Jump to content

LiK

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About LiK

User Information

  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

LiK's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα, Μία διευκρίνιση γιατί είδα να γράφονται κάποια πράγματα που νομίζω δεν ισχύουν. Τα amperes (A) που αναγράφουν οι μπαταρίες αναφέρονται στο πόσο ρεύμα μπορούν να δώσουν. Το μέγιστο (ας πούμε). Προφανώς δεν δίνουν πάντα τόσο αν δεν το ζητήσει κάποιος. Γενικά το «πόσα Α» ρεύμα θα περάσει το καθορίζει το φορτίο, δηλαδή η συσκευή που τροφοδοτούμε, όχι η μπαταρία, η οποία απλά μπορεί να έχει κάποιο μέγιστο όριο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λιώσουν καλώδια, ούτε θα περάσουν 700+Α επειδή βάλαμε μπαταρία που υποστηρίζει μέχρι τόσα. Θα λιώσουν καλώδια αν βάλουμε λεπτά καλώδια σε σύστημα που ζητάει/τραβάει περισσότερο ρεύμα από αυτό το οποίο μπορεί να υποστηρίξει η διατομή των καλωδίων. Πληροφορίες για τα διάφορα standards εδώ. Οπότε, μία «μικρή» μπαταρία, θα έχει χαμηλότερο max A που μπορεί να δώσει. Για αυτό και μια μικρή μπαταρία αυτοκινήτου μάλλον δεν μπορέσει να βάλει μπροστά ένα πολύ μεγαλύτερο όχημα. ΥΓ: Έχω κάποια αίσθηση ηλεκτρολογικών αλλά δεν είμαι ηλεκτρολόγος και καλό θα ήταν κάποιος που είναι να επιβεβαιώσει τα παραπάνω.
  2. Αφου σκοπευεις να μπεις σε εξοδα σκεψου και τις νομικες κινησεις παντως...
  3. Εμενα παντως το 1.2cc καινουργιο έχει... Ωραιο εξτραδακι btw!
  4. Διαβαζα για παρομοια θεματα εδω Παίζει τετοιο θέμα και στα καινούργια? Να βουλώσει δηλ κατι και να μπαίνει το νερό μέσα στο αμάξι? Δεν αναφέρομαι στα λάστιχά από τις πόρτες.
  5. Μια απο τα ιδια και εγω! Tο πλύσιμο δεν ηταν αυτο που θα επρεπε για νεο αυτοκινητο. Εβλεπες καποιες γραμμες και σημαδια. Και για τους αισθητηρες ακριβως όπως τα λες. Προσωπικα σκεφτομαι να βουλώσω λιγο το ηχειάκι (είναι πισω, πάνω στο κάλυμα του παρτ-μπαγκαζ) για να χαμηλωσει λιγο η ενταση και να μην σου σπαει τα νευρα. Μου τη σπαει τραγικα που ακουγονται καθε φορα που βαζεις μπροστα καθως και την πρωτη φορα που βάλεις πρώτη (!) Ναι πρώτη. Έχω την εντυπωση οτι καποια μλκια κάνουν στην σύνδεση. Επιπλεον προσωπικα μου φαίνεται οτι ο ηχος των αισθητηρων σταθεροποιείται σε σχετικα μεγαλη απόσταση. (παιρνει ρυθμισμα αραγε αυτο?)
  6. LiK

    Vw Golf 2009 1.2I 8V Tsi

    Νομίζω τα ίδια λεμε! Ευχαριστώ!
  7. LiK

    Vw Golf 2009 1.2I 8V Tsi

    Αυτο με τις κυκλοφοριες το ψιλοξερω. Αλλα για τις ονομασίες μου όσο το κοιταω μου φαίνεται πως δεν είναι κάτι άλλο. Τα golf 6 δεν είναι όπως το πανω μαυρο εδω ? Ενω τα 5αρια έχουν πχ και το πλαστικο κατα μήκος στις πορτες? (δεν αναφέρομαι σε plus, gti) Το videο το είχα δει και είναι πολυ ωραίο! thx!
  8. LiK

    Vw Golf 2009 1.2I 8V Tsi

    Ευχαριστώ! Μήπως εννοεις κάτι άλλο? Γιατι στη wiki λεει: The Volkswagen Golf Mk6 (or VW Typ 5K) is the successor to the Mk5.... Also called Volkswagen Golf VI Και μόνο αυτό έχει τον 1.2 TSI, με το Mk5 να ξεκινάει από 1.4. Εκτός αν οι ονομασίες Golf 5, Golf 6 είναι κάτι άλλο.
  9. Καλησπέρα σε όλους, Σε ένα συμφωνιτικό leasing για ενα Golf ως τυπος αυτοκινήτου αναφέρεται ακριβώς το εξής: VOLKSWAGEN-GOLF - 2009-1.2i 8v TSi Generation-3d (στην αρχική προσφορά δεν αναφερόταν έτσι αν θυμάμαι καλα) Η έκδοση είναι αυτή που είχα ζητήσει. Αυτό το 2009 όμως με παραξένεψε. Και το i στο 1.2? Παίζει να είναι παλιό μοντέλο? Γενικά δεν ξέρω ποιο είναι το πιο παλιό Golf 1.2 TSI. Κυκλοφόρησε το 2010 ή υπήρχε και πριν? Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι? Τοσο στην σελίδα (τιμοκατάλογοι και χαρακτηριστικά) όσο και στις διάφορες εκθέσεις δεν είχα δει τιποτα σχετικό με τα παραπάνω. Παρακαλώ τα φώτα σας και ευχαριστώ πολυ! // Γενικά αν καταλαβα καλα μονο ενα μοντελο 1.2 TSI εχει κυκλοφορησει, αρα μάλλον δεν έχει θεμα. Αλλα ας πει κάποιος που είναι σίγουρος...
  10. Χαίρομαι! Φαντάζομαι δεν εννοείς οτι αλλού ακούγονται τέτοια! Βλεπω κ εσυ 6αρη εχεις οποτε αν ηταν κατι θα το ηξερες-έβλεπες i guess...
  11. χμ... Σε ευχαριστώ! Καποιος που να εχει to 6αρη?
  12. Thanks! Υπήρχε πράγματι θέμα στα παλια? ή μπα...
  13. Οκ, αφού ξεθάφτηκε το θέμα θα ρωτήσω :Ρ Υπάρχει θέμα ακόμη με τα φρένα (ABS) των καινούργιων Golf TSI ? Ή ούτε λόγος για πρόβλημα πλέον? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.