Jump to content

philpicos

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

philpicos last won the day on May 31 2012

philpicos had the most liked content!

About philpicos

  • Birthday 09/20/1981

Contact Methods

  • MSN
    philpicos@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VW car
  • Car's nickname
    Baby Blue

philpicos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Είμαι μέλος πόσο καιρό και δεν έχω καταφέρει να έρθω σε καμμία εκδήλωση. Τώρα ίσως έχει φτάσει αυτή η ώρα!!! Καιρού θέλοντως βέβαια, μιας και μου λείπουν διάφορα αξεσουάρ από το τουτούδι (οροφή, κουκούλα, παράθυρα κλπ κλπ). Ίσως να φέρω και παρεάκι...
  2. Περιστατικό από μερικά χρόνια πριν, αλλά από αυτά που μένουν... Βρίσκομαι σε εποχή προ VW με ένα Toyota Celica ST 22 μοντέλο 1975. Βρίσκομαι αριστερή και πραγματοποιώ προσπέραση 3 ή 4 αυτοκινήτων με 130/140 χ/ω, επιστρέφοντας από (Θ)Ξεσσαλονίκη... Προφυλακτήρα εμφανίζεται από το πουθενά ένα κίτρινο Fiat Punto με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γράμματα GT στις πόρτες. Φώτα...... Του κάνω νόημα από τον καθρέπτη μου ότι δεν έχω κάπου να 'χωθώ'.. Ξανά φώτα, κόρνα και πλέον καρφίτσα δεν πέφτει ανάμεσα από τους προφυλακτήρες μας. Βρίσκω ευκαιρία και μπαίνω μεσαία, όπου η κοπέλα του τύπου μου δείχνει την δυσαρέσκειά της με την γνωστή παλινδρομική κίνηση του χεριού της.... Όπως καταλαβαίνετε έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι και αρχίζουμε ένα κυνηγητό που θα το ζήλευε και ο Ove Anderson.. Ο τύπος, κλασικός ευθυάκιας (καμία επαφή με racing line και τα συναφή) μου έριχνε καρότσες στις ευθείες και αναρωτιόταν πως ο μ......ς με το 'σαράβαλο'΄κατάφερνε στις στροφές να τον φτάνει... Φτάνουμε σε ανοιχτές στροφές χωρίς κίνηση, του ανταποδίδω το κόλλημα σαν την βδέλλα και βγαίνοντας από μία καταπληκτική δεξιά με 5η και ότι στροφές είχε να μου δώσει το κουρασμένο και σε μεγάλο βαθμό ασυντήρητο 1600 μοτεράκι μου........... Σκάω τρελό φρενάρισμα, κατεβάζω 4η και κάνω τον σταυρό μου.... ΜΠΛΟΚΟ!!! Το punto περνάει σφαίρα μπροστά από έναν έξαλλο αστυνομικό ο οποίος έχει πάθει υστερία και κουμπώνει όπισθεν για να φτάσει στο μπλόκο. Και οι 5 συνάδελφοι του αστυνομικού επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στο Fiat και περνάω κύριος από μπροστά με 95-100 χ/ω. Η μεγάλη πλάκα....? Περνώντας δίπλα από το Punto ανταποδίδω στους επιβαίνοντες την ίδια χειρονομία που μου είχε κάνει η κοπέλα του οδηγού. Αποτέλεσμα... Celica.. 1 Punto.. -500 έως -800 ευρώ σε κλήσεις.. Ηθικό δίδαγμα.. Σεβάσου όλα και όλους στον δρόμο γιατί εάν δεν το κάνεις ο δρόμος θα σε τιμωρήσει .. με τον έναν τρόπο ή με τον άλλον.
  3. philpicos 1 (pithano +1) kairou thelontos mias kai koukoula den yparxei ;-)
  4. Ευχαριστώ για τις θερμές υποδοχές. Βρίσκομε Κυκλάδες (μόνιμος κάτοικος) και δεν μου είναι τόσο εύκολο να κατέβω σε εκδηλώσεις. Όλο και κάτι όμος θα κάτσει. Μόλις καλυτερέψει ο καιρός ίσως να είναι καλύτερα μιας και υπάρχουν ακόμα ελλείψεις στο τουτουδάκι... η οροφή για παράδειγμα....
  5. Hmmm, Super το αυτοκίνητο..... Πιθανός να έχεις δίκιο για την πρωτιά στην παράσταση... Θα βάλω όμως τα δυνατά μου...
  6. Είμαι ο Φίλιππος, και είμαι νέο μέλος στο site. Αν και (σχετικά) νέος στα 29 μου, είμαι περισσότερο της παλαιάς σχολής. Το αμαξι που έφτασε πρόσφατα στα χέρια μου είναι ένα περίπου VW. Παν Καρ είναι το μοντέλο με σασί κινητήρα κλπ από σκαραβέο και αμάξωμα μιας Ελληνικής εταιρίας την Τεοκαρ (οι παλαιότεροι θα το ξέρουν/θυμούντε). Η ερώτηση τώρα είναι μόνον μία... Θα με βγάλει το τουτουδάκι μέχρι Γερμανία για την εκδήλωση?? Θερμή παράκληση να γίνει το ταξίδι καλοκαίρι. Έχω ακόμα ένα προβληματάκι στεγανότητας μέσα στην καμπίνα :-)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.