Jump to content

dodos

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

About dodos

  • Birthday 03/31/1991

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Recent Profile Visitors

6,396 profile views

dodos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, για πείτε έχει λυθεί το θέμα τελικά με αυτόν τον τρόπο ή βρήκε κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό το πρόβλημα..?
  2. Χαίρετε παιδιά φτάνω και εγώ σιγά σιγά τα 30.000 χλμ και θα ήθελα να μου πείτε τι λάδια έχετε βάλει στο polaki σας (μάρκα τύπο) ή αν έχετε κάτι να προτείνετε . Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.
  3. Χαίρετε παιδιά όπως λέω και στον τίτλο του θέματος μου έψαχνα γενικά στο ebay.de και βρήκα αυτό My link δεν πολυκατάλαβα τι ακριβώς είναι και τι κάνει και που μπαίνει για αυτό και ρωτάω μήπως γνωρίζει κάνεις τίποτα και θα μπορούσε να με βοηθήσει... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
  4. Ναι φιλε εχεις δικαιο δικο μου λαθος
  5. Δεν είναι μέσα στην εγγύηση γιατί μου είπαν ότι μπορεί να χάλασε από κακή ποιότητα βενζίνης...
  6. Φιλέ aggelos28 είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα ανοίξει και θέμα My link και όντως είναι αντλία βενζίνης αλλά δεν είναι το πρόβλημα κάτω από το κάθισμα που είπες αν δεις από κάτω από το αμάξι στην δεξιά μεριά μπροστά από την ρόδα είναι ένας κύλινδρος αυτό είναι η αντλία βενζίνης. Εγώ πήγα στην αντιπροσωπία μου το άλλαξαν και σταμάτησε 40 ευρώ νομίζω είναι. Ελπίζω να βοήθησα.
  7. Χαίρετε παιδιά εγώ έβαλα αυτές τις ζάντες My foto με λάστιχο 205/45/17 και δεν έχω κανένα πρόβλημα έχει ωραίο περπάτημα ούτε με έκοψε καθόλου.
  8. Φιλε Overhauled δεν μου απαντησες τα polo 1.2 tsi δεν εχουν ιντερκουλερ....???
  9. Φιλέ Overhauled τα polo 1.2 tsi δεν έχουν ιντερκουλερ…???
  10. Ωραίος και εγώ τα έδωσα μια φορά με ένα ceed με τα 101 νομίζω πρώτες δευτέρες και τον άνοιξα κατευθείαν…
  11. Δεν γνωριζει κανεις τιποτα ρε παιδια..???
  12. Χαίρετε παιδιά με το θέμα φίλτρο χοάνης έχει κάνει κάνεις τίποτα μπορεί να βοηθήσει κάποιος έχω χούνη πάνω στο polaki μου αλλά όταν μετά από ταξίδι ανοίγω την μηχανή η χοάνη καίει και από ξέρω και μου έχουν πει αυτό δεν είναι καλό γιατί στην ουσία η χοάνη πρέπει να τραβάει κρύο αέρα έχει κάποιος γνώμη του θέματος με το μπορούμε να κάνουμε για την πιο καλή λειτούργει της μηχανής μας… Ευχαριστώ εκ τον πρότερων...
  13. Χαίρετε παιδιά εγώ είμαι κάτοχος ενός polo tsi αλλά διαβάζοντας αυτό το θέμα έχει βρει ότι βγήκε σκούπα για τα polo GTI και εδώ θα το δείτε http://gruppem.co.jp/news/newsen/item_197.html ελπίζω να βοήθησα…
  14. Εγώ έβαλα αυτή www.vwclub.gr/vwforum/index.php?app=gallery&module=user&user=18483&do=view_album&album=1044 αλλά στο polo 1.2 tsi τι λέτε καλή επιλογή μου…???
  15. dodos

    my car

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.