Jump to content

kokobill

Members
  • Posts

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kokobill

  1. 20 νοεμβρη του 12 το παραγγειλα και 28 φεβ το παρελαβα λογω οροφης και 17αρας
  2. εχεις δικιο .............οταν πηγα να το παραγγειλω και ειπα στον αντιπροσωπο οτι θελω το 1,4 ACT highline με οροφη και 17αρες με κοιταγε παραξενα .... και απλα μου ειπε οτι δεν υπαρχουν πια τετοιοι πελατες και οτι επρεπε να κανω τριμηνη παραγγελία γαιτι δεν ερχονται ελλαδα πια τετοιες εκδοσεις και οτι ..........η vw στηριζεται στο 1,2 (και μαλιστα στην απλη εκδοση)
  3. παρελαβα εχθες !!!! τρομερο αυτοκινητο ....η ποιοτητα μέσα ειδικα ειναι αλλου !!!! ΥΓ.οι 4 πορτες ειναι αναγκαίες αν εχεις οικογενεια ....
  4. λευκο 4θυρο οροφη 17αρες εσυ?
  5. το εχει παρει κανενας παιδες ? εγω το εχω παραγγειλει και το αναμένω 1,4 ΑCT 140
  6. πισω ειναι τελειο ......
  7. μπραβο πολυ καλη δουλεια !!! ωραίο διαγραμμα . Να το χαιρεσαι !!!
  8. ενημερωσε μας ...Νομίζω οτι μας ενδιαφέρει ολους ......
  9. αρα η καταναλωση ειναι Καθαρα θέμα χρήσης
  10. kokobill

    Vw Polo R

    δεν θα καταργήσουν το μονοτουρμπινο το 122 ..πιστευω οτι θα καταργήσουν μονο το 160 και θα βγαλουν το 1.6 tsi (που θα το βαλουν και στο golf το 7 το 2013 με 180~190 αλογα)
  11. kokobill

    Vw Polo R

    πιστευω οτι θα βγει παραγωγή τέλος του 2011 αρχές του 2012 (1.6 tsi 210ps) με κοστος ~25κ και σταδιακα θα καταργηθεί το twin turbo 1.4
  12. Mε το προγραμμα θα αλλάξει τελείως ..θα έχει την αισθηση του turbo που ψαχνεις (στο λεω σαν μεγαλυτερος ...) Εγω ειχα προγραμμα powerlogic (απολυτα αξιοπιστο ) και το ευχαριστηθηκα -αλλο αμάξι . Τωρα βεβαια πουληθηκε το αμαξι και πάμε μαλλον για κατι μεγαλυτερο . Αλλα οσο το ειχα ...αλλη αισθηση .
  13. συγχαρητηρια φιλε μου Νικο για το τερατακι σου . Θελω απλα να προσθεσω για το δυναμομετρο (DYNO DYNAMIC) οτι δεν έχει αποκλιση απο MAXA το αντιθετο πιστευω ......τουλαχιστον στο δικο μου (με ΦΠ) εβγαλε ακριβως τα ιδια αλογα (216, με τα αλογα που εβγαλε σε ΜΑΧΑ (218.2) στην Ευβοια που το ξαναμέτρησα . Eξαλου απ' οτι ξέρω ειναι και το επισημο δυναμομετρο του περιοδικού DRIVE .
  14. με το καλο να το παρεις και καλοταξιδο
  15. δεν νομιζω οτι πρεπει να αναμειγνιουμε λαδια διαφορετικών εταιρειών (castrol - fucks) και ας ειναι ιδιου ιξοδους
  16. τελικα μάλλον ...ήταν μεμωνομένο πρόβλημα
  17. ναι Ενημέρωσε μας !!! αν έχεις κανένα νέο
  18. τι σου είπαν στην αντιπροσωπέια (απο απορεία που το πας) του εχεις ξανατύχει και σε άλλα πολάκια ?
  19. τι εννοεις να εγγραφώ ? Επρεπε να πατάω επάνω και να με βγαζει στο topic Για το προβλημα , αν ακουσει κανεις κατι το γραφει , να προλαβουμε , έστω εντος εγγυησης
  20. ωχ μην λετε τετοια ... Δεν νομιζω μαλλον μεμονωμένο προβλημα θα ήταν . chris polo το link δεν ανοιγει ..
  21. εγω ρωταω για το clio συγκεκριμένα με το polo αν καποιος έχει πατησει .. ή έστω με cupra dsg ...αν και το cupra τα περιοδικά το seat το δίνουν 0,5'' στο χιλ πιο αργο απο το polo . Διαβάζω οτι τo clio απο roll πρωτες έχει πολυ καλο πεταγμα μέχρι τα 150-160, kαι είναι πιο δυνατο και απο corsa normal και απο rc peugeot . Ψιλά σίγουρα θα καθαρίζει το Polo.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.