Jump to content

nio 1988

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About nio 1988

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

nio 1988's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστω πολυ παιδια για τις συμβουλες και τις απαντησεις σας! Θα ξανατοποθετησω την σκαστρα και βλεπουμε για το wg... Οποια αλλη γνωμη περι του θεματος θα με ενδιεφερε! Ευχαριστω πολυ!
  2. Ειχα παει στη revo και δεν μου ειπαν καν οτι μπορει να ειναι απο το wg... Δεν νομιζω οτι εχουν update... Παντως μου ξαναπερασε το προγραμμα απ την αρχη!
  3. Καλησπερα σε ολους! Εχω ενα golf 14αρι gt sport με τα 140hp... Φοραει intercooler χειροποιητο, ολοσωμη εξατμιση 70-63.5 και εχει προγραμμα revo stage 2! Προσφατα αγορασα wg και σκαστρα forge κλειστου τυπου και τα 2 με κιτρινο ελατηριο... Το αμαξι σηκωνε πολυ πιεση και στην τριτη οταν ημουν ψηλα εμπαινε συνεχεια σε safe mode. Διαβασα ολα τα παραπανω σχολια και καταλαβα οτι το συγκεκριμενο προγραμμα δε συνεργαζεται καλα με το wg... Ξερει κανενας που εχει revo να μου πει τι πιεση να ρυθμισω το wg για να συνεργαστει με το προγραμμα ή πρεπει καθε φορα να την ξεσφιγγω λιγο μεχρι να βρω το ιδανικο ωστε να σταματησει να μπαινει σε safe mode;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.