline και μου λεει οτι δεν του καιει το αμαξι καθολου(golf fsi 1.6).Tiς αλλαγές τις κανει ανά 10.000
  9. παιδια ξερει καποιος αν μπορω να βαλω μετεπειτα φωτα ασφαλειας στις πορτες του πασσατ. Εχει μονο τους ανακλαστηρες(ξεφτιλα!!).
  10. Παιζει τετοια απατη? Απιστευτο μου ακουγεται!! Και εγω εχω δικο μου μηχανικο μεσα στην ετεα αλλα ποτε δεν μου ειπε κατι τετοιο. Ισα ισα που μου λεει οτι ειναι τα καλυτερα λαδια γιαυτον τον κινητηρα και να τα βαζουμε αφοβα. Οτι τσιμπανε τα λαδια στον κινητηρα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για tsi
  11. Παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για τα λιπαντικα castrol profesional 5w30 που βαζει η αντιπροσωπεια?
  12. παιδια τυχαια εβαλα τα 1.4(και στα 1.8 τα ιδια ισχυουν), απλα κοιταξα να ειναι οι ποιο απλες εκδοσεις. Οσο για τα 31.000 εκεινο το διαστημα κατι ειχε γινει με την κυβερνηση και ειχε ανεβει κατα 2.000 ευρω η τιμη απο σχεδον ολα τα αυτοκινητα του ομιλου.Τα στοιχια ειναι κατευθειαν απο το περιοδικο, δεν ειναι δικες μου μυθοπλασειες.
  13. Παιδια σας παραθετω καποιες τιμες απο παλαιοτερα περιοδικα του autobild και σε σχεση με ενα tiguan και ενα passat limo. 20-03-2009 cc 1.8tsi 28.240 limo 1.4tsi trendline 20.430 tiguan 1.4 trend 27.800 02-07-2010 cc 31.050 limo 1.4 19.800 tiguan 1.4 30.800 18-02-2011 cc 27.400 limo (new) 1.4 20.840 tiguan 1.4 29.098 Απλα δεν μπορω να καταλαβω πως κραταει την ιδια αξια π.χ ενα tiguan με ελαχιστες μεταπτωσεις στην τιμη και το cc τωρα το παιρνεις ποιο φτηνα απο ποτε!!
  14. Παιδια καλησπερα. Πηρα το autobild την παρασκευη και ειδα την τιμη του cc. Η φθηνοτερη εκδοση επεσε στα 27.400. Παμε καλα? Το καλοκαιρι που ειχα ξαναδει τις τιμες ειχε 29.000 περιπου. Γιατι επεσε η τιμη του, αφου ολλα ανεβαινουν λογο φπα και ενα λογο παραπανω η VW που δεν ριχνει ποτε τιμες!!
  15. Εχω ενα cc.Μηπως μπορει να μου στειλει κανεις το πως λυνεται το μεσαιο ντουλαπακι (τεμπελης)Αν ειναι απο το φυλλαδιο του ΕΤΚΑ που δειχνει ολλα τα κομματια ακομη καλυτερα.Θελω να βγαλω το επανω μερος με το μαξιλαρακι.Ευχαριστω
  16. Το καλωδιο ξεκινησε απο τον εγκεφαλο τιμονιου και κατεληξε στον controller?
  17. Oντως στα cc υπαρχει μονο μια πλουσια εκδοση. Παιδια αγορασα το cruise control απο e-bay και το καπακι κατω απο το τιμονι απο την ΕΤΕΑ.Τωρα θελω να δω αν ειναι συμβατος και ο εγκεφαλος τιμονιου. οι κωδικοι για ολα τα cc απο το αρχαιοτερο μεχρι των νεοτερο ειναι οι εξης: 3C0953549H - E - P - AF - AH ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΡΑΜΑ Π.Χ ΑΝΤΙ ΓΙΑ Ε ΕΙΝΑΙ ΤΟ P. Μπορειτε να μου πειτε ποιοι ειναι συμβατοι με το cruise control?
  18. Νικολα εχουν και τα απλα φαναρια φωτα στροφης, ειναι στανταρ στον βασικο εξοπλισμο του cc.
  19. Παιδια ενας ηλεκρολογος μου ειπε οτι υπαρχει χαρτογραφηση στον εγκεφαλο και εντολη για να μπορεσουμε να ενεργοποιησουμε τα φωτα ημερας!!Οι ψειρες θα ειναι συνεχως αναμενα χωρις να χρειαζεται να αναψουμε τα φωτα.Ξερετε κατι εσεις για αυτην την προοπτικη;
  20. τους εστειλα βιντεο με το προβλημα και μου ειπαν οτι οντος ειχε προβλημα η πλακετα και μου ειπαν να τους το στειλω πισω.
  21. Που γινεται η συναντηση και ποτε; Να δω αν μπορω γιατι δουλευω ολη μερα και ειναι δυσκολο να βρω χρονο.
  22. Σε ευχαριστω φιλε μου, Θα το ανοιξω το καπακι και θα τον δω τον κωδικο του εγκεφαλου.Μετα πως μπορω να τσεκαρω αν κανει για την τοποθετηση του cruise control, υπαρχει καποιο site της VW?
  23. professor μακαρι να ειναι ετσι, το θεμα ειναι ποιος μου εγγυατε οτι θα λειτουργησει, γιατι θα τα παρω και θα πανε χαμενα!!
  24. Παιδια πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια να παραγγειλω cruise control για το cc(το χειριστηριο εκανε 100εuρω και το καπακι απο κατω αλλα 30 ευρω)αλλα προς μεγαλη μου λυπη μου ειπαν οτι δεν μπορω να to βαλω γιατι εχω multi-function τιμονι και δεν θα δουλεψει!!!Τρελαθηκα!!Παιζει αυτο το σεναριο ή ειναι βλακεια τις αντιπροσωπείας;Εχει βαλει κανενας σας με cc;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.