Jump to content

vangelis-vr

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About vangelis-vr

Other Info

  • Car Type
    Passat CC

vangelis-vr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. vangelis-vr

    Xenon

    Καλησπέρα παιδιά. Αυτό είναι το πρώτο μου post στο forum . Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε ή να μου προτείνετε αν θέλετε τι xenon να βάλω στο cc μου. Τι παίζει με ποιότητα, τιμή , αξιοπιστία ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μόλις τώρα είδα τα παλαιότερα θέματα. Συγνώμη για το νέο post.
  2. Καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες σε Passat 1.8 TSi R-Line φίλου κάναμε δοκιμή στον συναγερμό του(εργοστασιακό). Ξεκινώντας όμως τα πειράματα παρατηρήσαμε κάποια αξιοπερίεργα πράγματα.. Ξεκινώντας τα πειράματα.. Κλειδώσαμε το αυτοκίνητο με ανοιχτά τα παράθυρα, περιμέναμε 1 ή 2 λεπτά για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργεί ο συναγερμός και ξεκινήσαμε.. Με ανοιχτά τα παράθυρα, κλειδωμένο αυτοκίνητο και ενεργοποιημένο το συναγερμό μπορούσα να κάνω τα πάντα μέσα στο αυτοκίνητο. Για να γίνω πιο σαφής, μπορούσα να ανοίγω την οθόνη και να ακούω τραγούδια, να κάνω σινιάλο αλλά και να μπω σχεδόν ολόκληρος μέσα στο αυτοκίνητο.. Ο συναγερμός; Το χαβά του!! Όλως παραδόξως, όταν άνοιξα την πόρτα από το εσωτερικό χερούλι ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε. Είναι φυσιολογικά όλα τα παραπάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.