Jump to content

johnz

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by johnz

  1. Καλησπέρα.

    Είδα που έχεις γράψει για την πλεξούδα που άλλαξες στο πορτ παγκάζ.

    Επειδή έχω πρόβλημα με την πόρτα πίσω από τον συνοδηγό (δεν δουλεύει το πίσω τζάμι σωστά και ενώ δεν την διάβαζε πριν λίγο καιρό την πόρτα δεν την κλείδωνε και ξεκλείδωνε,  τώρα την διαβάζει ).

    Υπάρχει περίπτωση να είναι από την πλεξούδα;

    Γιατί μια μέρα σηκώνοντας το πορτ παγκαζ κουνήθηκε και το τζάμι.

    Είναι εύκολο να βγει η μοκέτα πριν την πλεξούδα και πως την βγάζω;

    Το τηλέφωνό μου είναι 6948944878, μπορείς να μου κάνεις μια αναπάντητη όταν μπορείς να μιλήσεις

    ή να μου στείλεις ένα μήνυμα να σε πάρω εγώ για να μην σε χρεώνω.

    Φιλικά Γιάννης.

     

     

  2. Υπάρχει περίπτωση να είναι η πλεξούδα και όχι ο εγκέφαλος της πόρτας?
  3. Καλησπέρα σε όλους. Επανέρχομαι στο θέμα με το πίσω δεξιό παράθυρο. Χωρίς να το φτιάξω άρχισε να ξεκλιδώνει και κλειδώνει η πόρτα ξανά και να την διαβάζει στην οθόνη. Μόνο που το τζάμι πάει μέχρι την μέση και δεν δουλεύει καλά, δηλ. φοβάσαι να το δουλέψεις και ανεβαίνει. Και στο διακόπτη της πόρτας για το τζάμι το φως αναβοσβήνει. Ακόμη διαπίστωσα πως σηκώνοντας το πορτ παγκαζ μια μέρα κουνήθηκε το τζάμι της συγκεκριμένης πόρτας. Κοιτάζοντας στο μπράτσο της πορτας του πορτ παγκαζ ανοίγοντας λίγο την μοκέτα κάτω από τον μοχλό πρέπει να είναι τσακισμένο το καλώδιο της πλεξούδας την οποία δεν άνοιξα ακόμη (μοκέτα) επειδή δεν είχα κλειδί κατάλληλο δηλ. το εξάγωνο. Έχει κάποιος να δώσει κάποια συμβουλή τι να κάνω?
  4. Ευχαριστώ πολύ. Επιβεβαιώνεις τα όσα έχω ακούσει και εγώ.
  5. Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιος που έχει φορέσει τα ps4 ; Επειδή κοντεύει η αλλαγή ελαστικών και μου έχει μπει στο μυαλό να τα βάλω . Αν και από τα GOODYEAR F1 ASYMMETRIC 3 είμαι ικανοποιημένος και ακούω πως τα 5 είναι ανώτερα. Γνώμες ευπρόσδεκτες και καλό Σ/Κ.
  6. Καλησπέρα φίλε. Τελικά το έλυσες και πως;
  7. Πολύ καλός. Σε ευχαριστούμε, για την συμβουλή σου. Αυτό άλλωστε εννοούσα ότι του βγάζω το καπέλο, που μας έδωσε την συμβουλή του για να μην την πατήσουμε και άλλοι.
  8. Στην αντιπροσωπεία έχει 210 ευρώ. Αν εγκέφαλος της πόρτας είναι η ηλεκτρομαγνητική το είδα σε ανταλλακτικά περίπου 40 ευρώ. Δες παρακάτω: https://www.economycarparts.gr/ανταλλακτικά/VW-VOLKSWAGEN/PASSAT/PASSAT-CC-2008-2012/ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ-ΠΟΡΤΑΣ-ΠΙΣΩ-ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ-6pin-Α_prod_112951.html
  9. Το διαγνωστικό έδειξε πρόβλημα με τον εγκέφαλο της πόρτας,που χρειάζεται αλλαγή.
  10. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ Καλησπέρα. Νέα βλάβη : η πίσω δεξιά πόρτα δεν κλειδώνει και το τζάμι επίσης δεν δουλεύει. Στο ταμπλό δεν την διαβάζει και όταν κλειδώνεις χτυπάει προειδοποίηση ο συναγερμός, όπως όταν είναι ανοιχτό παράθυρο. Στην αρχή ξεκίνησε να φαίνεται ανοιχτή η πόρτα στο ταμπλό ενώ ήταν κλειστή ,κλείδωνες και η πόρτα ξεκλείδωτη. Μετά ενώ κατέβαζα τα τζάμια με το κλειδί αυτό το τζάμι σταματούσε να δουλεύει,δούλευε για λίγο από μέσα και μετά σταματούσε να δουλεύει και όταν πήγαινες μετά από λίγο δούλευε κανονικά. Τέλος σταμάτησε να κλειδώνει η πόρτα και να δουλεύει το παράθυρο και να μην τη διαβάζει στο ταμπλό,κλειδώνεις και όλες οι πόρτες κλειδώνουν εκτός από αυτή και ηχεί ο συναγερμός ότι είναι ξεκλείδωτη. Υπάρχει κάποιος που είχε το ίδιο πρόβλημα και το έλυσε;
  11. Έχει αλλάξει κάποιος την επένδυση της οροφής CC σε ταπετσέρη Χαλκίδας και έμεινε ευχαριστημένος, από δουλειά, με νορμάλ τιμή . Επειδή μερικοί έχουν ξεφύγει,ζήτησε 590 ευρώ χωρίς φπα. και όταν του είπα δεν πάω αντιπροσωπεία, πετάει το ωραίο: παίρνει 1200 ευρώ. Παρεμπιπτόντως σε άλλον πέρυσι έμαθα ότι πήρε 170 ευρώ (νορμάλ). Όποιος έχει κάποια πρόταση ας στείλει ένα μήνυμα.
  12. Δοκίμασε να συνδέσεις (κινητό με το ηχοσύστημα με καλώδιο USB) πας -->στις ρυθμίσεις του κινητού-->google.-->συνδέσεις συσκευής -->Android Auto-->σύνδεση με καλώδιο USB.
  13. Το δικό μου έχει 70.000 και νόμιζα πως είναι λίγα ώσπου προχθές είδα το κοντέρ από φίλο που μένει κοντά σε μένα και έγραφε 48.000. (Και οι δύο τα σέρβις σε αντιπροσωπεία ,ύπαρξη και μικρότερου αυτοκινήτου)
  14. Καλημέρα. Άψογος και ενημερωμένος . Αυτά ακριβώς διαπίστωσα, επειδή το έψαξα αρκετά. Τώρα όσο αφορά το σπάσιμο και αντικατάσταση παρμπρίζ (για να βγει και να μπει η ταπετσαρία) που λέει η μαμά, μάλλον δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία . Μην ανοίξω και κανένα άλλο θέμα. Από την άλλη το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι όταν του είπα (ταπετσέρη) να είμαι και εγώ παρόν τον είδα να κομπιάζει και να λέει μην φοβάσαι , θα το αφήσεις 9 το πρωί και το απόγευμα που κλείνω στις 6 λόγω λοκτάουν θα το πάρεις και χωρίς γρατσουνίσματα. Θα δείξει το αποτέλεσμα . Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση .
  15. Εννοώ να μην μπλέξω με αντιπροσωπεία με τιμή που καίει. Έχει διαφορά με το απλό πασσατ, το cc. Επειδή είδα δουλειά από αυτόν που θέλω να πάω σε απλο και ήταν καλή. Μου είπε από το πρωί στις 9 να το πάρω το απόγευμα επειδή τώρα δεν έχει ζέστη και θα στεγνώσει. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.
  16. Πολύ καλός. Τι προτείνεις ταπετσέρη και ξήλωμα όλα .
  17. Ερώτηση σε όσους αλλάξαν επένδυση στην οροφή passat cc 1) Χρειάζεται να βγει το παρμπρίζ (που λέει η αντιπροσωπεία) για να βγει και να ξαναμπεί η ταπετσαρία ή 2) βγαίνει από την πίσω πόρτα απ του συνοδηγού και πάμε έξω σε απλό κατάστημα αλλαγής ταπετσαρίας και 2 βιντεάκια που με τρόμαξαν σε σχέση με την εκτός αντιπροσωπείας τοποθέτηση. Δείτε μετά το χρονικό σημείο 6;54 ( )και μετά το σημείο 3;24 ( τελικά μετά το σημείο 4;45 κάτι πάει να γίνει.
  18. Από που τον βγάλατε έξω;
  19. Έχει δει κανείς σε PASSAT CC από αυτούς που αλλάξανε την επένδυση στην οροφή, από πού την έβγαλε έξω; Επειδή για να βγει χωρίς να λυγίσει μόνο από το παρμπρίζ βγαίνει.
  20. Έχει δει κανείς σε PASSAT CC από αυτούς που αλλάξανε την επένδυση στην οροφή, από πού την έβγαλε έξω; Επειδή για να βγει χωρίς να λυγίσει μόνο από το παρμπρίζ βγαίνει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.