Jump to content

samaniko85

Members
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by samaniko85

  1. Εχθές το βράδυ εν ψυχρώ εκτέλεση σε  Mercedes E200 Coupe... κανένα σημείο επαφής πουθενά το Ε 200  σαν να μην υπήρχε ήταν χαχαχα και από στάση και ρολ η διαφορά ήταν χαοτική !!! 

    (το πάτημα έγινε με κολλητό που ήρθε πριν από 2 μέρες από Γερμανία για βόλτα με το νέο του Mercedes και όλο μου την έλεγε για το vw αλλά από χθες κατάπιε την γλώσσα του)

    Καλα του εκανες! Τελικα το στομα του ηταν μεγαλυτερο απο τη μηχανη του

    Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  2. Συνέχισε εσυ να πηγαινεις με 264χλμ και ας ελπισουμε οταν γινει "το κακο" να μη παρεις κανεναν στο λαιμο σου.

    Κι αυτο παει σ ολους οσους αναπτύσσουν τετοιες ταχύτητες.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Παντα μονος και χωρις κινηση

    Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  3. Όλα τα λεφτά στο δρόμο είναι οι τύποι με τα bmw 316 318 320 mercedes c180 c200 και άλλες πολλές τέτοιες βάρκες στο δρόμο που οι οδηγοί του θεωρούν ότι έχουν το απόλυτο εργαλείο έλα όμως που είναι βάρκες με ρόδες, και όλα τα λεφτά είναι το βλέμμα τους όταν βγάζεις φλας και περνάς στα πολλά... ιδικά η κίνηση του κεφαλιού από το πλάι μεχρι να τον περάσεις και να ξανα πάει μπροστά... και με το που περάσεις και ανάβεις φλας δεξί να μπεις μπροστά τους εκεί είναι όλα τα λεφτά το βλέμμα του... εχθές γυρνούσα απο Πλαταμώνα για Κοζάνη μέχρι να βγω για Κοζάνη στον κόμβο πατούσα με μια c 180 στην ουσία έπαιζα την γάτα με το ποντίκι γιατι ο τύπος δεν είχε καμία τύχη με το μαμα πανάκριβο αμάξι του τον άφηνα με έφτανε πατούσα τον έχανα από καθρέφτη μόλις με έφτανε ξανά το ίδιο έτσι για να μην μας πάρει ο (ύπνος) χαλαρά...

    Μη ξεχνας οτι υπαρχουν "βαρκες" με σηματακι M division για τις μπεμπες και AMG για τα μερκ. Εκει οι Vagites βλεπουμε αλλο "εργο".......
    • Like 2
  4. ena ττ καινουργιο παναγεια βουνο με καλαμπακα ευθειες μεχρι τρικαλα επαιζα μαζι του...απλα για να περναει η ωρα,μαμα ηταν..εντυπωση εκανε η αεροτομη αυτοματη η πισω που εβγαινε πανω απο καποια χλμ..

    κατι κομπρεσοορ απο μπρελο και μετα ...τιποτα αδεια η εθνικη....

    Κριση βλεπεις ???? !!

    • Like 1
  5.  

    Nu3AD0alphaepsiloniotakappa3CC0nualpha1_

    http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Scirocco

     

    Γεια σου φίλε!

     

    Ποιο απ΄ όλα έχεις;

     

    To A4 2.0T δείχνει να έχει παρόμοιες δυνατότητες με το δικό σου. (Πάντα ανάλογα με την έκδοση).

     

    Nu3AD0alphaepsiloniotakappa3CC0nualpha2b

    http://en.wikipedia.org/wiki/Audi_A4

     

    Οπότε είναι πολύ ενδιαφέρουσα η σύγκριση αν και κάτω από μη ελεγχόμενες συνθήκες...

    (Ο τύπος θα έπρεπε να περιμένει να φτάσει την σωστή ηλικία:55.( :laugh: ). Πάντως και πάλι θα ήταν δύσκολο να διακρίνει ποια έκδοση είναι το δικό σου πριν επιτεθεί...).

     

    Το ξερω οτι ηταν μη ελεγχομενες συνθηκες αλλα πηγαινε γυρευοντας.Τετοιοι ''τυποι'' μου τι δινουν στα νευρα ποσο μαλλον οταν εχουν και την οικογενεια μεσα!Τουλαχιστον αυτος ηταν μονος.Το μοντελο ηταν με τα 200 αλογα που κυκλοφορουσε περιοδο 2006 μαυρο με Αθηναικες πινακιδες.Παρεπιπτοντως οπως ανεφερε ποιο κατω ο MIST εχω ενα Scirocco R μαμα :) .

  6. μα ειναι κατι τετοιοι τυποι ρε παιδι μου που πεθαινεις στα γελια μετα!!! ειναι κ αλλοι που οταν δουν οτι χανουν κανουν την παπια σαν να μην παταγανε κλπ!

    Οπως τα λες ειναι :ahappy: !! Φαντασου οταν ειχα κοψει και πηγαινα με το ρυθμο μου με περναει και με κοιταζε προσπαθωντας να το παιξει ανετος :laugh: !!

    • Like 1
  7. Χαιρετω το club :) !! Καθως ανεβαινα Πειραια εχθες το πρωι για δουλειες στα διοδια στο Σπαθοβουνι (Ε.Ο. Τριπολη - Κορινθο) επεσε ξυλο :ninja: με θρασυ Audi A4 2.0 T με Ελληναρα οδηγο(40φευγα ηλικια) του τυπου ''σε περναω αερα''.Το σκηνικο εγινε καθως εφευγα απο τα διοδια χαλαρα διχως να θελω να πιεσω το Rocco μιας και ειχα και τον πατερα μου μεσα και ο ''τυπας'' ηρθε διπλα μου προκλητικα και πατησε.Εγω ημουν με τριτη και τον ειχα μπροστα μου στα περιπου 2 καροτσια μεχρι το τελειωμα της.Τεταρτη και κολλαω απο πισω του μεχρι που δεν αντεξε και εκανε δεξια για να τον περασω με ανεση :ahappy: !! Κινηση πιο μπροστα και αναγκαστικα να κοψω.Ερχεται και κολλαει απο πισω μου....εδω ειμαστε λεω 8) .Με το που αδειαζει ο δρομος ξαναπαταμε αλλα δυστυχως το Audi εμεινε αρκετα πισω μου μεχρι τα 240km/h οπου εκοψα.Ε δεν ηξερε δε ρωταγε :whistling: ???

  8. στα ιωαννινα κυκλοφορει ενα σεατ μαυρο λεον που ψαχνει και μενα και πατησε το επετειακο που ειχα τρεξει..χαχαχ 3 καροτσες υπερ του λεον!!400 +αλογα λενε με μεθανολες....

    Ναι αλλα χωρις μεθανολες τι λεει??? Παντως τα 20vt δυναμη.......

  9. Ρε φιλε..κολλητικο ειναι ..τους τσιγκλισες και τους εχει πιασει μουρλια..δεν ξερω..αλλα να ξερεις μαζι με τα χλωρα καιγονται και τα ξερα.. υπαρχουνε και καλα παλικαρια Hondαιοι με σωστα αμαξια δυνατα και με επειχηρηματα που παραδεχονται οτι οι περισοτεροι τους ειναι κομπλεξικοι..

    Το θεμα ειναι ποσοι απο αυτους ειναι ξηγημενοι......μη ξεχνας οτι και απο τη δικια μας Vagitiki πλευρα δεν ειναι ολα ροδινα αλλα υπαρχουν και οι κομπλεξαρες ;) !!

  10. σημερα με porshe carrera s κοπιες 2-3 δεν ανοιγε να φυγει καθολου μα καθολου....ποσα βγαινει αυτη?στα τρικαλα αγναντερο για αθηνα ....στροφες βεβαια ηταν αλλου 22αρες ζαντες μαυρες με νικελ πατουρα ολη μαυρο αυτο!!! ....με ξεσκισε στις στοφες...αλλα ειναι και μια λωριδα αμαξι.....τσαντιστηκε που στην ευθεια δεν μου εφυγε.....

    Αναλογα ποια ηταν. Αν ηταν η "997" εχει περιπου 355ps.

  11. Σήμερα το μεσημεράκι στην Θεσσαλονίκη κονβόι από γιαπωνέζους.Μπροστά 3 toyota celica το ένα από αυτά με τα κλασικά μπουριά που έχουν τα ιαπωνικά έκανε τρελό σαματά.Πίσω από τα toyota ακολουθούσε ένα βυσσινί civic με αυτοκολλητάκι την γιαπωνέζικη σημαία και το κλασικό μπουρί σόμπας και απο πίσω ακόμα ένα civic 1.4 το παλιό με μπουρί!!Πήγαινα με το πολάκι χαλαρά την γυναίκα στην δουλειά.Με το που βλέπουν οι κλασικοί κάγκουρες GTI παθαίνουν κάτι και δίνει τρελά γκάζια το ένα celica το πειραγμένο κάνει σφήνα και μπαίνει μπροστά μου ανοίγει λίγο και τσουπ στο κενό μπαίνει το βυσσινί civic.Χωρίς να τους προκαλέσω και χωρίς λόγο και αιτία σε όλη τη Λεωφόρο Νίκης, η οποία σημειωτέον εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη και από κόσμο και από αυτοκίνητα άρχισαν τα ξερογκαζίδια και τα απότομα χωρίς λόγο και αιτία φρεναρίσματα.Δεν ξέρω αν το japan club είχε κανένα meeting αλλά τα συγκεκριμένα τυπάκια ήταν απαράδεκτα.Cj έριξα κάτι μπινελίκια και σε θυμήθηκα!

    Ειναι τοσο ηλιθιοι μερικοι τελικα.....

  12. Ναί ρε,1.4 tsi.

    Εμένα πάντως το αποτέλεσμα δεν μου κάθεται καλά ;)

    Ψέμα δεν είναι,όχι όμως οτι είναι και σωστό....

    Για μένα έπρεπε να αρπάξει κολώνα το Cupra.

    Υ.Γ Μάκη με το Dsg ρε.

    Μη ξεχνας το βαρος του LEXUS μιας και ειναι SUV......μη σε ξεγελα τοσο η ιπποδυναμη ;)

  13. Πολύ τσαγάκι σε Mazda RX-8

    Οδηγούσα με 140 στην ευθεία για Θεσσαλονίκη (ακριβώς βγαίνοντας από Βέροια).

    Ξαφνικά φτάνω το παλικάρι,που πήγαινε λίγο πιο σιγά, στην αριστερή όμως λωρίδα

    Με βλέπει στον καθρέφτη, πατάει τα αλάρμ 1 φορά και φορτώνει. Τον ακολουθώ, τον φτάνω στα 200. Πάμε κολλητά. Μέχρι τα 220 δεν έκανε δεξιά από πείσμα.

    Τελικά φεύγει και στα 230+ τον είχα 2 καρότσες πίσω.

    Ένιωσα λίγο άσχημα, γιατί είχε κ τη γκόμενα μέσα.

    Ωραιος :thumbsu: !!! Δεν υπαρχει λογος να νιωθεις ασχημα...δικο του το προβλημα :p !!! Αποψη μου οπως ειχε αναφερει και το μελος Mist σε προηγουμενες σελιδες ΜΗΝ κανετε ανοιγματα με το ταιρι σας συνοδηγο γιατι ειναι κριμα να ξενερωσει σε κανα πιθανο τσαγακι........

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.