Jump to content

mommygti

VIP Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About mommygti

  • Birthday 01/04/1980

User Information

  • Gender
    Female | Γυναίκα
  • Δήμος
    Στερεά Ελλάδας - Χαλκιδέων
  • Νομός
    Εύβοιας

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mommygti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

15

Reputation

  1. Και εγώ +1. 2κλινο, θαλασσα, 2 διανυκτερεύσεις (ΣΚ), Ναι σε όλα (πίτες, μαγαζια κοκ), και 1 μπλούζα.
  2. Μεσα κ εγω! Ναι σε ολα! Φαι, φωτογραφιση κοκ Μπλουζα (xl γυναικεια με nickname & 1 M ανδρικια για το Γιωργη μου) 1 2κλινο (Η Μαριαλενα θα ειναι η συνοδος μου σε αυτη την εκδρομη :-) )
  3. Hello!!!! εκτός απροόπτου μέσα και εγώ. Mommygti, μονόκλινο, 1 διανυκτέρευση, 1x βραδινή έξοδο, 1xφωτογράφηση, 1x γεύμα Κυριακής + τα κλασσικά pm για τα λεφτά!!!
  4. Δέσποινα υπάρχουν πολλές και στο forum και στο club !!! Καλώς μας ήρθες λοιπόν και καλή "διαφώτιση"! Ότι χρειαστείς υπάρχουν πολλοί που θα σε βοηθήσουν. @ στους υπόλοιπους καλώς μας ήρθατε
  5. και γω απ τη μεριά μου θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς που τρέξατε το event και για άλλη μια φορά τα περάσαμε έτσι όπως η παρέα του vwclub ξέρει!!!! Μητσάκο είπες κάτι σωστό, "είμαστε μια παρέα" και ναι έχεις δίκιο!!!!!!!!!!! Άντε και στα επόμενα - όπου μπορούμε γιατί με τα ταλιμπανάκια είδατε πως περνάμε!!!!!!
  6. Σύσσωμη η οικογένεια (κανόνιστε αν γίνεται να χωράει 1 καρότσι μπας κ κοιμάται ο μικρός & η Μαργαριτα θα θέλει δικιά της καρέκλα!!!!!) Ναι στην φωτογράφηση Κυριακής(ευελπιστώ να έρθουμε με το κόμβοι .... Θα κανετε παιδιά κ θα καταλάβατε!), Ναι στο μεσημεριανό γεύμα, Ναι στο καφέ Ετσι..... Είναι Σωτηράκη !!!! Αφού θες το χρόνο σου εσύ Φέρε κ τη γυναίκα κ τη μικρή να έχουμε παρέα!
  7. Γιαννη καλημέρα. όποιο και απ τα 2 vw διαλέξεις είναι και τα 2 καλά. το θέμα είναι τι θες απ το κάθε αμάξι που είναι πολύ μέσα στο forum να σου εκθέσουν τις απόψεις τους όσο για τη σημειολογία του DSG είναι απλό: Ν: Νεκρά το αμάξι δουλεύει απλά δεν προχωράει D: πορεία. κάτι αντίστοιχο του 1,2,3,κοκ απλώς τα βάζει μόνο του. τώρα αν δεν θες να είσαι τεμπέλης και απλά θέλεις να παίζεις και σύ με τις ταχύτητές σου βάζεις δεξία το λεβίε και είτε αλλάζεις πάνω κάτω τις ταχύτητες εσύ είτε αν έχεις πάρει το πολυλειτουργικό τιμόνι, γίνεσαι ο νέος Vettel και αλλάζεις τις ταχύτητες απ τα "αυτάκια" αλλά F1 και το αγαπημένο μου το S κοινώς Sport οδήγηση. εκεί βλέπεις τα πάντα κόκκινα, οι αλλαγές γίνονται μόνες τους (τουλάχιστον στο δικό μας ΜΚ5 GTI) λίγο πρίν τις 7000 στορφές. ΠΧ πας στο δρόμο χαλαρά 150 km με την 6η μέσα και σε περνάει ένα S3 με τα μπούνια. δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο απ το να βάλεις την s και απλά νιώθεις ένα τίγρη να γρυλίζει. οι στροφές ανεβαίνουν η ταχύτητα έχει πάει ήδη στην 4η από 6η και απλά εσύ κρατάς το τιμόνι και το πόδι τσίτα στο γκάζι.... όλα τα άλλα είναι αυτόματα μόνα τους. το μόνο ελάττωμα της S είναι ότι η βενζίνη καταναλώνεται σε τρελά επίπεδα, αλλά τη να το κάνεις όταν η αδρεναλίνη έχει χτυπήσει μπορντώ!!!!! αυτα οτι χρειαστείς σίγουρα θα βρείς πολλούς εδω μέσα να σε καλύψουν σε πολλές απορείες, η καλύτερα αν θές έλα σε μια συνάντησή μας και να τα δείς και να τα ακούσεις όλα απο κοντά καλό surfaρισμα
  8. λογικα και μεις μεσα. οποτε mommygti+CHRISMHT 2κλινο 1 κρεβάτι , ΝΑΙ βραδυνή εκδήλωση , ΝΑΙ φωτογράφηση Κυριακής NAI στο SPA μαζι με τη κουμπαρα !!!!!! το κομμωτηριο που το βαζεις ???? πως θα βγεις βραδυ κοπελιά????
  9. τα παιδια τακτοποιήθηκαν.... αναλαμβανει ο παππους οποτε Mommygti + Chrismht μεσα για τα τανκς και να δουμε την 6η παρουσια του κουμπαρου στην μεγαλη οθόνη!!!!!! (κουμπαρε βαλε τα λεφτα εσυ και θα στα δώσει ο Χρήστος που θα κατέβει για δρομολόγιο ή θα στα βάλω στη τράπεζα!!!!!!!!! )
  10. Αν δεν βαλεις καμια φωτογραφια πως θα τα δουμε μανα μου;;;; Ο ρουλις τι κανει;;;;; Δεν τραβαει τιποτα;;;;;
  11. αν και δεν καταφεραμε να τρεξουμε στη πιστα, μονο και μονο η εμπειρεια του να ανοιγεις την μπαλκονιπορτα του ξενοδοχειου και να βλεπεις την πιστα στα ποδια σου ειναι ολα τα λεφτα. σιγουρα οποιος μπορει να παει ειναι πολυ καλα. και βεβαια να νοικιασετε και αυτοκινητο να βολταρετε τριγυρω, φανταστικα τοπια, ωραιοι επαρχειακοι (καμια σχεση με τους δικους μας) δρομοι και ωραιο φαι. και εννποειται Arral βενζινη τηε Best!!!! παντως ενα κοστολογιο πρεπει να το βαλεις για να προγραμματιζουν οσοι θελουν... ειναι ενας μηνας και κατι αν το σκεφτεις ...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.