Jump to content

nikolas_gti

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About nikolas_gti

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

nikolas_gti's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Και 2 ακομη ερασιτεχνικα βιντεο απο εμενα... Να ευχαριστησουμε ολους οσους εδωσαν το παρον και τον Δημητρη απο τα Ιωαννινα για την εξαιρετικη του οργανωση...!
  2. Χαχαχα!Δημητρη θελω το επαθλο μου!!!! θα γινει χαμος!!!
  3. Καλησπερα παιδες!βαλτε μεσα και εμενα με 2 φιλους..!
  4. Μεγιες μεγιες!! αυτη φαινεται πιο ετοιμοπολεμη... (περιμενουμε και εντυπωσεις απο ηχο αν εχει αλλαξει κατι!)
  5. Το εχω δει και εγω το προγραμματακι της ΑΒΤ αλλα λιγο τσιμπιμενη η τιμη του.. 1499 ευρω + 150 ευρω η εργασια αν και πιστευω οτι ειναι απο τα πιο αξιοπιστα της αγορας για το Polo.. http://bol.abt-sportsline.gr/eCatalog/eCatUploadFiles/AttributeValues/files/44/attrfvl44_19349.pdf
  6. Φιλε μου αυτο το φιλτρο της BMC φαινεται λιγο μικρο στις φωτογραφιες.. ειναι σιγουρα οκ για τον κινιτηρα μας; παντως και για ενα καλο stage 1 αυτη η εισαγωγη δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησει... αυτη ειναι μια λυση της pipercross για τον TSI Αυτη ειναι μια καλη κ δοκιμασμενη λυση παντως αλλα λιγο τσιμπιμενη... η συγκεκριμενη εχει γυρω στα 270..
  7. Σιγουρα δεν υπαρχει επαφη δυναμης με το st αλλα αν μιλαμε για χρονους και νουμερα το polo gti καθεται στα ιδια 0-100 με το golf gti και πολυ κοντα στα 0-400.. ενωειται βεβαια οτι δεν υπαρχει συγκριση μεταξυ των 2 αυτοκινητων.. Ασχετο αλλα ημουν μπροστα και σε ανοιγμα polo GTi(tsi) με ibiza cupra(tsi) στα 400 μετρα και το polo ηταν σχεδον 1,5 αυτοκινητο μπροστα..
  8. Ιωαννινα - Λευκαδα 1 ωρα και 50 λεπτα και 5,7 μεση καταναλωση!!! (στο D και με νορμαλ οδηγηση.. )
  9. ευχαριστω!καλα χιλιομετρα και σε εσενα!
  10. Παιδες σημερα πηρα και εγω το polaki μου μετα απο 3 μηνες αναμονης!!! κ απο 4 το μεσημερι μεχρι τωρα εγιναν τα πρωτα 270 χιλιομετα.. να πω σε οσους το εχουν παραγγειλει με καποια extra οτι πραγματικα αξιζει η αναμονη... η καταναλοση με τα περισσοτερα χιλιομετρα στην πολη εμεινε στα 7,9 και οι εντυπωσεις μεχρι στιγμης ειναι η καλυτερες... Κ μια φωτογραφια απο την polara..!
  11. Δειτε και αυτο απο εμενα... (Γιατι δεν θελω να βαψω τις δικες του..) (και ενα σετακι τετραπιστονα και θα ειναι αστερι...)
  12. Στα Ιωαννινα παντως κυκλοφορουν 5 GTI και ειναι και τα 5 λευκα!Σε 1-2 μερουλες θα κυκλοφορησει και το 1ο κοκκινο... ελπιζω να δουμε και κανα μαυρο γιατι αρχιζει να γινεται βαρετο το λευκο!!!
  13. με χρηση βενζινας 100 οκτανιων κ ελευθερο φιλτρο στο κουτι του απεδωσε 30 κιλα ροπη και δεν ζορισαν πιο πολυ το μοτερ λογο του οτι εχει πολυ μικρο intercooler συμφωνα με τα λεγομενα της etuners..
  14. Ναι φιλε μου αλλα το GT θα εχει τον κινητηρα του GTI 1.4 twincharged.. δηλαδη θα αλλαζει η χαρτογραφιση του εγγεφαλου κ εισαγωγη-εξαγωγη..ολα τα υπολοιπα θα ειναι ιδια οπως και το σασμαν.. και με ενα προγραμματακι θα φτανει χαλαρα τα 200 αλογακια.. (οπως ακριβως και οι εκδοσεις ibiza fr + cupra..)εγω παντος το cliaki π ειχα (1.2 tce) με ενα ΦΠΕ ηταν εκει κ εκει με golf 1.4tsi με τα 140(153δυναμομετριμενα..)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.