Jump to content

gauloise

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About gauloise

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

gauloise's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Δεν το αγόρασα. Μου το έδωσε ένας καλός φίλος από GTI 6. Εβαλε κάποιο Alpine νομίζω. Πάντως έως τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα με την μπαταρία. Η τοποθέτηση κοστίζει 30 euro. Καλύτερα να μπει σε αντιπροσωπεία και καλό είναι να γνωρίζεις αν το CAN GATEWAY σου ταιριάζει. Απο 1Κ0 907 530 S και πάνω δεν έχεις πρόβλημα.
  2. Δυστυχώς δεν το έκανα ακόμα (αν και το άφησα 3 μέρες ακίνητο και ήταν οκ) γιατί είχα άλλα. Αναψε EPC εν κινήση. Φοβόμουν για αντλία υψηλής πίεσης αλλά τελικά ήταν 2 πολλαπλασιαστές και 2 μπουζί....
  3. Ευχαριστώ για τις πολύτιμες οδηγίες σας. Οταν το κάνω θα δημοσιεύσω τα αποτελέσματα.
  4. Ευχαριστώ.Με την πρώτη ευκαιρία θα παω να το κοιτάξω. Προτείνετε κάποιον ηλεκτρολόγο;
  5. Ευχαριστώ για τη πληροφορία. Αυτό μπορώ να το δω σε ηλεκτρολόγο; Που θα μετρήσει; Και όταν μετρήσει θα το έχω κλειδωμένο; Γιατι ο συναγερμός σίγουρα θα τραβάει κάτι.
  6. Καλησπέρα. Είμαι καινούργιο μέλος και έχω κάποιες απορίες σχετικά με την αναβάθμιση απο rcd300 σε rcd510 (μου το έδωσε φίλος από GTI 6). Εχω διαβάσει πολλά για το θέμα σε ελληνικά αλλά και σε ξένα forum σχετικά με το θέμα "αδείασματος της μπαταρίας" και με τη συμβατότητα του CAN GATEWAY. Ρώτησα την αντιπροσωπεία που αγόρασα το Golf (GT SPORT 07-2007 - Face Lift) αν μπορούσαν να δουν μέσω αρ.πλαισίου τι gateway φοραει. Μου είπαν πως είναι 1Κ0 907 530 S .Εχοντας διαβάσει πως απο L και μετα δεν υπάρχει πρόβλημα, έκανα το εγχείρημα. (δεν έχω χειριστήρια στο τιμόνι, ούτε extra ηχεία) Πήγα σε άλλον εξουσιοδοτημένο έμπορο, μιας και ο δικός μου δεν το αναλάμβανε (!) και το έβαλα. Ως τώρα καλά. Στον έλεγχο δεν έβγαλε πρόβλημα. Δεν σας κρύβω όμως πως σήμερα δεν θα κοιμηθώ ήσυχος. Μου έκαναν και ενα update για κάποιο recall της VW. (Ξέρει κανείς κάτι?) ΥΓ.1.Πως θα δω αν έχει διαροή ρεύματος κάπου;(Αν ναι μεχρι πόσο είναι ανεκτή) ΥΓ.2.Δυο μέρες ακινησίας και σήμερα πήρε μπροστά..¶ντε να δούμε.. (Το topic το εχω ανεβάσει πάλι αλλά κάποιος το μετακίνησε στα Corrado..)
  7. Καλησπέρα. Είμαι καινούργιο μέλος και έχω κάποιες απορίες σχετικά με την αναβάθμιση απο rcd300 σε rcd510 (μου το έδωσε φίλος από GTI 6). Εχω διαβάσει πολλά για το θέμα σε ελληνικά αλλά και σε ξένα forum σχετικά με το θέμα "αδείασματος της μπαταρίας" και με τη συμβατότητα του CAN GATEWAY. Ρώτησα την αντιπροσωπεία που αγόρασα το Golf (GT SPORT 07-2007) αν μπορούσαν να δουν μέσω αρ.πλαισίου τι gateway φοραει. Μου είπαν πως είναι 1Κ0 907 530 S .Εχοντας διαβάσει πως απο L και μετα δεν υπάρχει πρόβλημα, έκανα το εγχείρημα. (δεν έχω χειριστήρια στο τιμόνι, ούτε extra ηχεία) Πήγα σε άλλον εξουσιοδοτημένο έμπορο, μιας και ο δικός μου δεν το αναλάμβανε (!) και το έβαλα. Ως τώρα καλά. Στον έλεγχο δεν έβγαλε πρόβλημα. Δεν σας κρύβω όμως πως σήμερα δεν θα κοιμηθώ ήσυχος. Μου έκαναν και ενα update για κάποιο recall της VW. (Ξέρει κανείς κάτι?) ΥΓ.1.Πως θα δω αν έχει διαροή ρεύματος κάπου;
  8. Καλή κίνηση. Μπράβο.
  9. Καλησπέρα. Είμαι καινούργιο μέλος και έχω κάποιες απορίες σχετικά με την αναβάθμιση απο rcd300 σε rcd510 (μου το έδωσε φίλος από GTI 6). Εχω διαβάσει πολλά για το θέμα σε ελληνικά αλλά και σε ξένα forum σχετικά με το θέμα "αδείασματος της μπαταρίας" και με τη συμβατότητα του CAN GATEWAY. Ρώτησα την αντιπροσωπεία που αγόρασα το Golf (GT SPORT 07-2007 - Face Lift) αν μπορούσαν να δουν μέσω αρ.πλαισίου τι gateway φοραει. Μου είπαν πως είναι 1Κ0 907 530 S .Εχοντας διαβάσει πως απο L και μετα δεν υπάρχει πρόβλημα, έκανα το εγχείρημα. (δεν έχω χειριστήρια στο τιμόνι, ούτε extra ηχεία) Πήγα σε άλλον εξουσιοδοτημένο έμπορο, μιας και ο δικός μου δεν το αναλάμβανε (!) και το έβαλα. Ως τώρα καλά. Στον έλεγχο δεν έβγαλε πρόβλημα. Δεν σας κρύβω όμως πως σήμερα δεν θα κοιμηθώ ήσυχος. Μου έκαναν και ενα update για κάποιο recall της VW. (Ξέρει κανείς κάτι?) ΥΓ.1.Πως θα δω αν έχει διαροή ρεύματος κάπου;(Αν ναι μεχρι πόσο είναι ανεκτή) ΥΓ.2.Δυο μέρες ακινησίας και σήμερα πήρε μπροστά..Άντε να δούμε..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.