Jump to content

Kelestorm

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About Kelestorm

  • Birthday 11/27/1978

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Kelestorm's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σοβαρα μιλατε;Αν μπαινει τοτε θα παω να το βαλω γιατι ειναι το μονο που μου λειπει Τι βλακες ρε παιδακι μου(καρεντα)που μου ειπαν οτι μονο στο εργοστασιο μπαινει
  2. Αντε με το καλο φιλαρακι καλοταξιδο να ειναι Ειναι παρα πολυ καλο αμαξι!
  3. Ακριβως γι'αυτο δεν αναβει το βραδυ.
  4. Ναι βρε παιδια εχει αισθητηρα,κοιτα στο Manual θα δεις οτι λεει πως φωτιζει το καντραν οταν εισαι σε τουνελ η καπου χωρις πολυ φωτισμο για να σε ξυπνησει να ανοιξεις τα φωτα σου ωστε να σε βλεπουν και οι πισω σου
  5. Καλησπερα,τελικα το αμαξι παει μια χαρα πια και χωρις να κανει σαν τρακτερ Βενζινη του βαζω απλη απο την ΕΚΟ και ολα μια χαρα και γκαζι σουπερ.Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απο το αμαξι.ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!! Δεν ξερω τι ειχε παθει αλλα μαλλον ηταν θεμα κακης βενζινης.
  6. Καλησπερα επιδη και εγω δεν το πηρα με το πακετο ανεσης γιατι μου ειπαν οτι θα ειναι εδω σε 4 μηνες ρωτησα αν μπαινει μετα και η επισημη απαντηση ηταν οτι οχι δεν μπαινει,παρα μονο στο εργοστασιο.
  7. Παιδια καλησπερα,μπορει να σας φανει λιγο τρελο αλλα να πω και γω κατι που με προβληματιζει...:Εμενα το αμαξι ειχε το update απο το εργοστασιο και παρολαυτα με "κολαγε" πισω μεχρι τα 1500 χιλιομετρα,οπου και οπως εγραψα σε ενα θεμα εδω ξαφνικα καπου εκει στα 1500χλμ "επεσε" σε ενα ταξιδι που εκανα.Λεω εγω τωρα...μηπως ηταν ρυθμησμενο ετσι ωστε στα test drives και σε μας τους ιδιους στα πρωτα χλμ να τα εσπαγε και ολοι να ειμασταν με την γλωσσα εξω;;;Πραγματικα οσο τρελο και να ακουγεται εχω αρχισει να το πιστευω πολυ σοβαρα κατι τετοιο...
  8. Νομιζω πως αυτο που λες ειναι οτι οπλιζει το ABS και ναι το κανει σε ολους αν λεμε το ιδιο πραγμα. ΥΣ:Καλοριζικο
  9. Γεια σας και παλι! Ο θορυβος ειναι απο οτι φαινεται θεμα βενζινης,με αλλες κανει πιο πολυ με αλλες λιγοτερο(περιμενω να αδιασει να βαλω 100αρα αυτη την φορα να δω.Το αμαξι ηθελε οντως ευθηγραμμηση και το παρμπριζ θα το αλλαξουν απο βδομαδα που θα ερθει το καινουργιο(αντε να δουμε). Θα ξαναγραψω μολις εχω νεοτερα με την δοκιμη της 100αρας.
  10. Ευχαριστω για τις απαντησεις και δεν με καιει αυτο αφου το εχω μονο 10 μερες αλλα ειναι το γαμωτο
  11. Συγνωμη και κατι ακομα...νιωθω πως δεν τραβαει ο κινητηρας σαν να εχει μπουκωσει γμτ Δεν ρεταρει αλλα ειναι σαν να μην δουλευει το τουρμπο η οταν δουλευει δεν εχει δυναμη να δωσει!
  12. Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα(αν και ισως να ηταν καλυτερα αν σας ειχα βρει νωριτερα...) Πηρα εδω και 10 μερες το πενταπορτο polo TSI 1.2 Highline και ολα καλα για αρχη...Αττικη οδος καθε μερα για να παω στην δουλεια,ολα καλα χρυσα το αμαξι παρα πολυ καλο!!!Ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε ολα του αλλα απο χθες αρχισαμε...Το πλενω λοιπον εχθες το πρωι πρωτη φορα για να παω εκδρομουλα στο πηλιο και να το στρωσω(ειχα κανει 900 χιλιομετρα στην Αττικη οδο)ΚΑΙ βλεπω πανω αριστερα στο παμπριζ ΑΠΟ ΜΕΣΑ το παμπριζ σπασμενο...!!!εκει που ειναι ο αισθητηρας του συναγερμου(πιστευω πως το εσπασαν βαζοντας τον συναγερμο)τους πηρα στην αντιπροσωπια και μου ειπαν φερτο δευτερα πρωι να το δουμε.Αντε λεω οκ ας παω την εκδρομουλα μου και το παω δευτερα πρωι.Ξεκιναω λοιπον ολα καλα,πολυ ανετο ταξιδι για μικρο αυτοκινητο ολα πολυ καλα δεν το πηγα πανω απο 3200 στροφες και λιγο πριν να μπω στον Βολο εκανα μια σταση για τσιγαρο...το βαζω μπροστα να φυγω και αρχιζει να κανει λες και το μοτερ ηταν πετρελαιο!!!Απο χθες μεχρι και σημερα κανει σαν τρακτερ και ο θορυβος ακουγεται σαν να ειναι απο τον υμαντα εκκεντρωφορου...το μοτερ τρεμει ολοκληρο!!!οσες στροφες και να εχει και στο ρελαντι ακομα...Διαβασα αρκετα ποστ που εχετε κανει αλλα δεν ειδα κατι σιγουρα το ιδιο,σας παρακαλω πολυ μια ΒΟΗΘΕΙΑ γιατι αυριο το πρωι πρωι θα το παω στην αντιπροσωπεια και θελω να εχω μια ιδεα!!! Επιπλεον στα 135-140 χιλιομετρα ακουγεται ο αερας απο τις τσιμουχες στο πορτ-παγκαζ και νομιζω πως το τιμονι τραβαει ελαχιστα προς τα δεξια...Αυτο που με καιει για αρχη ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ αγορασα πετρελαιο αλλα βενζινη!!! Ευχαριστω προκαταβολικα και συγνωμη για το πριξιμο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.