Jump to content

nigiat

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About nigiat

  • Birthday 11/21/1977

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Not a VW car

nigiat's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Η μπαταρία δεν είναι κάτω από τη ρεζέρβα;
  2. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο από τα παιδιά που έχει το Polo GTI 2010, έχει προσπαθήσει να βγάλει τη ρεζέρβα κι το ματσούκι με τα εργαλεία, μπας και μεγαλώνει ο χώρος αποσκευών;
  3. Σ'ευχαριστώ Speedy, έλαβα το πμ. θα πέσει πολύ μελέτη τώρα! Μέχρι σε δικηγόρο θα το πάω!!!
  4. Κατ'αρχήν μίλα μου στον ενικό, γιατί με κάνεις να νοιώθω παππούς! Κατά 2ον δεν έχεις ακούσει ότι την υπογραφή και την π... δε τα βάζουμε όπου να'ναι;;; Παρ'όλα αυτά εγώ μία φορά την υπογραφή τουλάχιστον την έβαλα χωρίς να κοιτάξω και έχασα...επίσης πρέπει να είσαι νομικός για να καταλάβεις πού πάνε να σε ρίξουνε...εγώ δυστυχώς για εμένα δεν είμαι δικηγόρος!!!
  5. Δε το συζητάω...έχεις δίκιο και δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρω χωρίς την επέκταση, αλλά όπως θα ξέρεις κι εσύ με τις επεκτάσεις παίζουν πολλά ψιλά γράμματα και στη τελική δεν είσαι σίγουρος ότι θα καλυφθεί η οποιαδήποτε ζημιά από την ασφαλιστική που έχει αναλάβει την επέκταση!
  6. Γι'αυτό μπήκα να δω τα αρνητικά του εδώ...Δεν είναι αυτό το forum υπερβολικό...όλα είναι! Έχω γνώση από forum club αυτοκινήτων!
  7. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν προβλήματα, όπως και όλοι οι άνθρωποι. Όλες οι εταιρείες έχουν κάποια "μαύρα πρόβατα", όπως το RX-8 που ανέφερες από τη MAZDA, η προϋγούμενη S-Klasse της Mercedes, κλπ. Απλά δεν θέλω να έχω το μαύρο πρόβατο της vw.
  8. Σ'ευχαριστώ για την καθοδήγηση, αλλά θέλω να πιστεύω ότι ξέρω τα θετικά του και ήθελα να δω τα αρνητικά του...αν και μέσα από αυτό το topic ξάχνω να βγάλω και άλλα θετικά ουσιαστικά για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!
  9. Προς Θεού... μάλλον εγώ έχω περιπτώσεις αρνητικές!!!
  10. Σπύρο, κατά καιρούς είχα ακούσει διάφορα προβλήματα σε καινούργια μοντέλα της vw, κυρίως ηλεκτρολογικής φύσεως και πιο συγκεκριμένα με τα ηλεκτρικά παράθυρα. Π.χ. η κουνιάδα μου έχει το Tiguan 1.4 TSI και της έχει βραχυκυκλώσει το δεξί μπροστά παράθυρο, φίλη με το προϋγούμενο Polo, μία εβδομάδα αφού το πήρε της έπεσε το παράθυρο του οδηγού... Αλλά όλα αυτά πες ότι ειναι οι λεγόμενες "παιδικές αρρώστιες". Όταν βλέπεις όμως προβλήματα του στύλ σβήνει το αυτόκίνητο ξαφνικά, με 2-3 γεμίσατα "σκάρτης" βενζίνης παίρνεις ουσιαστικά αισθητήρες στο χέρι, κλπ. αρχίζεις και αναρωτιέσαι, γι' αυτό και προβληματίστικα. Για να καταλάβεις μέχρι πριν μπω στο forum για να ψαχτώ, κοιμάμαι και ξυπνάω με το πώς είναι το αυτοκίνητο, με τί εξοπλισμό θα το παραγγείλω, κλπ.
  11. Φίλε Νίκο, σαφώς η τελική απόφαση και τα χρήματα είναι δικά μου, αλλά εγώ ήθελα λίγη βοήθεια για το αν αξίζει το αυτόκίνητο. Για την εγγύηση το ξέρω αλλά δεν εμπιστεύομαι μη εργοστασιακές εγγυήσεις.
  12. Καλησπέρα παιδιά. Μόλις γράφτηκα στο forum, γιατί ενδιαφέρομαι να αγοράσω το καινούργιο vw polo gti. Προς μεγάλη μου απογοήτευση διαπιστώνω ότι υπάρχουν πολλά αναφερώμενα προβλήματα όσον αφορά τα polo και γενικότερα τα vw. Θα ήθελα να μου πείτε αν τελικά αξίζει τον κόπο να αγοράσω τελικά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και τί πρέπει να περιμένω. Επίσης με όλα αυτά που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής για τα προβλήματα (τα οποία ειναι σημαντικά), πιστεύω ότι είναι μικρό το 2ετές πρόγραμμα εγγύησης της αντιπροσωπείας. Για την ιστορία σας αναφέρω ότι αυτή τη στιγμή έχω ένα Hyundai Coupe 1.6 turbo του 2003 το οποίο ήταν άψογο όσον αφορά το θέμα "προβλήματα" και είναι και βελτιωμένο. Παρακαλώ διαφωτίστε με και αν υπάρχει αντίστοιχο θέμα κάπου αλλού, καθοδηγήστε με. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Γιατράκος Νίκος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.