Jump to content

kyriakos_tsi

Members
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

About kyriakos_tsi

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

kyriakos_tsi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. εγω νομιζα πως ο κινητηρας αυτος δεν καει αλλα μονο στην εκδοση των 180 αλογων οπου με σκοπο να αποδοσει 20 αλογα παραπανω πιεζεται οποτε καταναλωνει λαδι.
  2. γεια σας.ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενοσ κινητηρας καει λαδια?ρωταω επειδη ολοι ξερουμε οτι τα ιμπιζα κουπρα η πολο gti καινε λαδια και επειδη ειναι το ιδιο μηχανικο συνολο σε γενικες γραμμες(δεν εχει ιδια εξατμιση και προγραμματισμο)
  3. ναι μπορω με 500 ευρω να την κανω για 3 χρονια ακομα αλλα αν ειναι να μπαινοβγαινω στα συνεργεια τι να το κανω.εσυ που εχεις το ιμπιζα κουπρα απο αποψη οδηγηκης συμπεριφορας πως σου φαινεται?δεν σου λειπει ο συμπλεκτης?
  4. το αμαξι νορμαλ το οδηγας ουτε το λιωνω ουτε στο σκιζω.κοιτα δεν μου εχει κατσει να παρω πολο.απλα σκεφτομαι την πιο λογικη και συμφερουσα λυση για μενα.γιατι τωρα η εγκυση τελειωνει κ αν βγαλει κιαλα θα τα βαζω απο την τσεπη μου..
  5. εχει βγαλει σασμαν εσπασε ενω ημουν με 2α και 40.ντροπα βενζινης,ασφαλειοθηκη,διχαλο-μπιλιες ρουλεμαν,δισκοπλατο,βολαν.τα 2 τελευταια αν και λενε πως εγω φταιω μου εκαναν 70% εκπτωση στα ανταλακτικα και 15% στην εργασια.και λεω εγω αφου φταιω εγω γιατι να μου κανουν εκπτωση..οποτε κατι αλλο παιζει.ακομα to leon μου ειναι ασπρο με μαυρα δερματινα κα8ισματα
  6. εχω το απλο λεον το 1.4 τσι.αν ειχα το κουπρα και ειδικα το facelift δεν θα σκεφτομουν καν να το αλλαξω.γενικα μου εχει βγαλει πολλα προβληματα.εχει μπει 2 φορες συνεργειο απο 2 βδομαδες καθε φορα και αλλες 3 ειχα πηγαινελα στην σεατ για να μου το φτιαξουν.κοιτα το πολο το εχω δει.ισως αν το κανς και ενα test drive να αλλαξω γνωμη.btw δεν παρεξηγω.ισα ισα που το να λες την αποψη σου ευθαιος βοη8αει
  7. παιδια εγω εχω ενα λεον tsi που ολο χαλαει.χθες το πηρα μετα απο 2 βδομαδες που ηταν στο συνεργειο.τον αυγουστο κλεινει 2 χρονια και ολο προβληματα βγαζει.δοξα το θεο μπορω να το αλλαξω και ημουν ετοιμος να κλεισω το πολο αλλα υστερει για μενα σε εμφανιση απο το λεονακι.το μονο που ειναι πιο ωραιο απο αυτο ειναι το λεον κουπρα.τι να καω να το δοσω και να παω σε πολο η να το κρατησω?πφφ..
  8. με καλυψες και με το παραπανω.στο λεον μου παντως μονο στα service αλλαζω λαδια.ρωταω γιατι χθες πηγα και ειδα το πολο gti και λεω να το κλεισω
  9. παιδια τελικα μπορειτε να μου πειτε αν το πολο και η οχι λαδια και αν καει καθε ποτε πρεπει να βαζω?
  10. φιλε εχει πολυ λιγα χιλιομετρα.μην δεχτεις να σου αλλαξουν ουτε εμβολα ουτε μοτερ.ζητα καινουριο αμαξι.νομιζω πως νομικα εχεις το δικαιωμα.παρε ενα τηλ στην υπερεσια προστασιας καταναλωτη και ρωτα.και στο λεω αυτο γιατι αν εβγαλε τωρα εμβολα μετα μπορει να βγαλει τιποτα αλλο.στο λεον μου εβγαλε πρωτα σαμσαν.λεω ενταξει δεν ειναι τιποτα μου και τα παιδια οτι ειναι λιγο προβληματικο το σασμαν αυτο.μετα ασφαλειοθηκη,τρομπα βενζινης,προχτες αλλαξα διχαλο και θα πρεπει να μου αλλαξουν και δισκοπλατο..το αμαξι 1.5 χρονου δεν το ζοριζω δεν το σκιζω.ολο βγαζει προβληματα για αυτο στο λεω ζητα νεο αμαξι να χεις το κεφαλι σου ησυχο και να μην μπαινοβγενεις συνεργειο οπως εγω
  11. ρε παιδια σοβαροι να ειμαστε.ουτε μετοχες εχουμε στην vw ουτε τιποτα.αν δεν ειναι καποιος ευχαριστημενος με αυτο που πηρε οφειλει να το πει και να παραθεσει τα προβληματα που αντιμετωπιζει οπως εχουν.τι ειναι αυτα μην πεις για τα τριξιματα η πες και ενα καλο λογο.δεν νομιζω οτι σπιλωνει το ονομα της εταιρειας επειδη λεει αυτα που επαθε ενω κανονικα ΔΕΝ θα επρεπε να συμβουν.
  12. dynamite δεν τρομαζω κοσμο.ρωτησα στην σεατ που τραβιεμαι με το λεον μου που ολο προβληματα βγαζει ποσο εχει το dsg.και μου ειπανε 5.000-6.000 ευρω και δεν ανακτασκευαζεται.δεν τρομαζω κοσμο απλα παραθετω αυτο που μου ειπανε και σε συνδιασμο με το οτι λενε οτι τα dsg ειναι ευαισ8ητα το ειπα με σκοπο να προφυλαξω καποιους.και νομιζω οτι εικανα να διαχειριστουν 30-35 κιλα ροπη ειναι τα 6αρια.
  13. παντως εγω προτεινω να μην πειραξετε το αυτοκινητο.ειναι μια χαρα οπως ειναι πιστευω.δεν νομιζω οτι εχει αναγκη απο καποιο προγραμμα η καποια εισαγωγη.ενταξει η εισαγωγη δεν πειραζει ισως το βοηθαει να αναπνει καλυτερα.αλλα το προγραμμα θα συνιστουσα να μην το βαλετε εστω και αν οι αντιπροσωπιες σας εγκυονται για αυτο.αν χτυπηστε ξυλο παρτε κανα κιβωτιο στο χερι που κανει πανω απο 5.000 ευρω απο οσο ξερω και δεν ανακατασκευαζεται κιολας θα κανουν ολοι τουμπεκι και ειναι κριμα.
  14. αξιζει.η automarin εχει επιτοκιο 7% αν κανεις ασφαλεια εκει ισως παρεις κ καλα δωρα.ο φιλοσιδης 7.9 και ο φιλιππαιος 8 ενω η καρεντα 7.9 δεν ειμαι σιγουρος για τον φιλιππαιο.οποτε κανε μια βολτα αξιζει.επισης βαλε ηλιοροφη το πολο σου θα ομορφηνει και πιστευω θα το μετανιωσεις μετα.
  15. αυτη του φοραει..δεν χρειαζεται ζαντα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.