Jump to content

Leader

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Leader

  1. Και εμενα μου αρεσει αλλα εφοσον συνοδευεται με τον καταλληλο προφυλακτηρα
  2. Θοδωρη μαρεσεις γιατι το ψαχνεις παντος...σωστο σε βρισκω
  3. Ειδες 240 με το TSI με τα 140 αλογα ???????
  4. Μην τρελαθουμε κιολας...στα 1000 χιλιομετρα αλλαξε φιλος μου στην μηχανη του λαδια( z750 s). Μην γινομαστε υπερβολικοι λοιπον
  5. Παιδια τελικα το 9n3 cup edition δεν θα ερθει Ελλαδα ???
  6. Νομιζω παντως οτι τις εχω δει και μικροτερες...αν κανω λαθος τοτε οντως 19αρες δεν κανουν.
  7. Αυτες γιατι δεν χωρανε ?? Ειναι απιστευτες ζαντες
  8. Παιδια επαιξα το παιχνιδι Evolution Gt στον υπολογιστη...ειναι πολυ καλο!! Αξιζει να το παιξετε εχει και Golf GTI...και αν βγαλεις το Traction Control σπινιαρει τριτες
  9. Μιας και μιλατε για χρωματα ρε παιδες..αυτο το χρωμα πιο ειναι ?? Μαυρο η σκουρο μπλε ? Αν ξερετε και κωδικο θα με βοηθησετε πολυ :
  10. Το Challenge φανταζομαι οτι ειναι το RX-8 και το Golf ομως με τα 150 ??? Δεν γνωριζω αν εχει ξανα ανεβει το βιντεακι αυτο...αλλα το ειδα και επαθα πλακα με αυτα που κανει ο ανθρωπος...σκισιμο κανονικοτατα Burnout and Donut New M5
  11. Οπως διαβαζω στο χαρτι που πηρα απο την Καρεντα με τα εξτρα που περνει γραφει: RCD "RCD 500" με 10 ηχεια, ενσωματωμενο CD player 6 δισκων και δυνατοτητα αναπαραγωγης αρχειων MP3. Και εμενα ο πωλητης αυτο το πακετο μου ειχε παει να βαλω στο Golf αν θελω να ακουω MP3. Οποτε μην ανησυχεις.
  12. Εγω παντως νομιζω οτι το TSI δεν καιει και πολυ...και 9-10 να καιει μεσα στην πολυ δεν ειναι πολλα. Το θεμα ειναι οτι αν προσεχεις το ποδι και αλλαζεις και ταχυτητα μεχρι τις 3500σαλ.Το μυστικο ειναι να εχεις την σωστη σχεση σε καθε διαδρομη..εγω πχ με το Carina βγαζω στην πολη 500-550 χλμ και τυχαινει να εχω και 4η ταχυτητα με 60-70 χλμ αλλα το αμαξι ειναι 1600 και τραβαει...το TSI που εχει και μεγαλη ροπη απο χαμηλα, ειναι πιο ευκολο να εισαι με την καταλληλη ταχυτητα.Παντως πιστευω οτι το TSI θα καιει λιγο λιγοτερο απο το GT.
  13. Ανεβασε αν θες και καμια φωτογραφια να το δουμε και εμεις...θα περιμενουμε και αλλες εντυπωσεις απο το καινουριο TSI σου!!
  14. Την Καλημερα μου στο VW CLUB..... Japanese-Teo
  15. Πολυ ομορφο...να το χαιρεσαι και καλοταξιδο Ειναι ομορφο να βλεπει εργοστασιακα αυτοκινητα να ειναι τοσο προσεγμενα απο το εργοστασιο. Κατα την γνωμη μου, κανε οσο λιγοτερες αλλαγες μπορεις. Ειναι αψεγαδιαστο το αμαξι
  16. Νομιζω οτι θα κοπαναει πολυ στους κατσικοδρομους μας...Αν εβαζες 235/45/19 ??
  17. Εγω φιλε μου ειχα παρει ενα σαμπουαν με κερι που ηταν μια εταιριας που λεγεται Nigrin και εμεινα ευχαριστημενος. Αλλα καλυτερα να παρεις σκετο κερι και να εχεις και ενα σαμπουαν για το πλυσιμο. Γιατι το κερι το περνας 2 φορες χρονο.
  18. Κουκλι luke το golfaki σου...βρηκα ευκαιρια να στο πω εδω μιας και στο gtc δεν γραφω
  19. Πολυ σωστος ο Κωνσταντινος... και οι ρεπλικα πιστευω οτι αξιζουν! Αμα ομως στο 1600 βαλεις 17αρες και βαλεις και μια εξατμιση και κανα φιλτρο δεν φτιαχνει λιγο η κατασταση ?
  20. Γεια σου greygolfgti !! Πολυ ωραιο το golf σου και πολυ δυνατο...καλη συνεχεια και αν μπορεσεις δωσε μας και κανενα video
  21. To 9n το 75αρι sportline τι τιμονι εχει ??
  22. Γειά σας και απο εμένα!! Ονομα: Θοδωρής .Κ Επαγγελμα: Σπουδάζω σε ΙΕΚ τεχν.δικτύων Ηλικία:19 Αυτοκινητο:Ενα VW POLO 6N2(της αδερφής μου) + Toyota Carina Hobby κανα γυμναστηριο, καμια βολτιτσα τετοια πραγματα!! Προς το παρων ψαχνομαι για αγορα Polo μαλλον 6N... Συγχαρητηρια για το club και καλη συνεχεια!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.