Jump to content

greekparot

Members
  • Posts

    504
  • Joined

  • Last visited

About greekparot

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

greekparot's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Στα τεχνικα χαρακτηριστικα που κατεβασα απο το vw.gr δεν γραφει τι τυπου φρενα εχει πισω το blue-motion. Εχει ταμπουρα ή δισκους;
  2. Σε υπέρ ευχαριστω, με καλυψες πλήρως.
  3. Καλησπερα fotski σκεφτομαι να αγορασω και εγω το συγκεκριμενο μοντελο. Μπορεις να μου πεις εκτος απο πισω καθισματα εαν εχεις καποιο αλλο παραπονο; Κατι που δεν σου αρεσε κλπ. Εαν φουλαρεις το ρεζερβουαρ (45lt) ποση αυτονομια σε χλμ σου δινει; Γενικοτερα τραβαει με την ροπη και την αναλογια κινητηρα/ιππων; Και τελος θα ηθελα να μου πεις τι γινεται με το θορυβο, ακουγεται ο κινητηρας ως "ενοχλητικος" στα 130-140χλμ ή δεν υπαρχει τετοιο προβλημα; Δυστυχως δεν βρηκα καποιον εδω στην πολη που μενω για να συλλεψω εντυπωσεις - οποτε θα περιμενω την δικη σου βοηθεια. Σ' ευχαριστω εκ των προτερων.
  4. Δες στo http://www.ketselidis.gr/categories.asp?catid=60
  5. Λοιπον εχω ενα Gti (V) και την επομενη εβδομαδα κλεινω 3 χρονια. Το αμαξι εχει 22.000χλμ (λιγα αν αναρωτηθει κανεις, διοτι χρησιμοποιω την μηχανη μου για μετακινησεις στην πολη). Επειδη ειχα αγορασει την επεκταση εγγυησης, θελωντας και μη λογικα για να ισχυει θα πρεπει να παω στην αντ/πεια να κανω το σερβις. Το ερωτημα μου ειναι το εξης. Περυσι το Μαϊο του 2008, ειχα κανει αλλαγη λαδιων, φιλτρου λαδιου, καυσιμου, καμπινας και φυσημα του αερος. Στο σερβις που θα ερθει αυτη την εβδομαδα λογικα να υπολογιζω οτι θα αλλαχθουν παλι τα παραπανω ή και κατι επιπλεον; Απο το περσυνο σερβις με το φετινο εκανα περιπου 8000χλμ. Σιγουρα θα αλλαξω λαδια, φιλτρο λαδιου & καμπινας αλλα δεν ξερω τι αλλο εχουν σκοπο / προγραμματισμενο να μου αλλαξουν αυτοι. Καθε γνωμη δεκτη για να ξερω περιπου τι θα συναντησω.
  6. Καντε ασφαλεια απο το www.anytimeonline.gr ειναι της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ. Μολις εκανα ανανεωση αυτες τις μερες, οι τιμες ειναι πολυ προσιτες για τα πακετα που προσφερει και ειναι και παρα πολυ εξυπηρετικοι.
  7. Καντε απο εδω www.anytimeonline.gr ειναι της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ και σαφως υπαρχει αξιοπιστια. Εγω εχω ηδη 1 χρονο αυτη στο Gti.
  8. Ναι ξεχασα να το γραψω πιο πανω. Οτι περνετε απο ΑΜΕΡΙΚΗ να το ζητατε να το στελνουν με USPS (Ειναι το Αμερικανικο Ταχυδρομειο, σαν το δικο μας ΕΛΤΑ) και απο Κινα με EMS (Ειναι κουριερ αλλα στην Ελλαδα συνεργαζεται με τα ΕΛΤΑ και δεν περναει τελωνειο με τρελλα λεφτα). Εαν σας το στειλουν με UPS/FEDEX/DHL κλπ. τοτε το δεμα σκαει στο Ελ. Βενιζελος και απο εκει αυτοι εχουν δικους τους εκτελωνιστες και ζητανε "περιεργα-αυξημενα" λεφτα. Οποτε οχι αποστολη με Κουριερ.
  9. Εαν σταματησει στο τελωνειο το κοστος ειναι το ΦΠΑ 19% + 2% τα ταχυδρ.τελη+εξοδα εκτελωνισμου. Οποτε μιλαμε για μια αυξηση της ταξεως των ~70¤ περιπου. Ποσο ασημαντο με το κοστους που πουλιουνται στην Ελλαδα.
  10. ΕΛΛΗΝ χτυπα το μεταχειρισμενο Golf Gti μου που ειναι ΣΟΥΠΕΡ και θα σου περισσεψουν και χρηματα
  11. Απο το Mobil1 5w-30 ESP; Μαλλον καποιο λαθος κανεις..
  12. Απο που τις αγοραασες και ποσο; Στο site που εδωσες βλεπω οτι στελνει μονο Αγγλια. Πες μου και τιμη αν ξερεις.
  13. Σ' ευχαριστώ πολύ MaxSto για την άμεση απάντηση σου.
  14. Μπορεις να μου γραψεις εδω ή με pm την διευθυνση του καταστηματος που το αγορασες τοσο το φιλτρο σου, διοτι το βρηκα απο ebay οχι το συγκεκριμενο φιλτρο, ιδια μαρκα αλλα για αλλο μοντελο golf και βγαινει γυρω στα 77¤ με τα εξοδα μεταφορας. ευχαριστω.
  15. Το ειδα πριν απο λιγο εξω, ηταν ενα test drive που εγραφε πισω tsi. Βασικα δεν τρελαθηκα να σας πω την αληθεια. Ουτε απο μπροστα ενθουσιαστηκα αλλα ουτε απο πισω. Δεν ξερω δεν μου φαινεται τοσο επιθετικο οσο το V. Εσωτερικα απλα απ΄οσο καταφερα να δω μου αρεσε που ανεβασαν τους διακοπτες παραθυρων - καθρεπτων πιο επανω στο μπρατσο οδηγου/πορτας.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.