Jump to content

mhtsotakis

Members
  • Posts

    79
  • Joined

  • Last visited

About mhtsotakis

  • Birthday 05/15/1987

Contact Methods

  • MSN
    stakarvouna@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male

User Profile

  • Interests
    Βόλτες με τις 2 αγάπες μου
    Το boxer και το Polo!

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)
  • Car's nickname
    Σκύλος Μαύρος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mhtsotakis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ετσι θα πάει η δουλειά απο οτι φαινεται....
  2. Για καταλύτη ειναι φίλε.. η τουρμπίνα ειναι πιο φτηνη απο οτι μου ειπαν. Ακομα και στο χαρτι που μου εδωσαν με τον κωδικο του ανταλλακτικου καταλύτης γραφει.
  3. Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια, θα ψάξω για HJS
  4. Καλησπέρα σε όλους, Έχω ένα Polo 1,2 TSi τετραετίας και την παρασκευή μου μπουκωνε στην επιτάχυνση... Το πάω στην αντιπροσωπεία και μου λένε ( το είδα κιολας) οτι έχει κόψει ο σωλήνας που πάει απο τον καταλύτη στην τουρμπίνα? Δέν φτάνουν μέχρι εκέι οι γνώσεις μου άλλα ειναι εκέι που δέιχνει το βελάκι στη φωτογραφία. Μέσα στο λαμαρινένιο κουτί. Όταν ρώτησα τιμή για επισκευή μου είπαν 1070€ για ανακατασκευασμένο καταλύτη 1800€ για καινούργιο. Επι της ουσίας, επειδή δεν εχω τα χρήματα, θέλω να βάλω έναν after market αν το λέω σωστα, ο οποίος να αντέχει το πρόγραμμα και τα ζόρια γενικοτερα. (Το αμάξι είναι 130φεύγα άλογα) Έχει κάποιος πρόταση?
  5. 210+ γραφει το κοντέρ με πρόγραμμα (και σε κατηφόρα). χωρίς πρόγραμμα 195 με κόφτη
  6. Το οτι εχω λιγες επιλογες το ξερω, ποια ειναι η καλυτερη ειναι το θεμα.. παω παλι μαμα? βαζω αλλους?
  7. Καλησπερα σε ολους, Εχω το Polo 6R και φοραω 15ρες ζαντες (μαμα). Εχουν φαγωθει αρκετά οι δίσκοι μου και συντομα θα πρεπει να τους αλλαξω. Το θέμα ειναι οτι επειδη το πατάω λιγο παραπανω θα ήθελα να βαλω αν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτους που φοραω! Με ασορτι δαγκάνες φυσικά.. Το θέμα ειναι τι? Εχω δει κατι brembo απλές και αεριζομενες, αλλα δεν ξέρω τι γινεται απο αποδοση.. help!
  8. Καλησπερα κατ'αρχας! Δεν νομιζω οτι υπαρχει λόγος ανησυχιας, πριν αλλαξω καδενα εκανε σαν τρενο η καδενα. μετα την αλλαγη (στα 57000 περιπου) κανει ενα μικρο θορυβο σαν αυτο που περιγραφεις. Ειμαι στα 116000 τωρα και δεν εχει παρουσιασει τιποτα φτου φτου! μαλλον τσάμπα ανησυχεις..
  9. Εκεί έβαλα τη δική μου! Πολυ καλό παιδί και καλός στη δουλεια του!
  10. Πλακα πλακα... το υγρο για το παρμπριζ εχει γαμω τα αρωματα..!
  11. Φιλε παρε στην αντιπροσωπεια και ρωτα τι λαδι χρησιμοποιουν! Τωρα που ειμαι εκτος εγγυησης προς το παρων βαζω τα Edge. Οσο για το service στις 15000, ειναι πολυ οντως... αλλα να το πηγαινεις πιο συχνα στην αντιπροσωπεια και να πληρωνεις τα μαλλια της κεφαλης σου? Η αλλη λυση ειναι καθε 7500 να τα αλλαζεις και μονος σου.. Αλλα και παλι ειναι πολυ συχνα πιστευω..
  12. Εξαρταται απο τον ανθρωπο... το μοτερ μουγκριζει πιο πολυ, ακουγεται αγριο... αυτο. Στις επιδοσεις δεν εχει τπτ... αισθητικο ειναι
  13. Ευχατιστω παιδια! με καλυψατε!
  14. ελα ρε.... σιγα! Φαντασου να πινεις καφε πανω σε ενα V8! να βαζεις τα κρασομπουκαλα στους κυλινδρους... Τωρα για το καθαρισμα, η ολη υποθεση ειναι να το κανω μονος μου.... να εχω κατι να ασχολουμαι! Ξέρετε κανενα μαντρά που να ειναι οικονομικος?
  15. Ο σιγαστηρας ειναι ετσι: και βρισκεται εκει (περιπου) :
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.