Jump to content

Stam GT

Members
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

About Stam GT

  • Birthday 11/12/1990

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

4,175 profile views

Stam GT's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αποκλείεται να σου κάνει μόνο τόσο το 3.2,τόσο πρέπει να τρως από το 160αρι !
  2. Τώρα σε κατάλαβα ! Σε καμιά περίπτωση δεν ειρωνεύτηκα στο πρώτο μου post ! Αν πρόκειται για ένα Polaki που χα δει στην γέφυρα,πάει μπάλα,να το χαίρεσαι ! (Y)
  3. Γι αρχή την ειρωνεία σου δεν την κατάλαβα,αν θες μπορείς να μου την εξηγήσεις ! Δήθεν ειδικός δεν το παίζω,απλά προσπαθώ να καταλάβω τι θες να πεις ! Αναλύσεις δεν έκανα,απλά προσπάθησα να καταλάβω αυτά που λες... Οι ειρωνείες δεν χρειαζόντουσαν,θα μπορούσες εξαρχής να είσαι ξεκάθαρος,να καταλάβουμε κι οι υπόλοιποι που δεν ξέρουν για τ'αμάξι σου,τι παίζει... Καλή σου μέρα!
  4. Ώπα κάτσε! Πόσα km είχε το μοτέρ όταν πάτησες με το ΦΕ Πόλο; Και στα πόσα km του μοτέρ έβαλες το πρόγραμμα; Στα 10.000km? Μετά πάλι με το ίδιο Πόλο να φανταστώ πάτησες και λες ότι πήρες 3 αμάξια! Έχε υπόψιν σου ότι το μοτέρ μέχρι τα 10-12.000km ανοίγει και πάει όλο και καλύτερα !
  5. Για τι αμάξι μιλάμε; Και τι μοτέρ; Πάνω από 3 αυτοκίνητα μόνο με πρόγραμμα ή με ένα ολοκληρωμένο ΦΠΕ ;;
  6. Kadettαρα αθάνατη !!! Υπάρχουν μερικά ακόμα τέτοια φίλων με μοτερούκλες... Εκεί να δεις γέλια από τα σαραβαλάκια !!
  7. Καλησπέρα παίδες! Μιας που είμαι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου Astra να ενημερώσω/απαντήσω στις "απορίες" σας! 1) Η κλιμάκωση του κιβωτίου μου,είναι φυσιολογική! Το σασμάν είναι μαμά και μόνο λίγο πιο κοντή 4η έχει,αλλά τίποτα σπουδαίο ! 2) Δε θα το λεγα ιδιαίτερα αεροδυναμικό αμάξι,αλλά σε σύγκριση με το Passat ίσως να είναι καλύτερο... Δεν ξέρω ! 3) 195/50/15 με 31 λίμπρες αέρα σε όλα τα ελαστικά (όπως τα έχω καθημερινά) ! 4) Προσωπικά,απλά το αποκλείω ! 5) 11.5 κιλά ροπής και 85 άλογα,ντάξει δεν είναι τίποτα τρομερό... Για να δηλώσω λιγότερα άλογα νόημα δεν έχει ένα 8V 14άρι μαμά αμάξι είναι,τι να του κάνω,με ελάχιστα χρήματα θα το κάνω μετατροπή,δεν αξίζει ! Η αλήθεια είναι ότι πάει ανέλπιστα καλά,θες η καλή συντήρηση,θες ότι είναι ελαφρύ,θες ότι ξέρω να το πηγαίνω τέρμα,πάει καλά και κανείς δε με πιστεύει ! Κι εμένα μου φαίνεται ζόρικο το αποτέλεσμα με το 500αράκι,αλλά επειδή δεν ξέρω τι κάνει το Passat,δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη ! Passatouko σ'αγαπώ ! Opel-ατης σου !!!!
  8. Για του λόγου το αληθές... http://www.youtube.com/watch?v=plyjNSD0l9s
  9. Τελείως φιλικά αυτά που λες δεν υπάρχουν... Το Formula Sport είναι 101 με Revo και σκούπα! Formula Sport 1o στάδιο δεν υπάρχει! Αφού ήδη ουσιαστικά 1ο στάδιο το λες από τη Seat... Το Ibiza του Λευτέρη είναι μαμά Formula Sport με ένα χταπόδι μόνο! Δεν έχει τόση διαφορά... Ψάξ'τε το Ibiza του φίλου σου,κάτι δεν πάει καλά! Κι όντως του Λευτέρη χθες είχε θεματάκια!
  10. Το Ibiza ή πρόβλημα είχε ή πολύ κουλό οδηγό! Το πάτημα δεν υφίσταται!
  11. Καλησπέρα φίλε μου, Όντως σε Ελλάδα δεν βρίσκεται εύκολα,πρέπει να ήταν extra γιατί τα περισσότερα φοράνε την 16άρα,το ξέρω ότι είναι βαμμένη,σ'ευχαριστώ πολύ!
  12. Την μούρη του Gt Sport έχω ναι... Στην αρχή τις ήθελα τις σίτες,αλλά έχει γεμίσει ο τόπος,οπότε προτιμώ όπως είναι,έτσι κι αλλιώς αυτοκόλλητο είναι αν δεν μ'αρέσει το βγάζω... Όχι φίλε μου,δεν ήξερα σε τι μαγαζί να απευθυνθώ γι αυτό άνοιξα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς,θα κάνω μια ερώτηση τώρα που το είπες,σε ευχαριστώ πολύ !
  13. Πολύ όμορφο το Golfaki σου φίλε μου,να το χαίρεσαι ! Μια ερώτηση,την κόκκινη ρίγα στην μάσκα από που την προμηθεύτηκες και πόσο αν επιτρέπεται;
  14. Καλησπέρα παιδιά, με μια γρήγορη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι παρόμοιο,αν υπάρχει κάτι που δεν είδα ζητώ συγνώμη,ας συγχωνευτεί. Όπως λέω στον τίτλο,θα ήθελα να τοποθετήσω στο 5άρι μου την κόκκινη ρίγα της μάσκας του GTi. Έχω δει μερικούς που το χουν κάνει κι απ'ότι έχω μάθει γίνεται με αυτοκόλλητη ταινία για ζάντες της 3Μ. Βρήκα έναν πωλητή στο ebay ο οποίος όμως δεν στέλνει Ελλάδα. ( http://www.ebay.com/itm/120-Universal-Car-Interior-Exterior-Molding-Trim-Red-/140540141455?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item20b8d85f8f&vxp=mtr#ht_4631wt_1163 ) Μήπως μπορεί κανείς να με βοηθήσει να μου πει που θα την βρώ να την προμηθευτώ είτε από ebay είτε από κάποιο μαγαζί στην Αθήνα. Θα ήθελα μόνο να μην φωσφορίζει. Ευχαριστώ εκ των υστέρων, Σταμάτης.
  15. Συμφωνώ με το Σταύρο από πάνω,προσωπικά δεν μου αρέσουν τα νίκελ πόμολα ! Αντιθέτως ένας φίλος έχει βάλει νίκελ καπάκια στους καθρεύτες κ ταιριάζουν απίστευτα ! Πάρε μια ιδέα...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.