Jump to content

nikos@golfr32

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

About nikos@golfr32

  • Birthday 05/20/1987

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    polla kai kala

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

5,869 profile views

nikos@golfr32's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Na ta ekatostiseis kai oti epithimeis stin agkalia sou na to breis (as einai kai R32...xi xi xi)

  2. εμενα παντως μου ειχε βγαλει την πρωτη φορα μονο για τον ψεκασμο στον εναν κυλινδρο οτι δε ψεκαζε και μου εσβησαν την ενδειξη του check engine και μετα απο 2 με 3 εβδομαδες μου εβγαλε οτι θελει αλλαγη ο αισθητηρας του αερα που τελικα ηταν θεμα καλοδιωσης και οχι ο αισθητηρας.
  3. και εγω το ειχα παθει αυτο πριν μου βγαλει το παραπανω προβλημα που ανεφερα αλλα τελικα δεν ηταν κατι σοβαρο. Απλα μου το εσβησαν και μου εκαναν update εγκεφαλου.
  4. δε ξερω τι μαφ χρησιμοποιει. Οσο για το κοστος αγορας και ενος r32 συμφερει καλυτερα να το παρεις απο εδω η απο γερμανια γνησιο παρα απο μετατροπη, ασχετα με το τι εκανα εγω. Η δικη μου περιπτωση ηταν ειδικη και εκατσε να το παρω.
  5. χαχαχαχαχα και βεβαια το ηξεραν γιατι οι ιδιοι ειχαν κανει τη μετατροπη. εχει γινει μεσα εξω η μετατροπη δε καταλαβενεις οτι ειναι μετατροπη το αμαξι μονο απο το πλαισιο. εχει τα παντα με λιγα λογια εμφανισιακα και μηχανικα ακομα και την τετρακινηση. οι μαλακες της αθηνας παρολο που τους το ειχα πει μου ζηταγαν μια περιουσια γιαυτο πηγα στην επαρχια τηςvw οπου το ειχαν κανει αυτοι.
  6. καλημερα σας παιδες. Θα σας τα ξαναπω γιατι δε πιασατε κατι. οταν μοθ εβγαλε το check engine μονο αλλα το αμαξι δουλευε κανονικα πηγα και μου ειπαν οτι θελει αλλαγη ο αισθητηρας αερα και τον αλλαξα. Μετα απο μια εβδομαδα μου το ξαναβγαζει και το παω παλι να μου το δουν και μου λενε οτι βγαζει παλι το ιδιο προβλημα αλλα οταν προχωρανε το obd τους βγαζει αν ελενξουν καλοδιωση. Εχθες το πηγα στο φλεσσα απο εκει που το ειχα παρει και το ελενξαν εξονιχηστικα και τελικα μετα απο ωρες βρηκαν οτι ηθελαν καθαρισμα οι φησες και γιαυτο μαλλον δε εκαναν καλη επαφη. Το θεμα ειναι να μη μου το ξαναβγαλει γιατι μετα παμε σε ποιο βαθια και πολυπλοκα πραγματα.
  7. εμενα απλα μου ειχε αναψει το check engine τιποτα αλλο και το αμαξι δοθλεθει κανονικα απλα δε μπορω να καταλαβω τι στο καλο ειναι αυτο που εχει και μου βγαζει ξανα αισθητηρα αερα αφου τον αλλαξα πριν μια εβδομαδα. ελπιζω να μην εχει γινει καμια ζημια στον εγκεφαλό ι στη μηχανη γιατι ηρθα μεχρι αργος να το φτιαξω μεχρι 3χιλ στροφες γιατι η αντιπροσωπεια στην αθηνα ζηταει τα κερατα της για να βρουν τη βλαβη λογο μετατροπης.....
  8. οταν ειχες το προβλημα το κινουσες κανονικα το αμαξι?
  9. Καλησπερα παιδια θα ηθελα τα βοηθεια σας επειγοντως. Εχθες μου αναψε για δευτερη φορα το check engine. Τη πρωτη φορα μου ειπαν οτι φταιει ο αισθητηρας του αερα και τον αλλαξα και μετα απο μια εβδομαδα μου ξανα αναβε δηλαδη εχθες και σημερα η αντιπρωσοπεια μου λεει οτι βγαζει παλι το ιδιο προβλημα αλλα οταν προχοραει παρακατω τις βγαζει ελενχος καλοδιωσης. Τι στο καλο μπορει να ειναι και αν μπορω να κοινησω το αμαξι μεχρι τη δευτερα που θα παω να το φτιαξω. ?????????????
  10. ΔΕ ΜΟΥ ΑΝΑΒΑΝ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΤΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΒΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ CHECK ENGINE ΜΑΠΑΤΑΡΙΑ ESP ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ.
  11. καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι φυσιολογικο να αναβουν τα εξης οταν αναβεις τη μπαταρια του αυτοκινητου πριν το βαλεις μπροστα. το ενα λαμπακι ειναι ενα η ενδειξη του τιμονιου και εινια σε χρωμα κοκκινο και το αλλο εινια κιτρινο και απεικονιζει το αμαξι με ενα κλειδι απο κατω το οποιο δε ξερω τι σημαινει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.