Jump to content

souls

Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

About souls

  • Birthday 09/24/1978

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

souls's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. 1000% φιλε μου ετσι γινεται! Φιλος με uni εκανε κανονικα update και του το περασαν δωρεαν,και αυτο γινεται οσες φορες βγαλει η vw αναβαθμιση,καθως η αναβαθμιση μπορει να ειναι για την ασφαλει η και την καλη λειτουργεια του αυτοκινητου σου,οποτε δεν εχει λογικη αυτο που σου ειπαν
  2. Κανεις κανονικα το update στην αντιπροσωπεια,και πας στην unitronic και σου ξαναπερνανε το προγραμμα δωρεαν!
  3. Σιμο μηπως δεν ειναι απο συμπλεκτη,και ειναι σασμαν;
  4. Το συστημα οντως ειναι ετσι,το θεμα ειναι ομως οτι δεν προκειτε να βγεις αθωος!!!!!Και για να το λεω αυτο καπου πονταρω!Δεν ειμαι παιδακι,εχω 12 χρονια δικια μου επιχειρηση,και μου εχουν τυχει διαφορα θεματα,ξερω τι να περιμενω,οσω για τα εξοδα δεν πειραζει,θα τα εδινα στην εφορια ετσι και αλλιως!!!
  5. Κριμα το ipad ρε φιλε,κριμα! Πολυ καλο παντως!!!
  6. Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε! Αλλα ο συγκεκριμενος προσβαλει κατασυροη,πολλα μελλοι εδω μεσα,ειναι εριστηκος και προκλητικος!Αν διαβασες απο πολυ ποιο πισω θα καταλαβεις τι εννοω
  7. Προβλημα σου φιλε μου,μπορει για εσενα να μην ειναι σημαντικο να σου βρισουν την οικογενεια, για εμενα ειναι,και θα το τραβηξω οσο παει,και θα ξοδεψω επισης οσο παει! Ετσι για το γαμωτο!!! Υ/Γ Ο δικηγορος ειναι φιλος και κολητος,οποτε χαλαλι!!! Υ/Γ Μηπως δεν πρεπει να μιλαμε και καθολου;μας λεει τζιτζικια,μας λεει μυρμιγκια,μας λεει βλακες,μας λεει ταπες,μας λεει οτι του ερθει,σιγα να μην κατσουμε να μας.............!
  8. Οχι φιλε μου,μπορουσε να πει για εμενα οτιδηποτε,απο την στιγμη που μιλησε με τοση κακια για την οικογενεια μου,και τοσο αισχρα για την Γυναικα μου,θα μιλησουμε μεσα στο δικαστηριο!!! Αλλωστε ξερει οτι ειναι λαθος,μπλοκαρε το facebook,διεγραψε το ποστ που λεει αυτα τα αισχρα,αλλα εχω παρει απο εχθες τα μετρα μου, και ξερω τα παντα γιαυτον,οπως και το αρχικο ποστ που ανεβασαι ειναι ειδη στον δικηγορο μου!!!! Οι οικογενεια ειναι για τον καθε σωστο ανθρωπο πανω απο ολους και ολα φιλε μου,αμα την προσβαλεις και την πληγωσεις,χωρις αιτια πρεπει να υποστεις της συνεπειες!!!
  9. Φιλε μου μονος το ειπε,εγραψα εγω καπου για ατυχημα? Εγω ειπα αυτο που λεμε γενικα: (εχεις φαει χτυπο εσυ),αυτο εννοουσα,δεν ηξερα εγω για ατυχημα,εγω ειμαι Χανια και αυτος θεσσαλονικη,πως να ξερω κατι τοσο προσωπικο!!!!!
  10. ΑΝ εσενα σου ελεγαν για την γυναικα σου, και την οικογενεια σου τι θα εκανες? Εκτος και θεωρεις μη σοβαρο να λενε σεξουαλικα υπονοουμενα για την γυναικα σου!!!!!
  11. Ακριβως εδω ηταν το παρακατω ποστ απο τον cjgeorgio,o οποιος το εσβησε και ποσταρε την λεξει μυρμιγκι!!! Προβολή Δημοσίευσης:cjgeorgio, on 20 August 2011 - 16:13:06, said: Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είσαι 31 χρονών από την Κρήτη έχεις ένα Α3 και μπαίνεις εδώ και δύο μήνες μέσα στο άρθρο μου και μου σπάσει τα νεύρα. Ναι είχα ένα τροχαίο το 2005 και έσπασα το κρανίο μου ήμουν σε κώμα και ελπίδες για ζωή 0. Ξυπνισα όμως. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ο ομορφοτερος η ο εξυπνοτερος σε εκείνη την φάση όταν συνερχεσε από κώμα αλλά έβαλα το κεφάλι μου κάτω και είπα θα γίνω καλύτερα από ότι ήμουν ποιο δυνατός και ποιο γερός. Όταν σηνηλθα ήμουν 70 κιλά. Τώρα είμαι μια χαρά ανάρωσα είμαι 1,85 και 110 κιλά σε έναν χρόνο αν όλα πανε καλά με τον ριθμό που πάω θα κάνω ένα όνειρο ακόμα πραγματικότιτα να κατέβω σε διαγωνισμό bodybuilding. Οπότε κόμπλεξ κατωτερότητας όπως καταλαβενεις δεν έχω αλλά έχουν αρκετοί άλλοι στο γυμναστήριο και στην παραλία όταν με βλέπουν. Ναι από τότε μου έμεινε ένα κουσούρια να τα λέω ποιο ωμά Να μην μου αρέσει το ψέμα και να κοιταω το καλύτερο για μένα. Έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα αμάξι το οποίο μπορούσα να το πάρω και καινούργιο αλλα το βρήκα ευκαιρία να το πάρω 2 χρονών με 22.000χλμ με καλό εξοπλισμό σε καλή τιμή. Τώρα για το τρακαρισμενο που λες όντως ναι έχεις δίκιο.. Ύστερα από 3 φορές που λισαμε το αμάξι πάνω στο project παρατηρήσαμε ότι έχει άλλον προφυλακτηρα με +2 αισθητήρες παρκαρίσματος αρα 6 στα πλάγια και όχι τον ελληνικό που έχουν 4. Δεν ήταν ξαναβαμενος αλλα ήταν άλλος. Άρα θα έφαγε κανένα κολονακι και έβαλε άλλον προφυλακτηρα. Το καπο είχε 3-4 σιμαδακια απο πετραδακια και το ξαναεβαψα με αντηχαρακτικο βερνικη για ποιο καλα αποτελέσματα. Άρα τόσο τραγικά τα πράγματα,αν αυτό θεωριτε τρακαρισμενο τότε ναι είναι. Καθεσε και πετάς σπονδα ότι χτυπισα. Χερεσαι; Σε κάνει να νιώθεις καλύτερα; Σου εύχομαι να περάσεις τα ίδια που πέρασα και εγώ εσύ και οι οικογενια σου και να βρεθεί κπαποιος να σου πει αυτο το πράμα. Όντως μακάρι να βρισκόμασταν από κοντά τότε πίστεψε με θα σου έμενε αξέχαστο. Καθεσε βάζεις άτομα να με περνούν τηλέφωνο και να με λένε να προσέχω τι λέω; Πας καλά; Πόσο κόμπλεξ κατωτερότητας έχεις; Είσαι *μη επιτρεπόμενη λέξη* αυτό και τίποτα άλλο. Έλα να μου κλασεις τα αρχηδεια παλιό πρηχτη καθεσε και απειλεις εδω και 2 μήνες και απορώ που δεν σε σβησαν ακόμα. Και η γυναίκα σου καινούργια την πήρες η μεταχειρισμενη; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.....ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ MODERATOR ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!
  12. το να σβησεις το ποστ δεν καταφερνεις τιποτα διοτι το εχω κανει copy και εκτος απο αυτο φενεται και στην απαντηση μου οποτε δεν καταφερες τιποτα,ισα ισα εδειξες το ποσο μαγκας εισαι!!!!!!!!!!! Μηπως φοβασαι τις συνεπειες????????
  13. Eξακολουθεις να προσβαλεις ανελειπως,και να εισαι προκλητικος,μαλλον νομιζεις πως εισαι καποιος,αλλα ο τροπος που γραφεις δηλωνει και τον χαρακτηρα σου! Ειμαι σιγουρος οτι καποιος mod θα δει το ποσο εριστικος και προκλητικος εισαι και θα σε στειλει στο σπιτι σου!!!! Υ/Γ Σε ειδα στο facebook,και ξερεις τι μου θυμιζεις............Τυ............φτε!!!!!!!!!!!!!!!
  14. Μην ασχολησε αλλο,ειδες καπου να ανεφερα ατυχημα?ειδες καπου να βρισω?ανεφερα καπου την οικογενεια σου? Κανε μου μηνυση επειδει προσεβαλα το αμαξι σου!!! Εγω την αποφαση μου την πηρα,απο εδω και περα θα τα πουμε,διαφορετικα μεσω δικαστηριου εννοω(δεν σε απειλω) ξερεις το υψος μου? Μην προσπαθεις να με κανεις να βρισω,το παιχνιδι το εχασες μονος σου!!! Οσο για αν σε φοβαμαι,ρωτα αυτους που με γνωρισαν απο κοντα,αν ειμαι μισο μετρο ανθρωπως,και αν φοβαμαι,αν δεν εβαζες στην μεση οικογενεια και παιδια,θα ερχομουν να με γνωρισεις απο κοντα,αλλα τωρα θα πεξω αλλιως,με τον νομο!!!!
  15. Εχω χρημα και θα πληρωσω οσο ειναι,εκανες το λαθος και εμπλεξες γυναικα και οικογενεια,οποτε θα υποστεις της συνεπειες!!! Υ/Γ να εισαι σιγουρος οτι μπορω να πληρωσω,εγω δεν τα βρηκα ετοιμα εχω δουλεψει πολυ,και ειμαι υπερηφανως γιαυτο! Αφου εισαι ντομπρος δωσε τα στοιχεια σου,μιλα ανοιχτα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.