Jump to content

NoGoOD

Members
  • Posts

    201
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NoGoOD

  1. Καλησπέρα Έχεις συναγερμό στο αυτοκίνητο; Έπαθα που λες μια φορα τέτοιο σκήνικο κ με άφησε στο δρόμο το αυτοκίνητο (vw polo 2000) τελικά ήταν ο συναγερμός που μου έκοψε το ρέυμα επειδή ο έξυπνος που το έβαλε ...τα έκανε κουβάρια τα καλώδια με αποτέλεσμα να τα κουνήσω καταλάθος κ να μου κόψει το ρέυμα στους πολλαπλασιαστές ...να είναι κάτι παρομοιο? να μη σε πάρω στο λαιμό μου..απλά λέω μήπως! η όντως μπορεί να θές καμια πεταλούδα η μπορεί να είναι απο ρέυμα! ψαξτο λίγο καλύτερα μη το αφήσεις μέχρι να το ξαναπάθεις. και όταν βρεις το πρόβλημα γραψε μας να δούμε τι ήταν τελικα...
  2. Βασίλη φίλε μου ναι έχεις δικιο sorry ναι οντως με την πρωτη ευκαιρια θα σας βαλω φωτο αφου πλεον πατησε και το τακακι και ολα ειναι οκ!
  3. ναι φιλε μου 2πιστονες ειναι φοβερο αποτελεσμα! καμια σχεση με τις μαμα του Polo
  4. 256 ειναι τα μαμα 280 ειναι αυτα !!!!
  5. Φρενα corrado παίδες σε vw polo 6n2 280mm σε 15αρα ζάντα Ότι θέλετε ρωτήστε για λεπτομέρειες! Συγγνώμη για την ακάθαρτη ζαντα δεν θα ξαναγίνει
  6. Παιδες καλησπερα.. εχω στην κατοχη μου φρενα απο corrado πλεον 280 φυσικα ...με ακρα κ τα παντα!!! ευχαριστω για την βοηθεια... οτι λεπτομερειες ξερετε που μπορουν να βοηθησουν θα ηταν χρησιμες..αν χρειαζεται κατι αλλο δλδ να μπει η δαγκανα κ λοιπα... ευχαριστω
  7. Παίδες Ερώτηση. ..ξέρει κανένας αν μπαίνουν δισκοι μεγαλύτεροι στη μαμά δαγκανα;; Έχω πόλο 6n2 και αν δεν κάνω λαθος μπροστά είναι 256mm διάμετρος τα φρένα μου..
  8. Καλησπέρα παίδες υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάποιο site ξένο η ελληνικό που να πουλάει after market μπαρες ψαλιδιων για το polo ?
  9. Καλησπερα σας παιδια...μια ερωτηση...γνωριζει κανενας αν γινεται να βαλω στο αυτοκινητο μου ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες ? και αν η τοποθετηση τους ειναι ευκολη?
  10. Καλησπέρα φίλε μου..εγώ στο δικό μου το πολάκι έχω eibach ελατήρια επίσης με τα sachs αμορτισέρ πολύ καλό κράτημα και μου έβγαλαν αρκετά χρόνια αλλα βέβαια τώρα ψάχνω για ρυθμιζόμενη ανάρτηση φυσικά!
  11. Φίλε πάνο δουλειά δουλειάαα λιγο απο εδώ λιγο απο κει ξέρεις...παρασκευή θα είμαι λάρισα κ λέω μήπως γίνει κανένα μάζεμα...απο 18 μεχρι 23 θα λείπω κ ξανά Λάρισα!!! διακοπές χμμμμ μια χαρά σε βρίσκω
  12. Με το καλό να βρεθούμε παιδιά σε καμια συνάντηση!
  13. Doggy το είπα κ το έκανα φίλε μου Φίλε σταύρο πάει κάλα... 1.5bar σταθερή το έχω κάνει ρύθμιση όταν θα αλλάξω λάστιχα θα σου πώ..δεν πάει πολύ που το έκανα και δέν το έχω τεστάρει...με τα τωρινά δεδομένα τουλάχιστον απο χμμμ απο 3η ας πω πατάει και αυτο με 15ρια φυσικά που φοράω πάνω +φαλακρά εντελώς ελαστικά! Απο φρένα τα μανίσια του δεν είναι για πολλά ..αλλα πρόκειται στο άμεσο μέλλον να τα αλλάξω με τετραπίστονα..Όσο για το στρίψιμο το έχει ναι με σιγουριά αλλά όπως το θέλει ο καθένας!
  14. Είναι όντως λίγο στριμωχτά αλλά τα καταφέραμε ευχαριστώ πολύ να'σαι καλα!!!
  15. Την καλημέρα μου με την σειρά μου εδω εχω και το δικό μου Polo 20VT πλεον Φίλτρο - Πρόγραμμα - εξάτμιση (μαμά στα 180 ήταν) κοντά στα 240 υπολογίζω τώρα με Κ03s τουρμπινούλα δεν το εχω κανει δυναμομέτρηση ακόμα
  16. Τελικά ρώτησα κ έμαθα εννοείται πως δεν γίνεται...μόνο εάν εχει γίνει ξανά μια ιδια μετατροπή κ έχει δηλωθεί...η έτσι η αλλιώς εγω την έκανα και έγινε δυναμίτης!!!!!
  17. NoGoOD

    Doggyyyy :P

  18. NoGoOD

    20VT

    From the album: Doggyyyy :P

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.