Jump to content

Spyros Tetien Trader

Members
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by Spyros Tetien Trader

  1. Επανερχομαι στο θεμα μας, ωφειλω ενα ευχαριστω στον φιλο OMINUS διοτι πετυχε το σωστο σε ενα απο τις τρεις εκδοχες,αρα το προβλημα λυθηκε ειναι η μπατταρια του αυτοκινητου που ναι μεν ειναι καινουργια (3ων μηνων) αλλα λογω πολυ μικρων διαδρομων του αυτοκινητου το πολυ 8 χιλιομετρα ημερησιως η ταση της δεν ανεβαινε πανω απο 11,8 v με τιποτα , μετα απο αρκετες διαδρομες σημερα και παρατηρωντας απο το βολτομετρο που εχω μεσα στη θεση του αναπτηρα οταν η ταση ειναι 12 βολτ και πανω ολες τις φορες ο συναγερμος οπλισε κανονικα , τους πολους τους ειχα βγαλει δεν εγινε τιποτα, μετρησα μπατταρια κλειδιου 3,15 αρα καλη , οποτε ολα δειχουν το οριο των 12 βολτ της μπατταριας. ειδομεν και τις επομενες μερες. Ευχαριστω πολυ και παλι για φιλοξενια.
  2. Καλως σας βρισκω και παλι αγαπητοι φιλοι, ειδα το θεμα και ειπα να γραψω εδω, παρακαλω την βοηθεια σας. προκειται για golf 1,4 122 caxa. προβλημα . οποτε θελει ο συναγερμος οπλιζει οποτε δεν θελει οχι κλεινω την πορτα του οδηγου με λιγο δυναμη παραπανω οπλιζει , την κλεινω μαλακα δεν οπλιζει κεντρικο κλειδωμα αυτοκινητου κανενα προβλημα ολα οπως πρεπει, εβγαλα πολους τα ιδια , υποθετω οτι κατι δεν κανει επαφη καλα, ο συναγερμος ειναι της αντιπροσωπειας δηλ με το κλειδι του αυτοκινητου οχι αλλο κοντρολ, η κορνα του βρισκεται δεμενη πανω στο καλωδιο του θετικου της μπαταριας και το καλωδιο της παει γραμμη στο υψος του αριστερου ποδιου του οδηγου που μπορει να ειναι ο συναγερμος ? μηπως βαλω βγαλω κανενα καλωδιο και φτιαξει? ευχαριστω για φιλοξενια.
  3. Οκ τα στεγνωσα αφου εβγαλα πρωτα τις λαστιχενιες ταπες με πιστολακι μαλλιων οι οποιες ειναι στις θεσεις τους αλλα και σε αριστη κατασταση . Τωρα φαινονται οτι ειναι πολυ στεγνα μεσα ειδομεν με τις επομενες βροχες εξαλλου ο χειμωνας ειναι κοντα. Ευχ για οδηγιες.
  4. Δεν εχω δοκιμασει ποτε να βγαλω το φαναρι για καποιο λογο και ετσι με φοβιζει . Αν γνωριζει καποιος απο ποια σημεια μπορει να παρει νερο αυτο το φαναρι για να μπορεσω να κανω κατι. Το οτι δεν πρεπει να παιρνει νερο το φαναρι ειναι γνωστο αλλα σε ποιο παλια αναρτηση μου και οταν το αυτοκινητο ηταν 15 ημερων του εριξα νερο με το λαστιχο του κηπου κατακαλοκαιρο και οχι αυτο αλλα το αριστερο φαναρι πηρε νερο, απο τοτε δεν ειχα προβληματα αλλα τωρα με αυτες τις πολυ δυνατες βροχες εμπασε νερο. Δεκτη καθε αποψη για στεγανοποιηση . Ευχ.
  5. Καλως σας βρισκω και παλι αγαπητοι φιλοι .Πιανω το παραπανω θεμα γιατι αναφερετε σε φαναρια και παραθετω το προβλημα μου που λυθηκε χωρις κανενα κοπο. Κατ αρχας να δωσω την πληρη συμπαρασταση μου και την συμπαθεια μου στους πλημμυροπαθεις των τελευταιων ημερων η σκεψις μου ειναι μαζι τους. Τωρα στα ασημαντα δικα μας . Με τις τρομερες αυτες βροχες μπηκε στο φαναρι του golf 6 1.4 122 caxa. παρα πολυ νερο το ειδα και επαθα αλλα δεν με απασχολει πλεον γιατι με αυτο τον ανωδυνο τροπο σε 3 μερες λυθηκαν ολα. Για οσους εχουν αυτα τα φαναρια το νερο συγκεντρωθηκε στην φωτο 3 που δειχνω .εβγαλα τα 3 προστατευτικα των φαναριων και στη φωτο 2 δειχνω σε ποιο δουλεψα δηλ στη μακρινη σκαλα , εκει λοιπον με την φωτο 1 με μια συριγκα με πανω την μεταλλικη βελονα τραβηξα ολα τα νερα (προσοχη με την βελονα την εχωνα προσεκτικα μεσα απο καλωδια εβρισκα το νερο και το εβγαζα εξω) εβγαλα 200 ml. Επειτα για τις σταγονες πισω απο το πλαστικο αφησα το αυτοκινητο 3 μερες χωρις τα προστατευτικα λαστιχα σε γκαραζ και ολα εξαφανιστηκαν χωρις μαστορους και τρεχαματα τωρα ειναι μεσα στεγνα και τιποτα δεν φανερωνει ποσο νερο ειχε μπει μεσα. Ευχ για φιλοξενια .
  6. Ειναι το σωληνακι που ερχεται με τις αναθυμιασεις απο το ντεποζιτο και προσοχη αν παραγεμιζεις με βενζινη το ντεποζιτο θα σου χαλασει την βαλβιδα που εχεις στην φωτο με αποτελεσμα να παιρνει δυσκολα το αυτοκινητο με τις ζεστες , εγω τοπαθα αλλαξα βαλβιδα ( 30 ευρα) και ολα καλα.
  7. Καλησπερα , σε μενα Golf 6 1.4 caxa , παει και κουμπωνει σε ενα σωληνακι ακριβως 1 cm διπλα απο το σωληνα της βενζινης που ερχεται απο το ντεποζιτο.
  8. Καλως συναντιομαστε και παλι αγαπητοι φιλοι. Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα τον τελευταιο καιρο οταν αφηνα το αυτοκ. 2-3 ωρες στον ηλιο ηθελε 4 με 5 φορες για να παρει μπροστα αλλα με τις οδηγιες πιο πανω του electric doctor εντοπισα την βαλβιδα εξαερωσης βενζινης σε golf 6 122 caxa, για οσους ενδιαφερονται ειναι στο πισω και πανω μερος της μηχανης αυτου του μοντελου με το σπιραλ σωληνακι να ερχεται απο το κουτι του ενεργου ανθρακα (πολυ ευκολο να βρεθει βγαζει ματια δηλ), την αλλαξα σε 10 λεπτα πανευκολα, αγορα στο ιντερνετ 35 ευρω, τωρα ολα καλα και ο κωδικος της για αυτο το μοντελο ειναι 6QE906517A. Ευχαριστω πολυ τον electric doctor για πολυτιμες οδηγιες .Ευχαριστω για φιλοξενια . Σπυρος Tetien Trader.
  9. Αγαπητοι φιλοι καλως βρισκομαστε και παλι και με το νεο ετος. Θα ηθελα να σας γραψω τις εντυπωσεις μου απο την αλλαγη βαλβολινες που εκανα μονος μου , βαζοντας λοιπον τις SWAG δεν εμεινα και πολυ ευχαριστημενος γιατι μεταξυ πρωτης δευτερας αλλα και τριτης παρουσιαστηκε μια γατουλα ναζιαρα και γρατζουναγε ολη μερα το αφησα αυτο λιγο χρονικο διαστημα (2 μηνες ) και μετα προσθεσα το ενισχυτικο TUNAP 153 που διαβασα εδω στο κλαμπ σε μια και μονο αναφορα, πραγματικα αλλαξαν ολα απο τα πρωτα 10 χλμ οδηγησης παρα πολυ καλο προιον μακαρι να κρατησει αρκετα. Επισης να ρωτησω και τον φιλο OMINUS που ειχε βαλει και αυτος τις ιδιες ειχε το ιδιο προβλημα? Ευχ. για φιλοξενια.
  10. Να διορθωσω ισως δεν το διατυπωσα σωστα . εκαναν αγορα απο την καρτα μου και την αγορα την χρωθηκα εγω. 250 ευρω . θυμαμαι πολυ καλα το σημα τους και την ονομασια τους γιατι ταλαιπωρηθηκα ενα μηνα με αυτο το θεμα , ασε που αλλαξα παλι καρτα και λοιπα γιατι ακυρωθηκαν ολα. αυτα.
  11. Καλημερα σας αγαπητοι φιλοι. προς ενημερωση επιχειρησα να ανοιξω το βιντεο που αναφερει ο φιλος παραπανω και διαπιστωσα οτι αυτη η ονομασια dropbox μου ειχε αφαιρεσει χρηματα απο πιστωτικη καρτα τραπεζας σε αναφορα που εκανα στην τραπεζα το διαπιστωσαν και αυτοι και μου ειπαν οτι ειναι απατεωνες , γνωρισα αμεσως και την ονομασια τους αλλα και το σημα τους , αποζημιωθηκα απο τραπεζα μετα απο τριαντα μερες , προσοχη λοιπον.
  12. Ελα καλως ηρθες. Αν τις αφησεις ετσι δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα , ομως οταν θαρθει η ωρα να αλλαξεις πολλ/τη ειδικα στον τεταρτο θα κατεβασης οτι υπαρχει και δεν υπαρχει. Εγω εσπασα το γλωσσακι γιατι προσπαθησα να βγαλω την φυσσα χωρις να λυσω τιποτα γυρω γυρω απο ολα αυτα που με εμποδιζαν. Λοιπον οταν φτασεις στον τεταρτο πολλ/τη χαλαρωσε η λυσε οτι σωληνακι υπαρχει γυρω γυρω απο αυτον δεν υπαρχει τιποτα το επικινδυνο και κανε χωρο ωστε να κανεις την δουλεια σου. Προσοχη θα χρειαστεις το εργαλειακι με την κιτρινη λαβη που εχω φωτο και μετα μεγαλη προσοχη στη σειρα των καλωδιων μη γινει κανενα μπερδεμα γιατι καηκαμε. Αν θελεις κωδικο φυσσας (πιστευω εχει τον ιδιο κωδικο με δικο μου) πες μου να τον βρω. Αγορα απο καταστημα Κριτος Αθηνα 5 ευρω αν θυμαμαι καλα (ιντερνετικα η παραγγελια). Αυτα καλη επιτυχια, και εδω ειμαστε.
  13. Εδωσα μια ελαφρα κλιση του αυτοκ. δηλ το μπροστα μερος πιο ψηλα απο απο το πισω να κυλησουν τα λαδια , τα μαζεψα και τα εβαλα σε μπουκαλια λαδιου του λιτρου που ειχα και ηταν ακριβως 1,9 και ετσι οπως ηταν εβαλα με την βαλβολινιερα 1,9 επειτα το κατεβασα και ειδα να τρεχει και λιγο απο την εισοδο οποτε θεωρησα οτι ειναι οκ. pivot δεν εβγαλα γιατι μετα θα ετρεχα για λαστιχακι αλλα δεν ειχα και κλειδι. Αυτα.
  14. Καλως σας βρισκω και παλι φιλοι. Αξιωθηκα και αλλαξα τις βαλβολινες μονος και οπως βλεπετε απο φωτο παρολο οτι το αυτοκ. εχει 48κ χλμ μονον , η 12ετια που ηταν μεσα τις εκανε να εχουν αυτη την οψη . Αρα σωστα πρεπει να αλλαζονται απο θεμα χρονου στην τετραετια απαραιτητως ( κατα την γνωμη μου). Εβαλα αυτες στην κατωθι φωτο. Δυσκολια εργασιας τιποτα . Κερδος 40 ευρω εργατικα που ειχα ρωτησει και κατι αλλο εμεινε και η αισθηση οκ το εκανα μονος. Ευχ. καλο υπολοιπο καλοκαιρι.
  15. Ευχαριστω παρα πολυ οσοι απαντησατε στις αποριες μου και ιδιαιτερως τον φιλο OMINOUS ολα οσα εγραψε στις προηγουμενες αναφορες του ηταν κατατοπιστοικοτατος και θεωρω οτι αυτη η δουλεια με λιγο υπομονη και προσοχη γινεται εφικτη και απο μας τους ερασιτεχνες. Επισης ευχαριστω και το Club που μας δινει την ευκαιρια να λυνουμε τις αποριες μας και δινοντας την ευχαριστηση να φροντιζουμε αυτα που αγαπαμε μονοι μας. Καλο σας βραδυ.
  16. Μαλιστα κατανοητον , αλλα τι δουλεια εχει ο διακοπτης της οπισθεν αφου ετσι κ αλλιως εχω λοκαρει τις ταχυτητες προηγουμενως? φυσικα θα τηρηθει η οδηγια αλλα να καταλαβω κ κατι. ευχαριστω
  17. Και το κερασακι στη τουρτα το νο 17 . Τι θελουν τα πισω φωτα να βγαλω αν καταλαβα καλα. με αυτα και αυτα θα με στειλουν τα γερμανακια.
  18. Το βιβλιο λεει αυτη προς την πλευρα του συνεπιβατη αλλα αναφερεται σε δεξιοτιμονα επειδη ειναι αγγλικο.
  19. Οι pivot pins ειναι 2 και βρισκονται στο κατω μερος του σασμαν και ειναι καπου μεταξυ της εξαγωνης εξαγωγης και της εξαγωνης εισαγωγης. το βιβλιο χαινες που εχω λεει οτι ανοιγεις πρωτα την εξαγωνη εξαγωγης αδειαζεις οτι εχει και μετα ξεβιδωνεις μια απο τις πιβοτ αυτη προς την μερια του οδηγου και αδειαζει και οτι εχει εκει , ετσι καταλαβα . οι πιβοτ ειναι βιδες αλλα δεν εχουν σπειρωμα ειναι σπρωχτες με λαστιχακι για να σφραγιζουν και απεξω εχουν πλαστικο καπακι με αλλεν που τις σφιγεις για να ειναι στην θεση τους. βεβαια εγω εκανα ερωτηση γιατι οπου και να ειδα δεν βρηκα αυτον τον τροπο και ετσι ρωτησα εσας. αν δεν ξερει καποιος τοτε δεν θα την πειραξω απλως θα αλλαξω απο την εξαγωνη εξαγωγης και δατσ ολ.
  20. Καλημερα σας και παλι , επειδη προτιθεμαι να αλλαξω τις βαλβολινες μονος αν μπορει καποιος να μου δωσει 2 οδηγιες εχω golf 6 1.4 122 caxa με κιβωτιο O2S παιρνει 1,9 λιτρα . α) ειναι απαραιτητο να κλειδωσω τις ταχυτητες απο το λεβιεδακι που εχει στη μηχανη ? β) ειναι απαραιτητο εκτος απο την εξαγωνη βιδα αποστραγγισης να ξεβιδωσω και την pivot pin? που εχει λιγο πιο περα και αν ναι εχει καμμια ιδιαιτεροτητα? Ευχαριστω πολυ αν γνωριζει κανεις αναμενω.
  21. Αγαπητοι φιλοι καλως σας βρισκω και παλι. Διαβασα τα ανωτερω και θελω τις συμβουλες σας. Εχω το golf 6 1.400 122 caxa , αγορασμενο ιουλιο 2010 12 χρονια τωρα εχω συνολικα 28κ χλμ (ειμαι καπετανιος) αρα θεωρειται σε ακινησια, βαλβολινες δεν εχω αλλαξει, τι κανω τωρα συμφωνα με τις ανωτερω αναφορες α) περιμενω να γινει κατι? β) και αν ειναι ναρθει να κανω κατι πριν? γ) η παω φουλ για αλλαγη βαλβολινες και οτι κατσει?. Ευχ. για φιλοξενια .
  22. Με dremel λογω εξαιρετικα περιορισμενου χωρου δεν εκανα τιποτα ομως εκανα κατι με τις παρακατω φωτο. Θενξ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.