Jump to content

vagiatis

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About vagiatis

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

vagiatis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. παιδια επειδη ειμαι κ εγω στο να αλλαξω λαστιχα.. σε 195/50/15 τι προτεινετε? ακουω γνωμες και ολες τις τιμες! μεχρι 400 ευρω δλδ..
  2. βαφτηκαν κ τα σηματακια τα ασπρα που δειχνει φυσαει? οχι καπως τραγικο! πολυ τραγικο!
  3. καλησπερα φιλε μου το μαυρο χρωμα στο ταμπλο γυρω απο το ραδιο κ το κλιματικ εσυ το εβαψες η το αγορασε΅?
  4. Μην φανταστεις καμια σκαστρα τρελη! Ενα απλο φουσκωμα της τουρμπινας εννοω.. τωρα ομως τιποτα...
  5. Παιδια μετα το update εχασε τον ηχο το τσαφ δηλαδη... παλια τον εκανε αυτο τον θορυβο τωρα οχι.. απο επιδοσεις δεν νομιζω πως εχασε ανοιγει παλι γρηγορα σχετικα με τα 105 αλογα .. Επισης νομιζω πως ο κινητηρας κανει πιο πολυ θορυβο! Να παω να το κοιταξουν η εινια φυσιολογικο? Εχει βγει καινουργια αναβαθμιση? Σας ευχαριστω!
  6. Παιδιά εγω θα σταθώ στο θέμα ηχομόνωσης και θορύβου.. Μετά από 1μιση χρόνο Πολο , προσπαθόντας όσο γίνεται στους ελληνικους δρόμους να μηνπεφτω σε λακουβες κτλ.. αλλά αισθάνομαι τωρα τελευται πως εχει πολυ θόρυβο η καμπινα.. ειτε ειναι ο αερας ειτε ειναι η μηχανη ειτε οιο λακουβεσ.. τι μπορει να φταιει?
  7. εγω ρε παιδια θα ηθελα να βαλω ηχεια πισω επειδη δν ειχε οταν το πηρα. αλλα ρωτησα κ μου ειπαν οτι πρεπει να ξηλωθουν ολα τ πλαστικα γιατι δν εχουν καλωδιωσεις! μεγαλη ξενερα!
  8. Για να μπουν ηχεια πισω πρεπει να ξηλωθουν τα πλαστικα? Καλωδια εχει? Η πρεπει να τραβηχτουν? Ειναι δυσκολο σαν διαδικασια? Φιλε μου τι εννοεις θα εχουν θεμα τα μπροστα?
  9. Γινεται να αλλαξει και να γινει climatronic???
  10. Παιδια εχω το rcd 210 χωρις πισω ηχεια. το αμαξι ειναι 2πορτο. Ειναι ευκολο να τπποθετηθουν τωρα πισω ηχεια? Θα χρειαστει να ξηλωθουν τα πλαστικα?
  11. Δηλαδη το polo to tsi με τα χειροκινητα που το ονομαζουν climatic ειναι air condition?? Και μια ακομη ερωτηση γινεται να αλλαχτει το χειροκινητο με το το ηλεκτρονικο?
  12. Ειναι τριπορτο το αυτοκινητο οποτε δεν τα παραθυρα δν ανοιγουν οπως και οι πορτες. Μετα απο 1 μιση χρονο εμφανιστηκε αυτο το φαινομενο. Οταν λες για τους εξωτερικους καθρεφτες δεν το καταλαβα. Οι καθρεφτες είναι μπροστα ενω αυτο ακουγεται απο το πισω μπαμπριζ. Παντως πολυ καλη η ιδεα με το πιεστικο. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.
  13. Καλησπερα σε ολους! Προχθες εκει που ημουν στο δρομο χωρις μουσικη γυρω στα 100 χλμ ακου να μπαζει αερας απο το πισω παραθυρο (οχι της πορτας ) απο το κεντρικο! Προσπαθησα να καταλαβω απο που προερχεται αλλα τπτ! Εχετε καμια γνωμη εσεις? Τι μπορω να κανω?
  14. Επειδη δεν ξερω και εγω πολλα απο μηχανικα.. αυτο που μου ειπε ειναι οτι ειναι ενα καπακι, καλλυμα σαν προστατευτικο δηλαδη που λειπει απο το σασι..
  15. Λοιπον φιλε μου ακου πως εχει το γεγονος.. Υπαρχει πολυ καιρο αυτη η οδηγια για αυτο το καπακι που λειπει απο το σασι! Ωστοσο ειδοποιησαν τους κατοχους των αυτοκινητων που αντιμετωπιζουν αυτο το ''προβλημα'' . Εγω ετυχε να παω απο την αντιπροσωπεια για την αναβαθμιση του εγκεφαλου και μου λεει κατσε να κοιταξω και βρηκε την οδηγια αυτη για το καπακι. Παιρνω τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων και τους λεω καλα δεν επρεπε να με ειδοποιησουν για αυτην την οδηγια, αφου οπως μου ειπαν στην αντιπροσωπεια εχει καιρο που εχει δοθει. Και αφου μου ελεγαν κατι κουφα οπως οτι δεν ηταν αμεσο και εθετε κινδυνο στον οδηγο. Προφανως την ψιλιαστηκαν την δουλεια και θα αρχισουν να ειδοποιουν!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.