Jump to content

Cool19

Members
  • Posts

    217
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cool19

  1. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?s=&...st&p=237610
  2. Και άλλο τζάμι που να έχει θέση για τον αισθητήρα.
  3. Κι όμως, για το αντιθαμβωτικό έχει 2 αισθητήρες. Ο ένας δίπλα στο πράσινο led πάνω στον καθρέφτη και ο άλλος από την πίσω μεριά του καθρέφτη. Look here
  4. Αν το golf είναι πολυτελές, τότε οι Mercedes τι είναι??? Επίσης, σπάνιο το ΤΤ???? Τόσος κόσμος το παίρνει!
  5. Όλοι οι Turbo FSI, TSI θα τους λέει η VW. Οπότε δε σημαίνει ότι το ΤΤ θα βγει με τον 1,4!
  6. Φίλε μου, δεν είναι δύσκολο να το βάλεις μόνος σου. Αν ακολουθήσεις το DIY και κινηθείς με προσεκτικά βήματα δε θα χαλάσει τίποτα στο αμάξι.
  7. Γιατί είσαι τόσο απόλυτος και χαρακτηρίζεις με αυτόν τον τρόπο αυτά που είπε κάποιος χωρίς να ξέρεις τι και πώς? Το γεγονός ότι στην Αγγλία έχουν τους μισούς βαθμούς C από την Ελλάδα, δε σου λέει κάτι? Τι θα πει η revo? "Πάρε Έλληνα αντιπρόσωπε το πρόγραμμα και βάλτο καλοκαιριάτικα στην Ελλάδα που βαράει 40άρια. Δεν ξέρουμε βέβαια τη συμπεριφορά του προγράμματος σε τέτοιες καιρικές συνθήκες αλλά δεν πειράζει. Αν πάθει κάτι κανένα αυτοκίνητο, δεν πειράζει. Το πολύ πολύ να πουν ότι δε φτιάχνουμε σωστά προγράμματα!" Anyway, πάρε τηλέφωνο τη Δευτέρα να δεις τι θα σου πουν. Και οι "ανώνυμοι" έχουν βγάλει πρόγραμμα χωρίς να έχει σπάσει/χαλάσει κάποιο μοτέρ. Το θέμα είναι ότι πολλοί το ίδιο με εσένα έλεγαν. "Ας βάλω το κονσέρβα και ας πάω τόσα. Δε θέλω παραπάνω." Και τελικά πηγαίνουν μετά σε custom ώστε να πάρουν και το τελευταίο άλογο που μπορούν από τα περιφερειακά που έχουν βάλει. Δε σου λέω να μην το βάλεις. Δικό σου είναι το αμάξι, ό,τι θες θα κάνεις. Απλώς έχε το και αυτό υπ' όψιν σου.
  8. Επειδή ανακοινώθηκε ότι βγήκε δε σημαίνει ότι Δευτέρα θα βάζει πρόγραμμα ο αντιπρόσωπος. Έχουν πει από Σεπτέμβριο γιατί θέλουν να κάνουν δοκιμές και στην Ελλάδα. Επίσης, γιατί έχετε κολλήσει όλοι με τις κονσέρβες? Αν θελήσετε να κάνετε κάτι παραπάνω στο αυτοκίνητό σας, μετά θα ξαναπληρώνετε custom πρόγραμμα γιατί με τα κονσέρβα δε θα γίνεται. Για τιμή, υπομονή μέχρι να έρθει.
  9. Έχω αλλάξει εγώ. 10-15¤ έχει αν θυμάμαι καλά.
  10. http://www.revotechnik.com/aboutRevo/news/...Si_engines.aspx Σειριακά περνιέται...
  11. Σε μαγαζί με ηχοσυστήματα.
  12. Και τα 2λιτρα με πρόγραμμα κλπ Κ03 έχουν και τέτοιες πιέσεις δουλεύουν όμως... Γαλάζιο ήταν σίγουρα. Μαμά δηλώνει. Τώρα τι φοράει...
  13. Νεοκλή, νομίζω του Καλλιμάνη ήταν το χθεσινό τάπερ.
  14. Αυτοί οι χρόνοι για να γίνουν πρέπει να το έχεις λιώσει το αυτοκίνητο. Δε γίνεται να μπεις μέσα και να κάνεις αυτό το χρόνο. Και μη συγκρίνεις χρόνους πίστας. Για ευθείες μιλανε. Αυτό τώρα τι σχέση έχει? Αν ανοίξατε από μεγάλες ταχύτητες, λογικό. 230 πάνε. Μετά θέλουν πολλά για να ανέβουν. Και δε νομίζω ένα 230 τάπερ να είναι μπροστά από 1ο στάδιο OPC. Xθες το ταπερ με το ΟΠΣ δεν άνοιξε από στάση. Αποστόλη, τι την ήθελες ρε την ηλιοροφή? Προσθέτει αρκετό βάρος!!!
  15. Μπαίνουν κουτί. Δε χρειάζεται καμία απολύτως μετατροπή. Βγάζεις τα παλιά, βάζεις τα καινούργια.
  16. Τα φτιάξατε τελικά?? ¶ντε, καλούς απογόνους!!
  17. Φυσικά και χρειάζεται να περιμένεις να κρυώσει είτε το αυτοκίνητο είναι μαμά είτε όχι. Και στο 5άρι μπαίνει κανονικά ΤΤ.
  18. Δεύτερο βελάκι. Γι' αυτό τα έβαλα. "Einspritzung/Aufladung..... Direkteinspritzung/Turbocharger" Δεν ξέρω τι έχει στις Αγγλίας το site. Πάντως πιο πολύ εμπιστεύομαι το Γερμανικό.
  19. Γιατί επιμένετε μερικοί?? Δε χρειάζεται να ξέρεις Γερμανικά για να καταλάβεις ότι πρόκειται περί του 1,4 μόνο με turbo! http://i285.photobucket.com/albums/ll59/CoolGTI/eos.png Και η επίσημη σελίδα... http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwc...detail.0.1.html
  20. Κι όμως. Ο 160άρης στο EOS βγαίνει μόνο με turbo. Και για του λόγου το αληθές... http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwc...detail.0.1.html
  21. To intercooler του 122 είναι μικρό και είναι υδρόψυκτο. Του 140 είναι αερόψυκτο σαν το GT, GTI. Τώρα γιατί και τι και πώς... δεν ξέρω.
  22. Φυσιολογικότατο είναι. Eκείνη τη στιγμή δουλεύει το anti-spin. Ρίχνε και μια ματιά στο Manual πριν ρωτήσεις.
  23. Κώστα, δουλεύουν τα κουμπιά του τιμονιού με τη μικρή οθόνη? Τι κωδικοποίηση έκανες?
  24. Cool19

    Golf Mk5 Gti Owners

    Δεν πειράζει. Θα κάτσω πάνω στο τραπέζι και θα κρατάω ποτήρια, τασάκια κλπ. Το πολύ πολύ να σπάσει.
  25. Cool19

    Golf Mk5 Gti Owners

    Πειράζει πολύ να έρθω κι εγώ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.