Jump to content

smstrellos

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by smstrellos

  1. καλησπερα ειπα να σας δειξω τι εκανα στο αμαξι μου λοιπον!!! 1) http://imageshack.us/photo/my-images/692/img0841wd.jpg/ σε αυτο τ σημειο παιχτηκε τρυπανι!!! 2) http://imageshack.us/photo/my-images/338/img0843m.jpg/ επειτα πριτσινι!!! 3 )http://imageshack.us/photo/my-images/545/img0846b.jpg/ και εχουμε αυτο το αποτελεσμα 4) http://imageshack.us/photo/my-images/607/img0842ww.jpg/ το κατω μερος ειναι αυτο με πριτσινι και την μπιλια βιδωτη την ιδια μπιλια εβαλα και στο πανω μερος στο καπω 5) http://imageshack.us/photo/my-images/822/img0847go.jpg/ εδω φαινεται λιγο το αμορτισερ δεν εχω τωρα αλλη φωτο εκει λυνουμε τ αμαξι για να μπει το i/c του scirocco r θα μπορουσε να γινει ενα καλο DIY αυτη η ενοτητα αν θελουν οι διαχειριστες ας το κανονησουν.... και καλες πατεντες!!!!!!!! παντως αν θελει καποιος του συστηνω το μαγαζι που εκανα την δουλεια αυτη και ειναι μια πολυ φτηνη πατεντα και το σιδερο που κραταει το καπω μας στα τσακιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απο τιμες.... Με γνήσιο αμορτισέρ περίπου 50 ευρω με τα υλικά με Ινιτασιον αμορτισέρ περίπου 30 ευρω με τα υλικά και 20 ευρω η εργασία + ΦΠΑ η τοποθέτηση τα υλικά που αναφέρω είναι 2 πριτσίνια κ 2 μπιλιες με στριφωμα τα οποία τα βρήκα 5 ευρω και 3 ευρω αντίστοιχα γιατι δεν μου τα δίνανε ξεχωριστά απο τ αμορτισέρ ο με φάγανε λίγο
  2. καλησπερα κ απο μενα 1.4 tsi i/c scirocco r εισαγωγη forge εξατμιση cat back 63.5 και τελειως οικονομικα οσο δεν παει αλλο μου βγαζει μεση καταναλωση 8,2 λιτρα στα 100 χλμ αλλα δεν σηκωνω καθολου πιεση και τελειως οικονομικα ξαναλεω και το αμαξι κινηται αθηνα αλλα τα πολλα χλμ τα κανω στον κιφησο. ταξιδι καιει πολυ λιγοτερο μου εχειβγαλει και 6,5 λιτρα τα 100 με 6η 3000 3500 στροφες συνεχομενα σε ταξιδι 350 χιλιομετρα
  3. ρε παιδια θελω εατμιση απο 2.0 tsi αν πουλαει κανενας ας μου στειλι να πμ θελω το τλικο με τις πουκες δξια αριστερα αν υπαρχει ευχαριστω!
  4. εμενα ρε παιδια δεν δουλεθει καθολου η θηρα aux in εχω to rns510 και την επιλογη ενεργοποιημενη το αμαξι ειναι καινουριο τι να κανω να παω να ξηλωσουν την κονσολα ???
  5. Αφου δεν ξερει κανενας βρηκα λυση για οποιον θελει παντως https://www.parts4euro.com/DCShop/index.php εθχαριστω
  6. Ξερει κανενας απο ποια διευθηνση να παραγγειλουμε την βαση στο τασακι απο πανω για τα 2 οργανα με paypal για να μην μας φανε? ευχαριστω!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.