Jump to content

tsipower

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

About tsipower

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Νοτίου Αιγαίου - Θήρας
  • Νομός
    Κυκλάδων

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tsipower's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μάριε με βινύλιο τα έχω περάσει εγώ..και έχει άριστο αποτέλεσμα απλά πρέπει να είναι καλή ποιότητα,συγκεκριμένα με 3M black metallic gloss...Ρώτησα σε αντιπροσωπεία για βάψιμο και μου είπανε μεγάλη τιμή που για μένα δεν αξίζει μόνο για αυτή την αισθητική βελτίωση.Αν έχεις τον τρόπο να τα βάψεις φθηνά ή και μόνος σου κάντο, απλά-γνώμη μου- κοίτα να είναι μεταλλικό για να βγάζει τη γυαλάδα του μαμά.Το καλό βινύλιο πάντως να είσαι σίγουρος πώς κάνει ''επαγγελματική'' δουλειά αν και θα δυσκολευτείς με το κομμάτι του climatic.Έχει κάτι τρυπούλες απ'ότι βλέπω που θα ζοριστείς να στρώσεις τη μεμβράνη εκεί.Εγώ έχω το Climatronic που είναι πολύ εύκολο να το ντύσεις .Το μαγαζί που βρήκα φθηνά κάποια πραγματάκια από Αμέρικα http://www.metrorestyling.com/.Το μαγαζί έχει και plasti dip και glossifier για να το κάνεις γυαλιστερό.
  2. Κώστα καλοτάξιδο το πολάκι σου κ καλά χιλιόμετρα!!Για μένα είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και αν και έχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια απ'όταν το πήρα είμαι ακόμα τρελαμένος !!Να το ευχαριστηθείς!!
  3. Εγώ παιδιά έβαλα τελικά τα michelin pilot sport 3 και φοράω διάσταση 215/45/16.Το αμάξι είναι εντελώς διαφορετικό!Στο βρεγμένο δεν έχω άποψη γιατί δεν το έχω κυκλοφορήσει με βροχή (ή τουλάχιστον να το τρέξω)..αλλά σε στεγνό εδώ και ένα μήνα το έχω δοκιμάσει πάρα πολύ ειδικά σε κλειστά κομμάτια.Φοβερό κράτημα καμμία σχέση με πρίν,καλύτερο φρενάρισμα ,πιο ακριβές στο τιμόνι και επίσης έχει λιγότερο θόρυβο.Ζεσταίνεται γρήγορα και γενικά το εμπιστεύομαι το πολάκι μου περισσότερο πλέον..στοχεύω και μπαίνω στη στροφή!!Τα έβαλα με 540 φιλική τιμή. Παρένθεση:Είχα πάει σε κάποια φάση με τα μαμά ελαστικά dunlop sport maxx να τα κάνω τράμπα μπρός πίσω σε άλλο λαστιχά και μου είχε πεί πως ο δείκτης ταχύτητας τους έχει καταργηθεί για τα αυτοκίνητα μας (δεν θυμάμαι ακριβώς ποιόν έιχαν).Του έκανε μεγάλη εντύπωση και υποθέσαμε πως μάλλον ήταν κάποια τελευταία παρτίδα που απλά τα ξεφορτώθηκαν καθώς λέει, πλέον βάζουν από δείκτη V και πάνω..γνωρίζει κάποιος κάτι παρόμοιο?? Πάντως η γνώμη μου είναι αν αποφασίσετε να βάλετε λάστιχα για να μπορείτε να κινείστε με κάπως μεγαλύτερες ταχύτητες και να αυξήσετε την ενεργητική σας ασφάλεια,να βάλετε ένα καλό all around που να ζεσταίνεται γρήγορα να μπορείτε να πηγαίνετε για τις βόλτες και τις δουλειές σας άφοβα και να μη χρειάζεται να ζεσταίνετε λάστιχα πρώτα..Απλά δεν θα είναι για απόλυτα οριακές καταστάσεις.Αλλά μήπως είναι οι δρόμοι μας για να τους τρέχεις στο όριο??Τα τύπου V τα έχω δει σε αμάξι φίλου και έπαθα πλάκα με την απόδοση τους κι ας ήταν στα τελευταία τους! Όμως αρκετές φορές δεν απέδωσαν σε φρεναρίσματα και κράτημα το πρώι όπως μου είπε, όταν πήγαινε στη δουλειά βιαστικός και γενικά τον υποχρέωσαν σε μια διαδικασία που άμα δεν είσαι συνειδητοποιημένος να τα διαχειριστείς όπως τους πρέπει ,καλύτερα να μην τα βάλεις!!
  4. Παιδιά και γω σε κανα μήνα το σκέφτομαι για HR ..αρχικά θα αλλάξω μόνο τα ελατήρια και μιάς και θα πληρώσω ουτως ή άλλως την εργασιά ,θα αλλάξω και σινεμπλόκ στα ψαλίδια μπροστά μάλλον από ibiza cupra που (λογικά?)μπαίνουν ,να βελτιωθεί η αίσθηση στο τιμόνι..Δυστυχώς προς το παρόν δεν υπάρχουν τα χρήματα για τα να βάλω και bilstein sprint που τα θέλω από όταν πήρα το αμάξι..Πάντως σε έναν αμορτισερά τεχνικό στο Φιλοσίδη που είχα ρωτήσει μου είπε πως το μεγάλο λάθος είναι να αλλάξεις αμορτισέρ και να κρατήσεις τα ελατήρια κι ότι αυτό είναι που δυστυχώς κάνουν οι περισσότεροι..με πιο σκληρά ελατήρια και τα μαμά αμορτισέρ θα μειωθεί μεν η ζωή τον αμορτισέρ αλλά θεωρείται πιο σωστό..Εγώ προσωπικά θα κινηθώ έτσι ,να δώ τις αλλαγές στην οδήγηση με ελατήρια μόνο και όταν θα χρειαστεί να φύγουν τα αμορτισέρ θα βάλω κάτι καλό σίγουρα..Δυστυχώς για την τσέπη το καλύτερο είναι να αλλάξουν όλα μαζί αλλά... γιόκ!!
  5. tsipower

    Polo 1.2 Tsi

    Κι εγώ σου προτείνω το rcd 310.Είναι αμέσως μετά το βασικό πακέτο άρα και οικονομικό ,έχεις τέσσερα βασικά ηχεία και δύο μικρά,και η πηγή έχει ωραίο τρόπο αναζήτησης - αλλαγής σταθμών,equalizer με τα βασικά,αν το συνδυάσεις και με media -in usb θύρα όπως εγώ είσαι κομπλέ....γενικά αξιοπρεπής ήχος χωρίς να ξοδευτείς..Αν θές παραπάνω σε ήχο και γραφικά οθόνης κτλ, πήγαινε σε aftermarket καλύτερα .Για μένα είναι πολύ ακριβά για αυτά που δίνουν τα εργοστασιακά ηχοσυστήματα της vw..βέβαια σου έρχεται έτοιμο χωρίς προβλήματα εφαρμογής ,συμβατότητας αλλά τα πληρώνεις χρυσά κάτι 510rns κτλπ κτλπ...
  6. Φίλε μου pi03b331 καταρχάς τι αποτέλεσε την έμπνευση για το nickname σου? Τώρα όσον αφορά στην ερώτηση σου εγώ έχω to highline με τη δικιά του ανάρτηση και 16άρα ζάντα.Από την πρώτη στιγμή έχω φαγωθεί να αλλάξω ανάρτηση για τον ακριβώς αντίθετο λόγο που εσύ επιφυλάσεσαι..Δηλαδή μου μου φαίνεται πολύ μαλακή και δεν ξέρω αν φταίει το αργό rebound του αμορτισέρ η το μαλακό ελατήριο που μου δίνουν αυτή την αίσθηση πλεύσης..προφανώς δεν θα έλεγα ότι κοπανάει καθόλου καθώς δεν έχει τέτοια χαρακτηριστικά σαν ανάρτηση.Σε σχέση με την comfortline νομίζω ότι είναι λίγο πιο σκληρά τα ελατήρια της highline..κρατήματα εχει μέσα σε λογικά πλαίσια δλδ δεν είναι για πολλά πολλά..αλλά επειδή όπως κατάλαβα σε ενδιαφέρει η άνεση σου λέω πώς δεν έχεις λόγω να ανυσηχείς.. (Πήγαινε και στο test drive και πες μας και σύ τι συμπέρασμα έβγαλες..ελπίζω να σε βοήθησα)
  7. Γιατί δεν βάζεις τα bilstein τα μαύρα?? Gas λέγονται και τα βάζει ούτως η άλλως και η VW σε κάποια μοντέλα.Είναι ένα καλό στάνταρ αμορτισέρ πολύ οικονομικό που θα σου κρατήσει για πολύ καιρό απο τη στιγμή που τα προορίζεις για "συνηθισμένη" χρήση..Θα σου έλεγα αφού δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε rebound,ρυθμίσεις,κτλ. να πάς σε κάτι τέτοιο που θα ταιριάξει και με το μαμά ελατήριο..Και φθηνά και bilstein και κάνεις τη δουλειά σου..για τιμές googlare λίγο θα βρείς κατευθείαν
  8. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=44034 εδώ είναι το βίντεο με τις μεμβράνες.. http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=2899&st=0 ρίξε και δω ένα βλέφαρο όσον αφορά στο βάψιμο..
  9. Υπάρχουν και φιμέ μεμβράνες έτοιμες κομμένες..και για τα φανάρια σου σίγουρα κάτι θα έχει βγεί μιας και έχεις πιο παλιό μοντέλο..Άμα ρίξεις μια ματιά σε πιο παλιά θέματα στο εμφάνιση-αεροδυναμική υπάρχει αντίστοιχο πόστ με βίντεο ..Αλλιώς βάψιμο
  10. Δυστυχώς για να σε ειΔοποιήσουν αυτοί για το οτιΔήποτε πρέπει να αφήσεις τηλ. σε κάποιον από τους υπεύθυνους service και κυρίως για συγκεκριμένα πράγματα που έχεις ρωτήσει και περιμένεις απάντηση τότε μόνο..άλλο που κανονικά θα έπρεπε να μας ενημερώνουν τακτικά για update,ανακλήσεις κ.τ.λ έστω και με sms.η πλάκα είναι όταν ρώτησα για Revo για το πολάκι ,μου λέει ο αρχιμηχανικός άσε μου το κινητό και θα σε πάρω κατευθειαΝ όταν βγει εγω ΠροσωΠικα.για λεφτά τρέχουν απ'ότι κατάλαβες..για όλα τα υπόλοιπα οταΝ προλαβαίνουν και Δεν βαριούνται..Όσον αφορά στους γρύλους μη σκάς. από τη στιγμή που είναι αστοχία υλικού ε θα κάνουν πάλι καμιά μαγκαϊβεριά και θα ησυχάσεις προς το παρόν ..υπομονή κάνε και πες τους να παίρνουν και κανα τηλ. στην cosmocar για πληροφορίες !!!
  11. Πολύ καλό και διακριτικό ..με γειά !!Άντε και στα δικά μας!
  12. Αυτό το κΑπάκι που λές δηλώνετΑι ως recall Απο τη VW κΑι στην ουσίΑ κΑλύπτει ενΑ μικρό Ακάλυπτο κομμάτι του σΑσί?κΑλώδιΑ? δεν θυμάμΑι Ακριβώς πΑντως είνΑι θέμΑ μόνωσης κΑθΑρά..Από μΑκριά που είδΑ νΑ το τοποθετούν είνΑι κάτω Από το φιλτροκούτι δλδ θΑ χρειΑστεί νΑ στο βγάλουν,μπΑίνει κουμπωτά κΑι το ενισχύουν κΑι με μΑύρη τΑινίΑ.λίγο μπΑρμπΑ-μήτσος μου φάνηκε η επισκευή σΑν τη ροδέλΑ της wastegate ενΑ πρΑμΑ http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=44161&pid=471909&st=160entry471909 τώρΑ γιΑ το update δεν γίνετΑι νΑ μην ξέρουν Αφού ξέρουν γιΑ το recall που ήρθε πιο μετά μετά η οδηγίΑ..'ΑμΑ τους πεις νΑ συνδέσουν το όχημΑ online κΑι νΑ βρούν το τελευτΑίο update.. λες νΑ πάθουν πολιτισμικό σόκ?
  13. Τα πενταλ ειναι στα 45 ευρω απο την αντιπροσωπεια και αξιζει να τα βαλεις.Τα μαρσπιε ειναι 100 η 105 κατι τετοιο..Του πανε πολυ αλλα μου φαινονται λιγο ακριβα,λογικα θα κανουν και στο δικο σου.
  14. Οχι φιλαρακι δεν ειναι η ιδια.. η αεροτομη του Gti εχει απλα λιγο πιο 'εντονο' σχημα απο του tsi.Απο τα γνησια αξεσουαρ ειναι αυτη http://www.ebay.de/itm/Original-VW-Polo-6R-Aerodynamik-Kit-Grundiert-NEU-/350465999074?pt=DE_Autoteile&hash=item519966c0e2#ht_2724wt_952 που ειναι η πιο ομορφη αλλα και η πιο ακριβη (200ευρω) σε σχεση με τις αλλες που κυκλοφορουν: http://www.ebay.de/itm/Heckspoiler-VW-Polo-6R-Dachspoiler-Spoiler-/300534914634?pt=DE_Autoteile&hash=item45f946de4a#ht_2239wt_1185 http://www.ebay.de/itm/Ingo-Noak-VW-Polo-6R-Dachspoiler-Heckspoiler-Flugel-/380316736348?pt=DE_Autoteile&hash=item588ca4db5c#ht_4420wt_1139 http://www.ebay.de/itm/RDX-Heckschurze-VW-Polo-6R-Heckansatz-Heckspoiler-Heck-/250847143128?pt=DE_Autoteile&hash=item3a67a7a4d8#ht_2320wt_1185 Αυτα απο ebay οτι βρηκα καλυτερο σε τιμη-αξιολογηση πωλητη υπολογισε οτι χρειαζονται και βαψιμο μετα..ελπιζω να σε βοηθησα μια καλυτερη φωτο της γνησιας..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.