Jump to content

chridev

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About chridev

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

chridev's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Το πρόβλημα λύθηκε τελικά απόλυα από τον θερμοστάτη στο ψυγείο νερού , ευχαριστώ ξανά για τις απαντήσεις...
  2. Καλημέρα ευαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας θα τα τσεκάρω όλα αυτά και θα σας πω
  3. Καλησπέρα δεν ξέρω αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα αλλά είμαι κάτοχος ενός Golg mk4 1.6 16v και τον τελευταίο καιρό μου παρουσιάζεται το παρακάτω πρόβλημα , Η στάθμη του υγρού παραφλού πέφτει δραματικά και συμπληρώνω κάθε 2-3 μέρες , δν έχω διαπιστώσει από κάπου να χάνει ή να έχω απόλυα , θερμοκρασία δεν ανεβάζει , λάδια δεν αναμειγνύονται με νερά για να πω ότι είναι φλάντζα κεφαλής ξέρεις κάποιος ή έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  4. ΟΚ φίλε μου σε ευχαριστώ . Αν βρει κανείς για bosch ασ μου πει.
  5. Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να κάνω αλλάγη μπουζί στο golf μου για άλλη μία φορά αλλά είναι κάπως ακριβά και μου έκανε εντύπωση ότι δεν βρήκα πουθενά στο internet ακόμη και στο ebay , αφού ο κωδικός που έχω απο την συσκευασία των μπουζί ειναι μόνο για 2.0 αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να βρω τα σιγκεκριμένα μπουζί η να πρωτήνει κάτι άλλο . Bosch Platin code :FR 7 HPP222, 0 242 235 764 ( Οι κωδικοί είναι σύμφωνα με την συσκευασία ) ότι άλλο χριαστεί να μου πείτε ευχαριστώ.
  6. Φίλε καλησπέρα κατ αρχάς να σε ευχαριστήσω για την to post δεν είμαι Αθήνα αλλά τα σωληνάκια είναι απλά δεν θέλει ειδικό σφιχτιράκια θέλει τα περνάς σφίγγεις κ είσαι οκ δεν έχουνε κουμπώματα σαν να βάζεις στο intercooler τα κολάρα είναι απλά θέλω ποιο ενισχυμένα .
  7. Καλημέρα θα ήθελα αν ξέρει να μου πει κάποιος που θα μπορέσω να δω για ενισχυμένα σωληνάκια βενζίνης στο σημείο που συνδέονται με τα μπέκ πρόσφατα μου τρύπησαν και θέλω να βάλω κάτι καλλίτερο από τα μαμά. Εχω ένα golf mk4 1.6 2002 αν βοηθάει σε κάτι αυτό. Ευχαριστώ !
  8. chridev

    Check Light

    Δεν αλαξα καταλτη εχω 148.000 KMτο πηγα σημερα σ ενα συνεργειο κ μ ειπε για τον αισθ/τηρα L επανω στο χταποδι π ειναι οτι θελει αλαγη 200¤ κ τρελαθηκα
  9. chridev

    Check Light

    Καλημέρα ειμαι κάτοχος ενός golf MK4 1.6 και πριν απο καμια ευδομάδα μου έχει αναψει το check του κινητήρα μετα απο ταξίδη και αφου το έσβησα κ το έβαλα μπροστα μετα απο καμιά ώρα περιπου έσβησε , όταν το πηγα ηλεκτρ/γο να μου πει απο τι ειναι μου είπε απο τα καυσαέρια λέω οκ όταν το κινούσα μέσα στην πόλη άναψε ξανά και δν λέει να σβήσει έχει κανένασ υπόψην του απο τι μπροεί να είναι; Ευχαριστώ!
  10. Καμια καλη προταση για το π μπορω να προμηθευτω τα τακακια κ τους δισκους για golf 4 απο Θεσσαλονικη υπαρχει τπτ
  11. Καμια καλη προταση για το π μπορω να προμηθευτω τα τακακια κ τους δισκους για golf 4 απο Θεσσαλονικη υπαρχει τπτ
  12. Καλησπέρα ψάχνω για δίσκους κ τακακια εμπρός καμία καλή συμβουλή
  13. Καλησπερα παιδιά εχω ενα Golf MK4 και θέλω να του φορέσω τους προφ/ρες και τα σποϊλερ του R32 θα πρεπει να αλάξω και τα φτερά η οχι; θα εξέχουν ή καθονται κουτί;...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.