Jump to content

johnny_drama

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About johnny_drama

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

johnny_drama's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Φιλε μου, προφανως δοκιμασα να μιζαρω αλλα οτνα το αμαξι ηταν σε στεγνο εδαφος. Και φυσικα το δοκιμασα και την επομενη μερα και τιποτα. Δεν εκανε ουτε καν προσπαθεια να παρει μπροστα, απλα ειχε νεκρωσει. Μαλλον θα το παω και σε αλλο συνεργειο να μου πουνε και αλλη γνωμη και βλεπουμε...
  2. Οχι το εσωτερικο δεν πηρε νερο. Απλα εσβησε το αμαξι καλεσα οδικη και το μετεφερα σε στεγνο μερος μεσα σε 15 λεπτα. Ναι στο συνεργειο τους ειπα φυσικα τι συνεβει, οτι δηλαδη περασα μεσα απο πολυ νερο. Δεν ηταν 1 μετρο νερο παντως, να πεις οτι ηταν κατι τρελο. Περναγανε και αλλοι κανονικα. Τωρα αν δοκιμασα να το βαλω μπροστα καμια φορα αφου εσβησε δεν θυμαμαι, αλλα ειναι πιθανο. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
  3. Μαμα ειναι η εισαγωγη, δεν εχω αλλαξει τιποτα. Η σταθμη ηταν αρκετα ψηλα αλλα εβλεπα αυτοκινητα που περναγανε οποτε περασα και γω. Οταν λεω ψηλα εννοω κατω απο το υψος της πορτας μου.
  4. Συμφωνοι αλλα δεν νομιζω να λεει πουθενα να μην οδηγαω σε βροχη. Δηλαδη αν ο δρομος εκεινη τη στιγμη ειχε νερα, τι επρεπε να κανω? Ολοι περνουσαν δεν ηταν απαγορευτικο, απλα μονο εγω εμεινα. Δηλαδη καποιου ειδους προστασια δεν υπαρχει? Και δεν νομιζω να ειναι σα να τρακαρα, γιατι να τρακαρεις δεν προβλεπεται αλλα το να προστευτει το αμαξι απο νερο επρεπε να προβλεπεται... :/
  5. Γεια σας παιδια, Εχω ενα Polo 1.2 TSI. Το (μεγαλο) προβλημα που εχω ειναι το εξης. Πριν καποιες μερες, ειχε πλημμυρισει ο δρομος και περασα μεσα απο μια σχετικα υψηλη σταθμη νερου, με αποτελεσμα να μεινει το αμαξι. (Ουτε ετρεχα ουτε τιποτα, περασα οσο πιο αργα γινοτανε) Σημερα μου ειπαν απο το συνεργειο οτι κατι εγινε με την υδραυλικη συμπιεση και το αμαξι βαρεσε μπιελα, ετσι απλα και μαλιστα δεν μου το καλυπτει και η εγυηση. Δηλαδη ενα καινουριο αυτοκινητο(1 χρονο το εχω) χτυπαει μπιελα, εαν περασει μεσα απο νερο? Δεν περασα μεσα απο θαλασσα, αν ειναι δυνατον δηλαδη. Διπλα μου περναγαν ΟΛΟΙ, ενα σωρο αυτοκινητα και μονο εγω εμεινα. Εγω αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι θα τους κανω αγωγη γιατι δεν μπορω να δεχτω οτι θα δωσω 2500 απο την τσεπη μου ετσι απλα. Πιστευετε οτι υπαρχει περιπτωση να δεχτουν οι Γερμανοι να μπει σε εγυηση η ζημια? Το αμαξι μετα απο ολο αυτο, σε τι κατασταση θα ειναι? Αυτα τα ολιγα
  6. φιλε dangerzone, αυτο που λες ειναι ο θορυβος που κανει μολις την κουμπωνω. Εγω αναφερομουν σε αλλο θορυβο, που κανει ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΩ οπισθεν. Ενας οξυς θορυβος κατα τη διαρκεια της κινησης... Αυτο συμβαινει πολυ συχνα.
  7. Συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα ημουν ταξιδι.. Σιγουρα την βαζω καλα την οπισθεν, δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοιο θεμα. Απλα που και που κανει αυτον τον ηχο και δεν εχω ιδεα τι μπορει ναναι. Τωρα σε λιγο που ειναι το πρωτο σερβις θα τους το πω να δω αν γινεται κατι.
  8. Καλησπερα παιδια, Εχω το polo 1.2 TSΙ και ενα προβλημα που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν βαζω οπισθεν, αρκετα συχνα κανει εναν οξυ θορυβο(καθως κινουμαι προς τα πισω. Πως να το εξηγησω πολυ δυνατο τριξιμο. Εχει συμβει σε κανεναν αλλον? Φιλος που εχει το παλιο πολο, με τα στρογγυλα φαναρια θυμαμαι οτι ειχε παρομοιο θεμα..
  9. Και μενα μου συμβαινει πολυ συχνα.. Εχω polo 1.2 TSI με 14.100 χιλιομετρα.
  10. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..
  11. Καλησπερα παιδια, αν αναφερω και ενα αλλο θεμα που δεν ξερω αν ειναι προβλημα ή οχι. Οταν το αμαξι ειναι σβηστο για ωρα, αναψω τον κινητηρα και ξεκινησω, οταν αναπτυξω λιγη ταχυτητα ακουγονται καποιοι ηχοι απο μπροστα. Οχι σαν προβλημα κινητηρα, σαν να κανει ενα "γκραν" π αξονας απο κατω(αν καταλαβαινετε ). Aυτο συμβαινει μονο οταν το αμαξι ειναι κρυο και ξεκινησω. Ειναι προβλημα ή ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα?
  12. Γεια σας παιδια, πρωτη φορα γραφω γιατι εχω διαβασει τι λετε και θελω τη συμβουλη σας. Πριν απο 7 μηνες περιπου, πηρα το πολακι και γω, γενικα ειμαι ικανοποιημενος αλλα εχω και γω το κλασσικο θεμα με το σβησιμο στο ρελαντι και το ξαφνικο τρεμουλο και μικρο ανεβασμα στροφων. Το σβησιμο δεν συμβαινει συχνα σε σημειο να ειναι ενοχλητικο. Μια φορα το μηνα περιπου, σαν να ειναι προγραμματισμενο, σβηνει Βεβαια το ελαφρυ "τρεμουλο" του αμαξιου ειναι πολυ συχνο οταν ειμαι σταματημενος(χωρις να σβηνει). Ηθελα να παω για το update αλλα με αυτα που εχω διαβασει και επειδη γενικα εγω το νουμερο ενα που γουσραω στο αμαξι μου ειναι το πως ανοιγει απο χαμηλα οταν βαζω δευτερα χωρις να ζοριζετε ιδιαιτερα, εχω αρχισει να προβληματιζομαι μηπως δεν πρεπει να το κανω!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.