Jump to content

E.A.

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by E.A.

  1. Συμφωνώ. Το Touran TSi 140 hp, μετά την αναβάθμιση έχασε την εκρηκτικότητα που είχε στις χαμηλές στροφές, στις οποίες πλέον πρέπει να πατήσεις το γκάζι πιο άγρια για να κάνει ότι έκανε. Ωστόσο, έχω και εγώ την αίσθηση ότι αυτό έγινε για να προστατευθεί ο κινητήρας, κάτι που σημαίνει ότι εντοπίστηκαν προβλήματα αξιοπιστίας για τα οποία έπρεπε να βρεθεί λύση, και η λύση ήταν η "χαλάρωση" του κινητήρα μέσω των μειωμένων επιδόσεων/ειταχύνσεων. Τουλάχιστον περέμεινε η εξαιρετική ροπή! Γενικά το σκεπτικό νομίζω είναι το να δεχόμασθε την κάθε "βελτίωση" που προτείνει η μαμά, όσο και αν η μαμά στην ουσία δεν μας προσφέρει αυτά που μας υποσχέθηκε... Vag
  2. Αρχικά, θα ήθελα να εκφράσω την επιθυμία μου για τη δημιουργία ειδικού χώρου για το Touran, θεωρώντας ότι αντιπροσωπεύω και τους υπόλοιπους κατόχους. Στη συνέχεια θα ήθελα να ενημερώσω για όσα προβλήματα έχω αντιμετωπίσει στη διετή συμβίωση με ένα Touran TSi : 1. Αλλαγή αναπτήρα 2. Αλλαγή καστάνιας χειροφρένου 3. Αλλαγή συγχρονιζέ δευτέρας ταχύτητας (4 μέρες στο συνεργείο). Έγινε και αναβάθμιση λογισμικού εγκεφάλου, για την οποία προσωπικά θεωρώ ότι έκοψε απόδοση με όφελος τη μεγαλύτερη μελλοντική αξιοπιστία. Συνολικά, παρά τα ανωτέρω προβλήματα, θεωρώ το Touran το απόλυτο οικογενειακό όχημα που προσφέρει και επιδόσεις. Απλά θεωρώ απαραίτητο να γίνει επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης... Με φίλικούς χαιρετισμούς, Vag Υ.Γ. Θα πρέπει η Καρέντα να δώσει εντολές στους αντιπροσώπους της για οχήματα αντικατάστασης, κυρίως σε περιπτώσεις πελατών με πολυήμερες βλάβες εντός εγγύησης.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.