Jump to content

sakisaf

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About sakisaf

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sakisaf's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ποιος ειπε πως το προγραμμα δεν ειναι καλη ιδεα? Το εχω βαλει εδω και καιρο στο δικο μου FSI και ειμαι πολυ ευχαριστημενος χωρις προβληματα απο E-Tuners.
  2. Αν κάποιος από εδώ πουλάει Catback από GTI ας μου στείλει ένα pm
  3. Και εγώ ακριβώς στα ίδια είμαι δεν ξέρω παρα πολλά περί του θέματος σε λίγα μέρη που ρώτησα μονο για remus μου είπαν. Αλλα ένα φιλαράκι μου μου είπε πως μπορεί να μου βρει catback από GTI. Ψάχνομαι στο forum να διαφωτιστώ!
  4. Λοιπόν Παίδες είχα δει τα post σας και μετά από καιρό εφόσον το δοκίμασα και το έβαλα το Μονο που έχω να πω Μπορεί να είναι πολλά τα λεφτά αλλα άξιζε τον Κόπο το δοκίμασα με φιλαράκι το ίδιο μοντέλο με 17άρα ζάντα εγώ του gti τον έφαγα και σταματημένοι και εν κίνηση
  5. Καλημέρα σε Όλους Έχω ένα Golf V 1.6 FSI Και με πολύ ψάξιμο στο Υπέροχο Forum σας εδώ και Καιρό Έχω καταλήξει πως θέλω να δω λίγη Απόκριση του γκαζιού μέσω του Sprint Booster. Μήπως ξέρει κανένας εάν υπάρχει κανένα Υποκατάστημα θεσσαλονίκη που να πουλάει και μπορεί να τοποθετήσει? Γιατί από ότι βλέπω στο Σε χιλιάδες Topics Μονο ο μπουλέκος(Αθηνα)Αναφέρεται. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.