Jump to content

ace

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ace

  1. Χθες στη Λ. Σπάτων, λίγο πριν τα Σπάτα και στις 6-7 το απόγευμα εθεάθη ο Golden Golf. Ήμουν σε ένα μπλε Fox και του άναψα τα φώτα! Εγώ ήμουν στο ρεύμα προς Αθήνα. Με είδες; Φάνηκε να κοίταξες!
  2. Κανείς δεν έχει να προτείνει κάποιο;
  3. Έτσι νόμιζα κι εγώ όταν πρωτοπήγα. Πολύ οργανωμένοι φαίνονται, είχα σκεφτεί! Κάτσε να σου τύχει τίποτα πιο μεγάλο και θα δεις! Ούτε που σε ειδοποιούν αν έχουν έρθει τα ανταλλακτικά που παρήγγειλες. Για ένα πλαστικό περίμενα 3 μήνες! Το ίδιο και για άλλα ανταλλακτικά! Όταν τελειώσει η εγγύηση, bye bye Karenta!!! Και όπως έγραψες κατά λάθος (???): ...και έμεινα απόλυτα καθυστερημένος χωρίς ιδιαίτερες καθυστερήσεις.
  4. Παιδιά, έχετε να προτείνετε κανένα καλό (και φτηνό οπωσδήποτε) πλυντήριο στα Β. Προάστεια, κατά προτίμηση Χαλάνδρι; Ευχαριστώ! Βαγγέλης
  5. Γεια σας παιδιά! Η κοπέλα μου έχει εδώ και 1 χρόνο το Fox κι έχει κάνει 4800χλμ (!), αλλά μου είπαν στην Καρέντα Μηλιαράκη (ουυυυ!!!) ότι πρέπει να κάνει υποχρεωτικά service γιατί πέρασε 1 χρόνος. Ξέρετε πόσο κάνει το 1ο service για να μην μου ζητήσουν κανένα υπερβολικό ποσό; Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό συνεργείο (εξουσιοδοτημένο φαντάζομαι, λόγω εγγύησης), κατά προτίμηση στα βόρεια προάστεια (μένω Χαλάνδρι); Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ========================================================== Επ' ευκαιρίας, ας σας πω και το εξής: Η εμπειρία μου από την Καρέντα Μηλιαράκη στις 3 γέφυρες είναι η χειρότερη. Είχαν τρακάρει την κοπέλα μου στην πόρτα, η οποία βγήκε άχρηστη και το πήγα στην Καρέντα. Ήταν Μ. Τρίτη και μου είπαν θα πάρει καμιά βδομάδα. Το παράθυρο δεν έκλεινε λόγω του χτυπήματος. Οι βλαμένοι πρέπει να το άφησαν κάποιες μέρες έξω με ανοιχτό το παράθυρο και είχε γεμίσει σκόνη μέσα. ¶λλαξαν τελικά μετά από 10 εργάσιμες την πόρτα και στην πόρτα που έβαλαν δε δούλευε η κλειδαριά. Επίσης, ένα πλαστικό προστατευτικό που έχει στο πίσω φτερό το έφεραν μετά από 3 μήνες και δε με ειδοποίησαν ποτέ, βαρέθηκα να παίρνω τηλ να ρωτάω! Μέχρι να φέρουν την κλειδαριά πέρασαν συνολικά επίσης 3 μήνες! Φυσικά σου λένε να περάσεις στο σαλονάκι για να μη βλέπεις τι βλακείες κάνουν και έσπασαν τα κουμπώματα από το πλαστικό που έχει τους διακόπτες πάνω. Το έχω παραγγείλει εδώ και 4 μήνες κι ακόμα να με πάρουν τηλ οι ανεύθυνοι! Μόνο τα κοστούμια τους μάραναν και οι φόρμες, να μας το παίξουν επιστήμονες. Επίσης, το ραδιο-cd πιάνει ελάχιστους σταθμούς και μου είπαν ότι έτσι είναι η λειτουργία του!!! Πιάνει μόνο 10 σταθμούς περίπου στα FM, με το manual scan δε σταματάει πουθενά! Θέλουν και πελάτες έτσι, τρομάρα τους!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.