Jump to content

jvergeti

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jvergeti

  1. Ξέχασα να αναφέρω ότι το κλειδί δεν είναι το κλασικό, αλλά είναι κλειδί κασέτα.
  2. Είμαι κάτοχος ενός Passat 1,6 Fsi μοντέλο 2005. Το καλοκαίρι στις διακοπές μου έχασα το κλειδί. Αν γνωρίζει κάποιος την διαδικασία απόκτησης καινούργιου κλειδιού και το κόστος.
  3. Φίλε Professor γεια σου ! Σε ευχαριστώ για της υποδείξεις σου ! Και εγώ αυτής της γνώμης είμαι του «ότι πληρώνεις παίρνεις» .Για να πω την αλήθεια αφενός μπερδεύτηκα περισσότερο διαβάζοντας τις απόψεις των φίλων, αφετέρου μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσω κάποια από τα standards για την αγορά κάποιου Multimedia system .Να πληρώσω όμως από 1000¤ και πάνω κάποιο OEM με σηματάκι VW ή κάποιο άλλο επώνυμο προϊόν και στο κάτω μέρος της ετικέτας να γράφει made in China νομίζω ότι είναι πολλά . Φιλικά Γιάννης .
  4. Καλησπέρα !!! Με λένε Γιάννη και Χαιρετίζω όλα τα μέλη του Forum . Είμαι νέος χρήστης και θα ήθελα τι συμβουλή σας για να βάλω στο Passat 1.6 FSI μου Multimedia system με navigation . Από αυτά που είδα στο διαδίκτυο μάλλον στα κινέζικα θα καταλήξω γιατί στην αντιπροσωπεία που ρώτησα για εργοστασιακό μου είπαν ότι με την τοποθέτηση η τιμή είναι περίπου στα 2500¤ !!! Από αυτά που είδα κατέληξα στο W2-D723V της WITSON http://www.witson.com/view_pro.php?id=1424 . Μετά από mail που τους έστειλα μου απάντησαν ότι το συγκεκριμένο σύστημα κοστίζει 395USD και παράδοση door to door μαζί με τα μεταφορικά .Στη τιμή θα πρέπει να υπολογίσω τον εκτελωνισμό (δεν γνωρίζω το κόστος) και την τοποθέτηση από κάποιον τεχνικό . Και τα ερωτήματα που μπαίνουν εδώ είναι : • Γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο προϊόν ? • Μήπως τελικά συμφέρει να το αγοράσω από την ελληνική αγορά και αν ναι που θα το βρω ? • Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο σύστημα και ποιο είναι αυτό ? • Και τι είναι το OEM ? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  5. Παιδιά συγνώμη !!! Για ποιό μηχάνημα λέτε γιατί δεν έχω καταλάβει ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.