Jump to content

MKsex

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About MKsex

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

MKsex's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. παιδία έχει η γυναίκα μου 1.6 φσι και γράφει μιν 95, τώρα πριν 2 λεπτά το διάβασα μήπως διαφέρουν οι προδιαγραφές του κινητήρα στα μοντέλα που πωλούνται εδώ στη Κύπρο?
  2. φίλε το 1.6 ΦΣΙ 95 πέρνει, άντε 98 έτσι για το αλίμονο... απο που ως που να βαζείς 100? η 100 χρησημοποιήτε απο αμάξια ψηλών επιδόσεων και ενισχυμένα για αποφυγή της προανάφλεξης τώρα να χτυπούν πυράκια με το που βάζεις 95 λιγάκι απίθανο μου φαίνεται να φταίει αυτό, εκτός και αν σου κατουρήσαν στο ρεζερβουάρ!
  3. φιλαράκι άν υπολογίσεις και την κατανάλωση ηλεκρικής ισχύος απο όλα τα λαμπάκια στο που θα ανάψουν κοντέρ στα αμάξια νεότερης τεχνολογίας, τότε μιλάμε για πραγματική μείωση ιπποδύναμης και μεγάλη αύξηση κατανάλωσης!!! Σάν χριστουγενιάτικο δέντρο θα γίνει!!
  4. στα ταξίδια με σταθερή ταχύτητα είδα μέχρι και 15% λιγότερη κατανάλωση, στη πόλη ίδια κατανάλωση περίπου, ίσως ελάχιστα αυξημένη. (κανονική οδήγηση) σε γρήγορη οδήγηση και σε περιπτώσεις που το αμάξι ξεπερνάει τις 4000 στροφές, αρκετά αυξημένη. τώρα αν με ρωτήσεις αν έκανα οικονομία με το να βάλω τσίπ, θα σου πώ όχι επειδή δε χωρτένω να του πατάω! Πάντως αν κάνεις πολλά ταξίδια σου το συστήνω ανεπιφύλακτα! Αυτές οι πληροφορίες αφορούν τα πιό κάτω δεδομένα - MK6 GTI - DSG - Superchips - Bluefin Stage 1 (5000 - 17000 KM) - Superchips - Bluefin Stage 2 (17000 - 19000 KM) - Καταλύτης και φιλτροκούτι - Βενζίνη 98
  5. Σας συνηστώ να μήν το κάνετε γυρνόντας τις βάσεις ανάποδα, επειδή με αυτό τον τρόπο θα τρίβει το αμορτισέρ του παγκαζ πάνω στο πλαίσιο! όπιος ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτή την μετατροπή μπορεί να αγοράσει τις ειδικές βάσεις που κυκλοφορούν σε διάφορες ιστοσελίδες (κυρίως Αμέρικάνικες) για τον σκοπό αυτό! το βρίσκω λιγάκι ανούσιο εγώ βέβαια το να ανοίγεις το παγκάζ με το κοντρόλ, αλλά όπιος θέλει να το κάνει, άς το κάνει σωστά.
  6. Η δικιά μου ψήφος ίσως να μην μπορεί να χρησημοποιηθεί για λόγους απογραφής, λόγω του ότι είμαι απο Κύπρο. Φυσικά κάπιοι θα πούν ότι και οι Κύπριοι, Έλληνες είναι(κάπιοι όχι). Ωστόσο εαν τίθεται θέμα στατιστικής, μπορείτε να αφαιρέσετε ένα Carbon Steel Gray GTI απο την λίστα.
  7. αχαχαχα αμ δεν υπάρχουν πια... τα δώσαμε στη Κυρία Μέρκελ
  8. Μαμημένοι φόροι κατανάλωσης!! να φανταστείτε ότι μετά απο πολυ ζόρι το πήρα 38000, με τα xenon, το sunroof, το RNS510 και κάτι συρταράκια κάτω απ' τα καθίσματα είχε πάει 41500 η τιμή στην τιμή δηλαδή που αγοράζετε εκεί το R20!
  9. ΤΙΜΗ €30.425????? ρε παιδιά εδώ στη Κύπρο έχω αγοράσει το GTI με DSG €38000 πόσο κάνει εκεί το GTI? έχει πιό χαμηλή τιμή το edition 35? πάντος το edition 30 ήταν κατα €2500 πιό ακριβό στην έκδοση 5 εδώ
  10. Νά μαι και 'μένα... κάτοχος Golf MK6 GTI Carbon Steel Gray, DSG, sunroof 5απορτο 6 μήνες και 11000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα. απο τις 3500 χιλιόμετρα με superchıps - bluefin stage 1 και volkswagen Racıng φιλτροκούτι το αυτοκίνητο έχει κεράσει τσαγάκι σε πολλούς (impreza WRX, 335i, 2010 typeR, TTS κ.α) πολύ ικανοποιητική κατανάλωση στα 8.4λ. / 100χμ.
  11. Μήπως τα ζόρισες τα φρένα και σου έκαψε το χρωμα?
  12. Δέν ήθελα να θύξω κανέναν με την αναφορά μου σε άλλους προγραμματιστές, ούτε να τους υποβαθμήσω. Προσπάθησα να παραθέσω την δικιά μου εμπειρία και την εντύπωση που σχημάτησα μελετώντας τους διάφορους προγραμματιστές. Καθώς η δική μου γνώμη, δεν είναι δυνατόν να βρίσκει ανταπόκριση με όλους (όσοι γιατρόι τόσες γνώμες) δέν θα μιλήσω άλλο για νούμερα επειδή ο καθένας ότι θέλει λέει (συμπεριλαβανομενου και της superchips) σου λενε: το δικό μας πρόγραμμα βγάζει τόσα άλογα και τόση ροπή MAX και τι σημαίνει MAX ρε παιδιά? μόνο με πρόγραμμα? ή προγραμμα, φιλτροκούτι 100άρα βενζίνη, intercooler κτλ? σε ποιές θερμοκρασίες? Του Λονδίνου ή της Λευκωσίας? σε πιό δυναμόμετρο? ..... και επειδή όλοι θέλουν το κατιτις παραπάνω.... να μήν γράψουμε στην ιστοσελίδα μας και 5-6 αλογάκια παραπάνω? Στη δικία μου περίπτωση είπα να το παίξω ασφαλής και να διαλέξω την εταιρεία με την μεγαλύτερη εμπειρία Δηλαδή η superchips διαφημίζει περισότερους απο 500.000 προγραμματισμούς αυτοκινήτων είναι αλήθεια όμως? πιστεύω πως ναι! επειδη δουλεύουν όχι μόνο με τα μοντέλλα της volkswagen group αλλά με σχεδόν όλες τις μάρκες! συμπεριλαμβανομένων και των πολυτελών υπεραυτοκινήτων Ότι και να διαλέξετε καλό θάναι, επειδή η αλήθεια είναι ότι δέν έχω ακούσει απο κανέναν να λέει οτι του τα τίναξε το μοτέρ λόγω του προγράμματος οπότε αυτό που μένει είναι να κοιτάξουμε τιμές, εξυπηρετηση και σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά να κοιτάξει κάποιος και την πάρτη σου εγώ την επιλογή μου τη έχω κάνει
  13. Έχω βάλει και εγώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα μετά απο πολυυυυυύ ψάξιμο στο Golf GTI MK6 γενικά σε Ελλάδα και Κύπρο δέν είναι τόσο γνωστή εταιρεία αλλά στην Ευρώπη είναι η πρώτη με διαφορά σε μετατροπές εγγεφάλου της VAG. Η ΜΟΝΗ εταιρεία που σου δίνει εγγύηση στο χέρι τόσο για τηα ηλεκρονικά όσο και για τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου! Η εταιρεία αυτή συνεργάζεται με την Volkswagen racing για την μετατροπή των εγγεφάλων στα αγωνιστικά αυτοκίνητα πίστας της VW Η Volkswagen racing κάνει και αυτή μετατροπές σε αυτοκινητα (όχι αγωνιστικά) χρησημοποιώντας το ίδιο και το αυτό πρόγραμμα της Superchips - Bluefin είναι η μόνη εταιρεία που μπορεί να προγραμματίσει εγγεφάλους αυτοκινήτων της VAG κατασκευής 2011+ (6/2010+) εέιδή το εργοστάσιο έχει βάλει κωδικοποίηση 16 bıt. Απόδειξη ότι συνεργάζονται με τον κατασκευαστή! Η Volkswagen Αγγλίας καλύπτει την εγγύηση σε όλα τα αυτοκίνητα που έχουν πρόγραμμα Superchips Bluefin και Volkswagen racing Το δικό μου GTI εξάλλου είναι μοντέλο 2011, το αγόρασα το Δεκέμβριο του 2010 Είναι πολύ εύκολη η εφαρμογή και η αφαίρεση του προγράμματος και η φθηνότερη Δίνει πολύ καλά νούμερα ιπποδύναμης και ροπής, περισότερα απο τους υπόλοιπους εξερουμενων των custom προγραμμάτων Άριστη εξυπηρέτηση! Χώρίς να ανοιχτεί ούτε το το καπώ γίνονται όλα αυτά! Όσο για την δικία μου εμπειρεία? είδα τρελλή διαφορά στο GTI, χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε λαμπάκι ούτε κοψίματα τίποτα όλα τέλεια! δέν χωρταίνω να το οδηγώ! και πέραν αυτού είδα και μέιωση στην κατανάλωση στην οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο και κανονική οδήγηση εντός πόλης. δέν έχω κανένα συμφέρον να το διαφημίσω, απλά είναι η καλύτερη και πρεπει να το πώ! Χωρίς να θέλω να θύξω ή να κατακρίνω άλλες εταιρείες, αλλά εσείς που λέτε ότι είναι καλυτερες οι οιπόλοιπες εταιρείες το έχετε ψάξει καθόλου το θέμα? ή πήγατε εκέι επειδή έχει πάει και ο θιός του κουμπάρου σας? τι παραπάνω σας έχουν προσφέρει απο τα πιό πάνω? πόσα λεφτά δώσατε? Αφήνω τα πιό πάνω στην δική σας κρίση Την ερχόμενη βδομάδα θα πάρω το GTI για δυναμομέτρηση και θα σας ανεβάσω τα αποτελέσματα
  14. Ισχύει! εαν λάβεις υπόψην ο,τι το νερό υπο πίεση εξατμίζεται σε πιό ψηλές θερμοκρασίες απο ότι στην κανονιική ατμοσφαιρική πίεση είναι λογικό. π.χ. το νερό σε διπλάσια απο την ατμοσφαιρική πίεση (2 Bar)εξατμίζεται στους 120c αντί στους 100c. οπότε μήν σε ανησηχούν αυτές οι θερμοκρασίες
  15. και μερικές φώτο απ΄ το δικό μου, όπως σας υποσχέθηκα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.