Jump to content

strmantz

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by strmantz

  1. έβαλα σήμερα το καντραν απο το mk3 gti αλλα για να δουλέψουν οι ενδείξεις που εχει χρειάζεται να συνδεθρί μια φίσα που δν έχει το δικό μου. μήπως ξέρει κάποιοσ κάτι?
  2. καλησπέρα. Μήπως ξέρετε αν κουμπώνουν οι φίσες του καντραν απο golf gt σε απλο golf? γιατί το δικό μου δεν έχει τις ενδείξεις για θερμοκρασία κατανάλωση κτλ. ευχαριστώ
  3. Χαιρετώ σας. Λοιπόν έχω ένα ''ταπεινό'' vw vento και εγώ και θέλω να αλλάξω αυτόν τον απαίσιο πράσινο φωτισμό που έχει στα όργανα και στους διακόπτες καθώς και να αλλάξω και τα όργανα! Ξέρει κανείς αν γίνετε να μπουν όργανα από άλλο golf(4, 5, 6) ???? και Στην περίπτωση που αγοράσω καινούρια οργανάκια θα πρέπει να είναι με τις ίδιες στροφές και χιλιόμετρα? δλδ 0-7000 rpm & 0-220 km/h? ευχαριστώ.
  4. strmantz

    Brembo Max

    Να ρωτήσω και εγώ.. Με Brembo max τι τακάκι προτείνετε ώστε να δουλεύει σωστά η πέδηση? (χωρίς σφυρίγματα κτλ.)
  5. strmantz

    DSC 6109

    From the album: my vento

  6. strmantz

    my vento

  7. +1 με κόκκινα ελατήρια
  8. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι παίζει με την ηλεκτρονική ανάφλεξη και το distributor?? Τι βελτίωση μπορείς να κάνεις? vw vento 1.6i 1600cc 101hp
  9. λογικά θα γράφουν πάνω τους! αλλά νομίζω ότι βάζουν της bosch
  10. έτσι όπως το περιγράφεις θες δισκο-πλατο
  11. κοίτα εγω έχω το vento... πάνω κάτω ίδια ειναι. οταν άλλαξα την τρόμπα έβαλα εμπορίου και δεν εχω κανένα παράπονο. μια χαρά δουλεύει!
  12. τρεμοπαίζει στο ρελαντί? η ειναι σταθερό?
  13. α χα. εε μετα απο ψάξιμο που εκανα μονος μου και με τις τιμες. αποφάσισα να παω εκει.
  14. και εγω εκει μένω περίπου. εξάτμιση έβαλα στον θεοφιλο. τώρα απο σέρβις δεν ξερω. παω σε εναν στον νεο κοσμο.
  15. εντάξει... μια το αμάξι που το θες μια χαρά είναι... εγώ τι θα τραβήξω πάλι όταν θα το βάζουμε δεν ξέρω
  16. έχουμε τον ίδιο κινητήρα. και σε έμενα το έκανε αυτό όταν είχε πολύ κρύο και το έβαζα μπρος. αλλά να σου πω την αλήθεια έχω αλλάξει τόσα πράγματα πάνω στο αμάξι που δεν θυμάμαι καν τι το προκαλούσε. πάντως τα μπουζο- καλώδια παίζουν και αυτά ρόλο. όπως επίσης τσέκαρε και τον πολλαπλασιαστη.
  17. αυτη η βαη που λες απο την μια πιάνετε στο κάθισμα να φανταστώ και απο την άλλη στις ράγες?
  18. τα τακάκια (τα περισσότερα τουλάχιστον) έχουν πάνω τους η πάνω στην δαγκάνα δεν θυμάμαι ακριβός. ενα λεπτο έλασμα το οποίο όταν το τακάκι ειναι για αλλαγή, με το που πατάς φρένο ακουμπάει στην δισκοπλακα και κανει ενα λεπτό ήχο (ενα τσιριγματακι). αν θυμάμαι καλα αυτο το κανει 1-2 χιλιοστά πριν τελειώσει εντελώς το υλικό που εχει το τακάκι. για τον δίσκο θα δεις με το δάχτυλο σου αν εχει κανει νυχάκι στις ακρες. αν αυτο ειναι μεγαλύτερο του 1mm τοτε θέλει αλλαγή. αλλά η πιο απλή λύση για να σε και σίγουρος ειναι να πας σε ενα συνεργείο να ρίξει μια ματια. τζάμπα ειναι αυτα.
  19. και σε εμένα αυτο έκανε! ηταν κανονικά 90 και όταν το έβγαζα κάπου πιο μακριά σε μεγάλη πορεία έπεφτε στους 70... άλλαξα θερμοστάτη και όλα κανονικά τώρα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.