Jump to content

hatson

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About hatson

  • Birthday 06/24/1978

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Αττικής - Βύρωνα
  • Νομός
    Αττικής

Contact Methods

  • Yahoo
    hartsas2005@yahoo.gr
  • Skype
    Hartsas Manolis

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6
  • Car's nickname
    hatson

hatson's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Τελικά έστειλα email και μου απάντησαν οτι μπορώ να πάρω ή αυτό με το auto air re circulation ή χωρίς αυτό . stakyrTSI Οπότε πιστεύω τις γιορτές μα το παραγγείλω . Δεν κανονίζουμε για κανά group buy !!!!!!!!!!!!!
  2. http://www.bold-sport.com/store/index.php?route=product/product&path=43_44&product_id=288 http://www.vwwatercooled.com.au/forums/f112/climate-control-conversion-89719-2.html Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτή την ωραία , κατά την γνώμη μου , εσωτερική αισθητική αλλαγη . Πιστεύω οτι ταιριάζει καλύτερα αυτό απο το ήδη υπάρχων . Το ζήτημα ειναι οτι εμένα διαθέτει automatic air recirculation function αλλά δεν διαθέτει θερμαινομενα καθίσματα . Οπότε ποιό πρεπει να διαλέξω ;
  3. Καλό μεσημέρι συμφορουμιστες Θέλω να βαλω αυτα τα led αλλα απ΄ότι βρηκα και διάβασα τις οδηγίες εγκατάστασης πρέπει να θέλει κόψιμο ο προφυλακτήρας εκεί που μπαίνουν τα υπάρχων προβολάκια . Τα έχει τοποθετήση κανένας απο το vwclub ? Τελικά θέλει κόψιμο ο προφυλακτήρας ? Τα βρήκα εδώ πολύ φθηνά http://www.kunzmann.de/shop/en/tuning-styling-vw-golf-6-genuine-volkswagen-led-daytime-running-light.htm
  4. Σήμερα σταματησα στον ΒΑΓΙΑΝΑΚΗ στην θηβών και μου είπε 30 ευρώ να μου βάψει τα πίσω φαναρια όπως ειναι του R ( βαφή & βερνίκι ) μαζί με βγάλσιμο και τοποθέτηση .Έχω βαλει τα led τα γνήσια του GTI .Σε τρισημιση ώρες θα ειναι έτοιμο μου είπε .
  5. Καμιά foto απο τα φαναρια ? Εντυπώσεις ? Τι λαμπες φορανε ? Μπαινουν plug & play ? Θέλει κανα κόψιμο από καλώδια ή κουμπώνει κανονικά στο φις απο τα φωτα? Γιατί μιας που θα λυθει ο προφυλακτήρας να μπει το ιντερκούλερ από S3 να βάλω και τα φώτα .
  6. Υπάρχουν και αυτά http://www.ebay.de/itm/D-Lite-Scheinwerfer-Set-VW-Golf-6-VI-Bj-08-TAGFAHRLICHT-black-schwarz-LED-DEPO-/271089469858?pt=DE_Autoteile&fits=Year%3A2008%7CMake%3AVW%7CModel%3AGolf+VI&hash=item3f1e3109a2 . Είναι σαν τα Dectane . Χρειάζεται καμια μόντα ή είναι ξυλώνεις βιδώνεις και τελείωσες ? Τι λάμπες να φοράνε ?
  7. Οκ . Κατσε να ηρεμησω με την δουλεια και θα τα πουμε κι απο κοντα . Σ΄ευχαριστω πολυ
  8. Τα φαναρια τοποθετηθηκαν και ειναι απιστευτα . Το μονο που μου αναβει σφαλμα καμμενης λαμπας στο καντραν . Ξερει κανενας καποιο μαγαζι για κωδικοποιηση ή ξερει καποιος να την κανει ? Το τι πρεπει να γινει στην κωδικοποιηση μου το εστειλαν απο το μαγαζι που πηρα τους ανταπτορες tuning fanatic shop .
  9. Τι ρισκο υπαρχει stakyrTSI ? Απ΄οτι ειδα εχεις κι εσυ led πισω φωτα .Εαν τα εβαλες μετα πως τα κωδικοποιησες ? Αθηνα μενεις ?
  10. Τελικα τα παραγγειλα απο το ebay απο το tuning fanatic shop . Ξερει καποιος να κανει κωδικοποιηση ? Στην αντιπροσωπεια μοθ ειπαν οτι πρεπει να δουν απο ενα golf 6 gti με led να δουν την κωδικοποιηση και να μου την περασουν . Ξερει κανεις να την κανει ?
  11. Έχω τα led πισω φώτα του vw golf 6 gti και υπαρχει ενας ανταπτορας που συνδεεται στο φις της πλεξουδας των πισω φωτων και στο φις του φαναριου NEW Taillights Adapter Cable Harness VW Golf 6 VI MK6 to LED Lights
  12. Καλησπερα , είμαι κάτοχος ενός golf mk6 160ps εβδομάδας κατασκευής 01/11 και ψάχνω να βρω τους αντάπτορες που συνδέονται στα led πίσω φώτα . Ψάχνω εάν υπάρχουν στην Ελλάδα σε κάποιο μαγαζί ή από κάποιον ιδιώτη . Έχω βρει στο citysound αλλά μου είπε απο σεπτέμβρη . Ξέρετε κανένα μαγαζί που να έχει ?????
  13. Λοιπόν μόλις γύρισα απο την αντιπροσωπεία .Η διάγνωση έδειξε ANTIKNOCK SENSOR G61 . Είναι ένας σένσορας που διαβάζει τους κυλίνδρους εάν χτυπάνε πειράκια και εάν χτυπάνε αυξωμειώνη το καύσιμο .Αυτό δεν λειτουργεί κανονικά και το βάζει το αυτοκίνητο σε safe mode . Θα γίνει αντικατάσταση μέσα στην εγγύηση .
  14. Καλημέρα , όταν λέω ότι δεν το έχω πάει πάνω από 3000 στροφές εννοώ με 6η ταχύτητα . Κανα 2 με 3 φορες με 4η το εχω ανεβάσει μέχρι 4500 στροφες . Η απάντηση θα δωθεί σήμερα που θα το βάλουν στο διαγνωστικό . Γιατί δεν είναι σωστό για σένα αυτό ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.