Jump to content

kalagio

Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kalagio

  1. Τελικά κάτι αντίστοιχο για αυτούς που δεν εχουν i-Phone υπάρχει? Για windows mobile ή για λογισμικά που εχουν άλλα smart-phone?
  2. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να τη βάλω μόνος μου χωρίς να χαλάσω τίποτα?? Δεν εχω ιδέα απο ηλεκτρολογικά! Ειναι βγάλε βάλε ή εχει ιστορία?
  3. 1200 ευρω για 1400 κυβικά. Στα 2000 δε ξερω τι γινεται!
  4. Για 1400 κυβικα και καλη ασφαλεια μαζι με μικτη γυρω στα 1200 το χρονο πληρωνω....
  5. Το ερώτημα ειναι ο φόρος είναι ίδιος για diesel και για βενζίνη? http://www.fpress.gr/web/guest/forologia/~/news/view/maximized/view/1452/0?p_p_action=1&
  6. Κάτσε δε το βιάζομαι γιατι ειμαι Γερμανία και για να προχωρήσω πρεπει να βρω κάποιον που να μπορεί να την εγκαστήσει. Και μιας και τα γερμανικά μου δεν υπάρχουν πρεπει να βρω γερμανό ηλεκτρολογο που να μιλαει αγγλικά ή ελληνικά..... Επίσης πρέπει να δω τι παιζει με τελωνεια και μεταφορικά και αν με συμφερει να μου τη στείλουν Γερμανία ή Ελλάδα ( Καλλιθέα!). Το κοβω για μετα τον Αυγουστο.
  7. Με αυτην τι εξτρά παραγγέλνω???? Απο οτι ειδα stην καινουρια είναι ετοιμη για να λειτουργησει και η TV.
  8. Το ερώτημα είναι το εξής: Τι κυκλοφορεί maximum στα 400 ευρώ με όσο το δυνατόν λιγότερη φασαρια σε εγκατασταση απο 2 DIN οθόνες? Bluetooth θα ηθελα να εχω όπως και υποδοχή USB και φυσικά συμβατοτητα με τα πληκτρα του τιμονιου. Το αμαξι ειναι GOLF VI η έκδοση Highline. Για NAVI δεν τρελαινομαι μιας και έχω αλλα η οθόνη μου αρεσει ως ιδέα για μενα και κυριως για τους συνεπιβάτες. ΥΓ. Εψαξα αλλα δεν εχω ιδέα τι παιζει σε τιμές και δε ξερω και τι κοστος εγκαταστασης μπορει να χει η καθε πηγη. Θα με ενδιεφερε κυρίως η αγορά απο ιντερνετ.
  9. Στην ξενιτιά γίνονται όλα πιο γρήγορα! Οπότε μετά απο 2 μερες αναμονής και 235 euro να τα αποτελέσματα!! Θα βγάλω και καλυτερες μόλις το πλύνω για καμιά τσάρκα μιας και αυτές τις μερες δεν ειχα και πολύ χρόνο!!!!!
  10. Και κάτι τελευταίο. Οι βίδες απο τα πίσω φαναρια πως ξεβιδώνουν? Θέλουν κανα περιεργο κλειδί που πρέπει να προμηθευτω?
  11. Δυσκολοι καιροί αλλα λέω να τα παραγγείλω. Μια ζωη την εχουμε!
  12. Καλησπέρα παιδιά! Λοιπον πήρα την αποφαση να αλλάξω τα πίσω φανάρια τελικά με αυτά https://www.dectane.de/TAILLIGHTS/Taillights-VW/LED-taillights-VW-Golf-VI--with-LED-indicator--smoke.html. Το αυτοκινητο το έχω απο τον Νοεμβρη του 2010. Πρεπει να προσέξω κάτι? Θα καταφερω να τα περασω μόνος μου? Μπορώ να ακολουθησω ευκολα οδηγίες αλλα ηλεκτρολογος δεν ειμαι. Αυτο το προβλημα με το σφαλμα για καμμενη λαμπα πως ξερω αν θα μου το βγαζει. VAG COM δεν εχω και δε θέλω να κανω κατι μονος μου οσον αφορα την κωδικοποίηση. Πείτε μου γνώμες και εντυπώσεις για αυτη την εταιρια κι εσεις που εχετε βάλει αλλα προιοντα τους. Ειναι αρκετα αξιοπιστα ουτως ωστε να ξεφορτωθω τα παλια ή να τα κρατησω για καβατζα μπας και τα παιξουν αυτα? Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοηθεια!
  13. 300 ευρώ. Κανουνε αυτοψια στον τοπο του ατυχήματος? Πως ξέρουν που την έπαθα?
  14. Γεια σας παιδια. Η γκαντεμιά μου χτύπησε την πόρτα και πολυ δυνατά μάλιστα. Εκει που πήγαινα να παρκάρω προεξείχε μια μεταλλικη πλάκα δεν υπολογισα καλα κι εφαγα τον ουρανό. Έχω μικτή αλλα στο συμβόλαιο λέει στις εξαιρεσεις περιπτωσεις που το αυτοκινητο κινείται έξω απο οδούς που προοριζονται για κυκλοφορια οχηματων. Εγώ το παθα σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας. Καλύπτομαι? Η να αρχισω να τραβάω τα μαλλιά μου δεδομενου οτι ο ουρανος θέλει χρυσάφι για να φτιαχτεί??? Οσο προσεκτικος ημουνα τοσο ασχημα την πατησα.... Ευχαριστώ.
  15. Μάλλον θα πάω για αλλαγή με αυτά τα λάδια να έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Να τα αγοράσω και να τους τα πάω ή να τα αλλάξουν όλα αυτοί? Παίζει να πάω για τα λάδια και να με χρεώσουν κανένα διακοσάρι? Στο βιβλιαράκι γράφουν τίποτα? Γενικά οι εντυπώσεις μου από την αντιπροσωπεία που το πήρα είναι οι χειρότερες......
  16. Καλησπέρα παιδιά, έχω κανει 7500 χμ και λεω να αλλάξω λάδια για πρώτη φορα. Η απορία μου είναι τι λάδια να βάλω δεδομένου ότι το αμάξι θα το πάρω Γερμανία όπου οι θερμοκρασίες είναι πολυ χαμηλότερες. Τώρα που είναι άνοιξη δεν υπάρχει θέμα αλλά από Οκτωβρη και μετά που πιάνουν τα κρύα μάλλον τα λάδια για την Ελλάδα δεν ταιριάζουν. Λέτε να περιμένω μέχρι να χειμωνιάσει να του κάνω, το πρώτο σέρβις (μέχρι Οκτώβρη θα έχω φτάσει σίγουρα στα 15000 χμ) και μην τα αλλάξω τώρα? Πείτε μου τη γνώμη σας και προτείνετε μου λάδια. Ευχαριστώ.
  17. Βασικά πρέπει να είναι του 87 γιατι δεν εχει καν στροφομετρο. Εχει το ρολόι! Μάλλον 89 βγήκε η αδεια γι αυτο μπερδευτηκα. Επίσης δε μπορώ να βρω τον κινητήρα με τα 1050 cc εκείνης της περιόδου.
  18. Τα μεταφορικά δεν ειναι το θέμα μιας και βρίσκομαι Γερμανία και δεν επηγει να μπει αμεσα. Τώρα κωδικό δε ξέρω μιας και δε το ανοιξα εγώ και ούτε σκεφτηκα να ρωτήσω. Μου είπε πάντως ότι το εργαστάσιο δε το βγάζει πια. Εγώ βρήκα αυτά τα 2 http://cgi.ebay.de/VW-Golf-2-1-6-EZ90-Tacho-Instrument-VDO950-191919033MD-/310281700277?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item483e3b03b5#ht_5242wt_1518 Αυτο ειναι VDO, ιδια μαρκα με αυτο που έχω τώρα. Το άλλο ειναι αυτό http://cgi.ebay.de/Tacho-Kombiinstrument-Vw-Golf-2-193919059A-/130475649699?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item1e60f46aa3#ht_500wt_1156
  19. Η εκδοση ειναι GL και ο κινητήρας από οτι λεει η αδεια είναι 1050 κυβικά! Παίζει να ειναι και έκδοση 87. Με τον πατερα μου παντα ειχαμε αυτη διαφωνία. Τωρα τι να πω δεν ειμαι σίγουρος. Εχουν κατι ηλεκτρονικό αυτα? Λογικα οτι μοιαζει θα ταιριαζει. Βρηκα κι αλλο λινκ με το ιδιο.
  20. Ναι ρε γαμώτο. Αυτά παθαίνεις αμα δε ξερεις καλά τη γλώσσα. Το ειχα δει το πρωι αλλα το ξεχασα στην πορεια. Ωστόσο ως τύπος λες να ταιριάζει???
  21. Καλησπέρα παιδιά! Εχω να σας κανω μια ερωτηση! Το αυτοκινητο που μεγαλωσα, πρωτοδηγησα, σπουδασα κτλ κτλ ειχε ενα θεμα με τον κοντερ. Έτριζε φρικτά και δεν ηταν ντιζα. Η μονη λύση ηταν να αλλαχτει όλο το καντράν σύμφωνα με τον μηχανικό. Σήμερα καθώς κοίταζα στο ebay μπιχλιμπιδια για το γκολφακι μου ειδα αυτό το ταχύμετρο http://cgi.ebay.de/VW-Golf-2-Tacho-Geschwindigkeitsmesser-/130473835194?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item1e60d8baba#ht_500wt_1156. Λεει οτι ειναι για γκολφ 2 αλλα ειναι ακριβώς το ιδιο με το jetta του 89. Λέτε να το χτυπήσω? Ειναι ακριβως το ιδιο με ρολοι αντι για στροφομετρο. Απο ηλεκτρονικης αποψης παιζει να έχουν καμια διαφορά? Ευχαριστω πολύ.
  22. H αλήθεια είναι ότι σε εμένα δεν αφησαν περιθώρια για καυγά μιας και ήταν ευγενέστατοι και δεν έφεραν καμία αντίρρηση. Ωστόσο γιατί σε αυτή την κωλοχώρα πρέπει να βρίσκεις το δίκιο σου στα δικαστήρια και να κάνεις κάθε συναλλαγή με το δικηγόρο σου (χωρίς παρεξήγηση). Στο τέλος θα πηγαίνουμε και στο Σουπερ Μαρκετ με δικηγόρο. Άσε όλη τη γραφειοκρατία της Ελληνικής δικαιοσύνης. Μετά μην απορούμε που μας κράζει όλη η Ευρώπη. Y.Γ Έχω καταλήξει στη φιλοσοφία να μην μιλάω ποτέ με τους πωλητές όταν γίνει η στραβή. Διεύθυντή και πάλι διευθυντή.
  23. kalagio

    Km/Μερές

    65 μέρες, 6500χμ!!!!!
  24. Συμφωνώ ωστόσο δεν νομιζω να δεχθει να του πω δωσε μου τα λεφτα να παω να το γυαλισω αλλού. Υποτιθεται οτι αν γινει κατι με το χρωμα αργότερα θα εχουν αυτοί την ευθύνη. Τόσο ατζαμήδες να είναι? Εχει κανεις εμπειρία? Εστω κι ετσι ξερει κανεις καποιον καλο στην Αθήνα για γυάλισμα???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.