Jump to content

lab74

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lab74

  1. Το ιδιο πρόβλημα εχω και εγώ (golf 6). Ο θόρυβος έχει χροιά κυλήσεις (σαν να σέρνεις ενα έπιπλο κυκλικά) το κανει σε χαμηλή ταχύτητα και με χαμηλή ροπή (με 2η ή 3η και χαμηλές στροφές ) υπάρχουν στιγμές που το εχω ακούσει μετα απο φρένο (να σταματήσω) και να το αφήσω να κυλήσει το αυτοκίνητο σε κατηφόρα (χωρις ταχύτητά στο σασμάν).
  2. Καλημέρα σας, ακριβως αυτον τον ηχο ακουω και στο δικο μου (golf 6). Φυσικα στο συνεργειο δεν το εχουν ακούσει.. Μπορείτε να μου πείτε στην δικη σας περιπτώσει απο που προέρχεται ο θόρυβος;
  3. Καλησπερα εχω ενα golf 6 122 κια θελω να βαλω αμορτισερ - ελατηρια απο golf 6 gti (μεταχειρισμενα) μπαινουν ? και ποσο χαμηλωνουν το αυτοκινητο ? ευχαριστω.
  4. Καλησπερα , ψαχνω μαγαζι για να παρω τακακια σε καλη τιμη μαρκας ate για golf 6 (μπρος-πισω) αν ξερετε καποιο μαγαζι σε Αθηνα στειλτε μου στοιχεια με pm. ευχαριστω .
  5. καλησπερα . Εχω ενα golf 6 122 και εχω κανει επεκταση εγγυησης ,θελω να ξερω αν εχω προβλημα με την εγγυηση αν αλλαξω τακακια εκτος αντιπροσωπιας και αν υπαρχει καποιο συνεργειο με καλες τιμες για αλλαγη προς-πισω . θελω να βαλω μαμα τακακια .
  6. ρε παιδια , αυτος μας δουλευει . ενω ξερει (αν διαβασατε στην αρχη ) την ημερομηνια παραγωγης των ελαστικων, δεν ξερει τι να κανει αν ξεφουσκωσει ενα λαστιχο?
  7. το επαθα και εγω, πρεπει να εχει κοπει το σωληνακι στο σημειο που περνα απο το αμαξωμα στην 5η πορτα (εχει ενα μαυρο ελαστικο καλυμμα) εκει περνουν και τα καλωδια για τα φωτα τις πισω πορτας .
  8. καλησπερα παιδια ,προσπαθω να βγαλω το 3ο stop (πανω στην αεροτομη) και δεν μπορω . υπαρχει καπου τιποτα οδηγιες (you tube) ή και απο σκιτσα - φωτογραφιες . ευχαριστω.
  9. εγω πηρα το golf 6 (122) τον Μαιο του 2009 . εκανα επεκταση εγγυησης το 2011, απο τοτε εχω αλλαξει (μεσα στην επεκταση) αντλια νερου,αντλια υψηλης πιεσης,τρομπα βενζινης και τελος τον γρύλο του ενος παραθυρου. οποτε τωρα που τελειωνει η πρωτη επεκταση θα κανω για εναν επιπλεον χρονο (267€) για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο .
  10. φιλε παρε piaa , ποιο ακριβες αλλα θα δεις μεγαλη διαφορα . Γνωμη μου παρε XTREME FORCE στα 4700 κ αν σου αρεσει το ποιο μπλε φως επισης αυτες μπορεις να τις βρεις και ανεξαρτητες, δηλαδη (μια-μια) οι οποιες ειναι για moto και απ'οτι λενε ειναι ποιο γερες (αντεχουν περισσότερους κραδασμους)
  11. το προβλημα ηταν τρομπα βενζινης και την αλλαξα δωρεαν ( επεκταση εγγυησης). τελικα τα εβγαλε τα λεφτα της η επεκταση εγγυησης .
  12. οτι και να ειναι, εχω επεκταση εγγυησης
  13. ευχαριστω για τις απαντησεις σας ,αλλα ουτε ασφαλεια ειναι . τι στο διαολο ειναι?
  14. οταν γυρναω το κλειδι αναβουν EPC (πορτοκαλι)- ΜΠΑΤΑΡΙΑ (κοκκινο) - ΜΗΧΑΝΗΣ (πορτοκαλι) και οταν του δινω μιζα δεν παιρνει με τιποτα , δεν το δοκιμαζω αλλο γιατι θα πεσει η μπαταρια .
  15. μπα, τιποτα!! θα το παω αυριο συνεργειο (με οδικη) επειδη δεν εχω οδικη , ξερει κανεις καμια οικονομικη?
  16. καλησπερα , εχω ενα golf 6 122 και ξαφνικα σημερα το πρωι που πηγα να το βαλω εμπρος αυτο δεν επερνε με τιποτα . η μιζα γυρνουσε κανονικα αλλα το αυτοκινητο δεν πηρε (ουτε καν εσκασε) . το προσπαθησα μερικες φορες αλλα τιποτα . πριν περιπου ενα χρονο μου το ειχε ξανακανει αλλα τοτε μετα απο μερικες προσπαθειες πηρε μπροστα . στο συνεργειο που πηγα μου αλλαξαν αντιλα υψηλης πιεσης (μεσα σε επεκταση εγγυησης) λετε να ειναι παλι η αντλια?
  17. συγνωμη ρε παιδια , αυτες οι μπουκες απο skoda yeti μπαινουν και σε golf 6 ?
  18. ΠΡΟΣΟΧΗ . αν παρετε karcher να το παρετε απο επισημο μαγαζι της εταιρειας ή μοντελο που υπαρχει στον επισημο καταλογο της εταιρειας . διοτι και εγω ετσι την πατησα και πηρα ενα μοντελο σε προσφορα που εχουν αυτα τα μεγαλα πολυκαταστηματα εργαλειων , το οποιο δεν υπηρχε στον επισημο καταλογο και μου χαλασε (μεσα σε 6 μηνες)δυο φορες η τρομπα. οταν το πηγα για σερβις μου ειπαν οτι τα μεγαλα πολυκαταστηματα ζητουν απο την μητρικη εταιρεια μερικες χιλιαδες μηχανηματα μικρου κοστους κατασκευης για να τα πουλουν σε χαμηλες τιμες (ποιο χαμηλες απο το αντιστοιχο μοντελο του επισημου καταλογου).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.