Jump to content

zjimmys

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About zjimmys

Other Info

  • Car Type
    Passat

zjimmys's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ναι ζήτησα την βοήθεια του Νικήτα , για το ίδιο passat λέμε. Συμφώνα με το αρχείο λέει ότι συνδέεις το καλώδιο στην φύσα pin 20 για passat 1.9 TDI από την άλλη μεριά που το συνδέεις;
  2. Παιδιά γεια σας επειδή στην ενότητα passat δεν είδα ανταπόκριση μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος από εδώ;
  3. Ο διακοπτης που αλλαξα εγραφε 12/04
  4. Ο διακοπτης που αλλαξα εγραφε 12/04
  5. Με συγχωρείς μετέφερα την ερώτηση στην ενότητα για passat.
  6. Γεια σας ,θα ήθελα να σας ρωτήσω και εγώ κάτι ; Έχω ένα passat 3c του έβαλα τον διακόπτη για cc του έκανα κωδικοποίηση στο καντράν μου βγάζει την ένδειξη του cc μαζί με ένα θαυμαστικό και δεν δουλεύει , εγώ πιστεύω ότι φταίει ότι δεν έχω Βάλη το καλώδιο που συνδέει τους δυο εγκεφάλους(γιατί δεν το έχω λόγο αγοράς από eBay ) για το εν λόγο διακόπτη έχει ασχοληθεί και ο Νικήτας αν μπορείτε να μου Πίτε την γνώμη σας και αν πιστεύετε και σεις ότι είναι το καλώδιο θέλω να μου Πίτε αν ξέρεται που και πως το βάζουν|( αν ξέρετε να μου Πίτε πως βγαίνει η σκάφη) η αν έχετε κανένα που να το περνά , ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων.
  7. Ευχαριστώ πως μπορεί να γίνει; όσο για το καλώδιο αναφέρομαι σ'αυτο που συνδέει τους δυο εγκεφάλους.
  8. Γεια σας ,θα ήθελα να σας ρωτήσω και εγώ κάτι ; Έχω ένα passat 3c του έβαλα τον διακόπτη για cc του έκανα κωδικοποίηση στο καντράν μου βγάζει την ένδειξη του cc μαζί με ένα θαυμαστικό και δεν δουλεύει , εγώ πιστεύω ότι φταίει ότι δεν έχω Βάλη το καλώδιο (γιατί δεν το έχω λόγο αγοράς από eBay ) για το εν λόγο διακόπτη έχει ασχοληθεί και ο Νικήτας αν μπορείτε να μου Πίτε την γνώμη σας και αν πιστεύετε και σεις ότι είναι το καλώδιο θέλω να μου Πίτε αν ξέρεται που και πως το βάζουν|( αν ξέρετε να μου Πίτε πως βγαίνει η σκάφη) η αν έχετε κανένα που να το περνά , ευχαριστώ πολύ εκ τον προτέρων.
  9. Γεια σας παιδιά , πρέπει να πας σε μια αντιπροσωπεία και με τον αριθμό πλαισίου θα σου πουν ποιο κάνει, εκτός και αν έχεις το πρόγραμμα.
  10. Γεια σας παιδιά είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι , έχω ένα passat 1.9 tdi και θέλω να του βάλω και εγώ Cruise Control στην αντιπροσωπεία που πηρά τηλέφωνο μου έδωσε ένα κωδικό 3C5054690 του διακόπτη , και το ερώτημα μου είναι αν μπορώ να βάλω διακόπτη με άλλο κωδικό η να αλλάξω μόνο τους διακόπτες; Γιατί από το eBay το βρίσκω δύσκολα και πολύ ακριβά ενώ με άλλο κωδικό βρίσκω πόλους και στην μίση τιμή ευχαριστώ εκ τον προτέρων και περιμένω τα σχόλια σας. ΥΓ. Θα μου στείλης και μενα ενα pm τα στοίχια του Θαναση.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.